Onze partners

Bolderman Groepsreizen wil u zo veel mogelijk garanties geven op het gebied van veiligheid en zekerheid, daarom zijn wij aangesloten bij 4 partners die dit waarborgen.
 
1. Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) 
 Afbeelding1.jpg 

Bolderman is lid van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). De ANVR behartigt de belangen van de aangesloten reiswinkels, touroperators en websites. De strenge toelatingsvoorwaarden en kwaliteitseisen hebben er toe geleid dat het ANVR-logo een kwaliteitskeurmerk is geworden voor consumenten. Voor u als opdrachtgever maakt dat logo dus een groot verschil! De groepsreizen in onze offertes worden aangeboden onder de ANVR-reizigersvoorwaarden (bij een gekoppeld reisarrangement de GRA-voorwaarden). Deze ANVR-reizigersvoorwaarden kunt u hier lezen.

Of een reisorganisatie bij de ANVR is aangesloten, kunt u controleren via www.anvr.nl, klik op controleer lidmaatschap.

2. Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) 
Afbeelding2.png                        

Bolderman Groepsreizen is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde groepsreizen onder de garantie van SGRZ.
SGRZ biedt garantie op door haar deelnemers (Bolderman Groepsreizen) aan opdrachtgevers verkochte reisovereenkomsten, overeenkomsten van vervoer (excl. luchtvervoer), overeenkomsten van verblijf. De verkochte producten worden voorzien van een door SGRZ uitgegeven garantiecertificaat.

Of een reisorganisatie bij SGRZ is aangesloten, kunt u controleren via www.sgrz.nl.

3. Stichting Calamiteitenfonds Reizen                                                      
0.png
Bolderman Groepsreizen is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde groepsreizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
(een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.
Kijk voor meer informatie op www.calamiteitenfonds.nl.

4. Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB)                                        
Afbeelding4.jpg
Veilig, comfortabel en milieubewust. Zo wilt u met vakantie en daarom kiest u voor een touringcar met het Keurmerk Touringcarbedrijf. Alle ANVR bustouroperators, dus ook Bolderman Groepsreizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met een keurmerk. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd.

ANVR Touringcarclassificatie
ANVR organisatoren van busreizen hebben ten behoeve van de duidelijkheid voor hun reizigers afgesproken de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars standaard vast te leggen. Daarbij is een onderscheid gemaakt tussen Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. Touringcars hebben voor alle drie de categorieën dubbele beglazing, toilet aan boord, koelkast en koffiezetapparaat, voetsteun, 2 passagiersdeuren aan rechterzijde, luchtvering, stereo geluidsinstallatie en airconditioning. Klik hier voor de specifieke verschillen.

Roken in de bus
ANVR reisorganisatoren houden zich aan het wettelijke verbod op roken in de bus. Voor rokers is er uiteraard gelegenheid tijdens de stops in de buitenlucht te roken.

Voor meer informatie zie: www.sktb.nl.

terug-banner.png
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
02:23:24 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch