naar Homepagina
  1. Garanties Bolderman Groepsreizen

Garanties Bolderman Groepsreizen

Garanties Bolderman Groepsreizen

Al vele jaren biedt Bolderman Groepsreizen maatwerk, waarbij persoonlijke service, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Na de vreemde periode de afgelopen 1,5 jaar begrijpen wij als geen ander dat u op zoek bent naar betrouwbaarheid en zekerheid bij het boeken van reizen.

Met de 4 garanties van Bolderman Groepsreizen bent u er van verzekerd dat u weer zorgeloos een reis kunt plannen en boeken. Lees snel verder.

De garanties van Bolderman Groepsreizen:

Veilig en gezond op reis!
De wereld gaat weer open en zodra bestemmingen weer een positief reisadvies (geel of groen) hebben, zal Bolderman Groepsreizen de geboekte reizen weer (gaan) uitvoeren. Uiteraard gaan we alleen met u op reis als wij er van overtuigd zijn dat het veilig en verantwoord is voor uw gezondheid. Daarom volgen we op luchthavens, treinstations, het wisselpunt, onderweg, op de bestemmingen, in restaurants en accommodaties altijd de procedures en richtlijnen zoals ingesteld voor de specifieke branches en bedrijven door o.a. de Nederlandse overheid, Europese Unie, (lokale en internationale) overheden, gezondheidsinstanties (o.a. RIVM) en brancheorganisaties als de ANVR en Busvervoer Nederland (KNV). Dit zijn veelal de praktische invullingen zijn van de algemeen geldende Europese COVID-richtlijnen, die mede zijn gebaseerd op de adviezen van de WHO.

Geld-terug-garantie, geen vouchers in het geval van officiële COVID-19 maatregelen
Boek zonder risico uw reizen. Kan uw geboekte reis niet doorgaan vanwege corona? Dan krijgt u van reisorganisator uw geld terug, ook als u heeft betaald met een voucher. Zo kunt u met een gerust hart uw reis (om)boeken. Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:
  • Indien voor uw bestemming door de officiële (overheids)instantie(s) code oranje of code rood wordt afgegeven, dan wordt uw reis door reisorganisator geannuleerd.
  • Indien wij, zoals in bovenstaand beschreven geval, uw reis moeten annuleren dan krijgt u binnen 3 weken gegarandeerd uw geld terug. U ontvangt dus géén voucher(s) meer.
  • Reisadviezen kunnen regelmatig wijzigen. Daarom vindt de beoordeling om te annuleren plaats op 14 dagen voor aanvang van uw reis, op basis van het officiële advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (www.nederlandwereldwijd.nl).
  • Wordt uw bestemming code oranje of rood indien u al op via reisorganisator op vakantie bent? Dan heeft reisorganisator de repatriëringsgarantie. Reisorganisator bespreekt samen met u de aanpak op basis van de beschikbare informatie en de situatie op uw bestemming. Wanneer een onmiddellijke terugkeer de beste optie is, regelt reisorganisator dit voor u.

Repatriëringsgarantie
Wij zorgen er altijd voor dat u weer veilig thuis komt. De veiligheid van onze reizigers is onze hoogste prioriteit. Als u een pakketreis per bus, trein of vliegtuig bij ons boekt, bent u automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Of het nu gaat om een pandemie, natuurramp of andere calamiteit, u bent er van verzekerd dat Bolderman Groepsreizen u weer veilig naar huis brengt. Mocht het reisadvies tijdens uw reis van positief naar negatief wijzigen, dan zorgen wij (in overleg met u) voor een veilige terugreis. Hoe werkt het? We bespreken samen met u de aanpak op basis van de beschikbare informatie en de situatie op uw bestemming. Wanneer een onmiddellijke terugkeer de beste optie is, regelen we dat. Wij raden u tevens aan een Allrisk annuleringsverzekering en reisverzekering af te sluiten als u ook niet COVID-gerelateerde omstandigheden (voor vertrek en tijdens uw reis), gedekt wilt hebben. Zo kunt u volledig zorgeloos op reis.

Zekerheid met ANVR, SGR & Calamiteitenfonds
Bolderman Groepsreizen wil u zo veel mogelijk garanties geven op het gebied van veiligheid en zekerheid, daarom zijn wij aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds Deze partners  waarborgen dit  en bieden u als klant maximale zekerheid en garantie m.b.t. uw reissom en eventuele calamiteiten.

terug-banner.png
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
14:06:28 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch