10 dagen Saas-Grund met Mont-Blanc Express, Zwitserland

vanaf € 699,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Met deze Bolderman excursiereis brengen wij u naar het prachtige Zwitserland. Onze bestemming Saas-Grund ligt op ruim 1.500 meter hoogte, in het mooie Saasdal. Eeuwen geleden voerde hier al een muilezelpad over de Monte Moropas naar Italië. Vanaf de 2.090 meter hoge Triftalp bij Saas-Grund heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Ook kunt u wandelend via het oude muildierpad langs de St. Josephkapel naar het nabijgelegen gletsjerdorp Saas-Fee. Vanuit Saas-Fee brengen talrijke zweefbanen u nog hogerop naar de bergwereld van o.a. de 2.991 meter hoge Felskinn. Vanuit ons gezellige Hotel Azalea maken wij een aantal interessante excursies, zoals een tocht langs het Italiaanse deel van het Lago Maggiore, bezoeken we het Lötschental en de bekende plaats Zermatt. Een treinrit met de Mont-Blanc Express mag natuurlijk niet ontbreken als u naar Zwitserland op vakantie gaat. Boek deze goed verzorgde excursiereis bij Bolderman Excursiereizen naar Saas-Grund in Zwitserland!

  • Hotel met Nederlandse eigenaar
  • Lago Maggiore
  • Optionele treinrit Mont-Blanc Express
  • Zermatt
  • Tocht over Grimselpas
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
1 pers. kamers beperkt beschikbaar en kleiner van afmeting.

* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Saas-Grund met Mont-Blanc Express, Zwitserland

Maandag: Nederland - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee beginnen we aan deze mooie excursiereis naar Saas-Grund. Vandaag rijden we naar Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) voor diner en overnachting.

Dinsdag: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Montreux - Saas-Grund

We vertrekken na het ontbijt richting Saas-Grund, maar we onderbreken onze reis in Montreux, schitterend gelegen aan het Meer van Genève. Montreux is niet alleen bekend vanwege zijn Jazz Festival, maar ook om de boulevard aan het meer met terrasjes en cafés. Aan de overkant van het meer ziet u de indrukwekkende Franse Alpen en Evian. Na deze stop rijden we verder naar onze vakantiebestemming Saas-Grund.

Woensdag: Wandeling Saas-Grund en middagtocht Saas-Fee (zie Bolderman Pluspakket)

Na het ontbijt maken we een wandeling door de omgeving van het hotel en krijgt u koffie met gebak aangeboden (zie Pluspakket). ‘s Middags bezoeken we de be­kende wintersportplaats Saas-Fee, ook wel ‘de parel van de Alpen’ genoemd, fraai gelegen aan de voet van de gigan­tische Feegletsjer. Saas-Fee is in de winter een zeer geliefd skioord bij vele Nederlanders. Er is geen verkeer toegestaan, al moet u wel oppassen voor de koetsjes en elektrische autootjes in dit mondaine dorp. Aansluitend brengen we nog een bezoek aan het stuwmeer Mattmark, alvorens terug te rijden naar ons hotel.

Donderdag: Zermatt

Vandaag gaan we genieten van de prachtige bergwereld van de Matterhorn, een markante berg van 4.477 meter hoog en met een bijzondere vierkante vorm. We rijden vanuit Saas-Grund naar Stalden en volgen de Matter Vispa tot Täsch. Van hieruit gaan we verder met de trein naar Zermatt (niet inclusief), want gemotoriseerd verkeer is in Zermatt taboe. Zermatt is een bijzondere bestemming waar de sfeer wordt bepaald door de onmiskenbare top van de Matterhorn. In het centrum wandelt u tussen prachtige houten huizen door, gebouwd in typische Wallisser chaletvorm. U vindt er winkelgalerieën, restaurants en terrasjes. We raden u aan een tocht te maken met de Gornergratbahn, een tandradbaan die u naar 3.100 meter hoogte brengt, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de omliggende bergwereld en gletsjers.

Vrijdag: Lago Maggiore in Italië (zie Bolderman Pluspakket)

Een onvergetelijke tocht met als reisdoel het Noord-Italiaanse Lago Maggiore met de beroemde Borromeïsche eilanden staat vandaag op ons programma. Het ‘bloemeneiland’ Isola Bella met de subtropische tuinen is het meest bekend. We rijden over de Simplonpas en door een pittoresk dal via Domodossola naar het Lago Maggiore. Op één van de mooiste plekjes aan het meer, met uitzicht op drie terrasvormige eilandjes van de graaf Borromeo, ligt het oude dorp Stresa. Hier heeft u de mogelijkheid met een taxiboot naar het eiland Isola Bella te varen (zie Pluspakket), waar u het prachtige kasteel kunt gaan bezichtigen.

Zaterdag: Treinrit Mont-Blanc Express (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag kunt u mee voor een prachtige rit met de Mont-Blanc Express. Met de touringcar rijden we naar de plaats Martigny, waar we overstappen op de trein van de Mont-Blanc Express (zie Pluspakket). De tocht voert ons door een mooie kloof en u geniet van de geweldige bergwereld waar we doorheen rijden. Aan het einde van de route, in de plaats Le Châtelard, staat de touringcar weer op u te wachten. Indien de tijd het toelaat, rijden we door naar Chamonix, een stad aan de voet van de Mont Blanc, waar u heerlijk kunt genieten van Franse lekkernijen en de Franse sfeer in het centrum van deze bekende wintersportplaats. Aansluitend gaan we terug naar Saas-Grund.

Zondag: Vrije dag

Deze dag kunt u naar eigen idee invullen. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen, bijvoorbeeld naar Saas-Fee of langs het riviertje de Vispa naar Saas-Balen. Ook kunt u met een kabelbaan de bergwe­reld rondom Saas-Grund ontdekken.

Maandag: Ochtendtocht Lötschental

's Morgens maken we een rustige maar mooie natuurtocht naar het Lötschental. Op de heenreis brengen we een bezoek aan Raron, bekend om de Felsenkirche, een kerk gebouwd in de rotsen. Het nauwe Lötschental ligt ten noorden van Gampel en wordt omsloten door berggiganten met gletsjers waar u steeds weer tegenop kijkt. Door de geïsoleerde ligging heeft het dal een geheel eigen cultuur en zelfs een eigen taal. Het is een aantal authentieke dorpen rijk, waarvan Kippel het mooiste is. In de dorpskern liggen mooie oude houten huizen rondom de St. Martinuskerk uit 1740. 's Middags heeft u vrije tijd in Saas-Grund.

Dinsdag: Saas-Grund - Grimselpas - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

Na het ontbijt nemen we afscheid van Saas-Grund. Er staat ons een prachtige dag te wachten. Via Brig rijden we naar de Grimselpas (deze route wordt aangepast als de Grimselpas is afgesloten). Het landschap wordt steeds ruiger en na het bergdorpje Gletsch begint de beklimming van de ruige Grimselpas. Onderweg hebben we een schitterend uitzicht op de Rhônegletsjer. Via Meiringen en Luzern rijden we naar Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) voor de laatste overnachting van deze reis.

Woensdag: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Nederland

Via de Duitse autobanen rijden we terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden. Tijdens het afscheidsbuffet kunt u nagenieten van deze schitterende excursiereis naar Saas-Grund. Tot slot keert u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

Landkaart: Saas-Grund met Mont-Blanc Express, Zwitserland

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan. Ook de treinrit kan wijzigen of vervallen i.v.m. onderhoud aan trein of spoor/weersomstandigheden/etc.

Hotel Azalea, Saas-Grund

Dit familiehotel verwelkomt al meer dan 40 jaar Nederlandse groepen en de eigenaren spreken Nederlands. Het hotel heeft een receptie, restaurant met bar, terras en lift. De kamers beschikken allen over een televisie en een badkamer met douche en toilet. De meeste kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel.

Overnachtingshotel Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

U verblijft op weg naar uw bestemming in een middenklasse hotel. Het hotel beschikt minimaal over een receptie en (ontbijt)restaurant. Het diner gebruikt u in het hotel of in een nabijgelegen restaurant. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet. De naam en adresgegevens ontvangt u bij uw reispapieren.

Reisimpressie

Reisimpressie 10 dagen Saas-Grund met Mont-Blanc Express, Zwitserland

Bekijk nu onze korte reisvideo van de 10-daagse busreis Saas-Grund met Mont-Blanc Express, Zwitserland.

Zwitserland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Zwitserland wordt betaald met de Zwitserse frank (CHF).

Elektriciteit:
In Zwitserland heeft u in sommige gevallen een verloopstekker nodig.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken.

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits (Zwitserduits), Frans, Italiaans en Reto-Romaans zijn de officiële talen in Zwitserland.

Prijsniveau:
De prijzen in Zwitserland liggen een stuk hoger dan in Nederland

Reisverhaal Anja

De 10 daagse reis naar Saas Grund.
Foto 1 Kerk in Saas Grund 
Foto 2 Matterhorn 
Foto 3 Isola Bella 
Foto 4 Lotschental 
Foto 5 Grimselpas

Reisverhaal Miranda

10 dagen Saas Grund - Zwitserland.
Wat een leuke reis was dit.
Overnachtinghotels waren prima en de restaurants ook.
Hotel Azalea is eenvoudig, maar je voelt je er gelijk thuis en ligt op een prachtige locatie.
Onze chauffeur Sven heeft alles uit de kast gehaald om ons een geweldige vakantie te laten beleven. Nogmaals dank Sven het was geweldig.
En niet te vergeten een hele leuke groep reisgenoten, dank jullie voor de gezelligheid.

Reisverhaal Ellen

Foto van het mooie meer van Geneve,
van de 10 daagse reis naar Saas Grund.
 

Reisverhaal HJ Hesselius

Locatie foto 1 : Gornergrat op ca. 3100m hoogte met zicht op de Matterhorn en het meer
Locatie foto 2 : Gornergrat op ca. 3100 m hoogte (met zicht op een z.g. parelmoerwolk boven de besneeuwde bergen)
Locatie foto 3 en 4: Isola Bella aan aan het Lago Maggiore.

Reisverhaal Anita

Net terug van de 10 daagse reis naar Saas-Grund in Zwitserland. Wat een fantastische reis mede door de geweldige chauffeur Sven! Volop genoten 👍🏻😁

Reisverhaal Miranda

Wij hebben een geweldige vakantie gehad naar Saas Grund, Zwitserland.
 
Ik kan bijna geen keuze maken tussen de foto's. 
Deze vond ik zelf heel mooi.
 
Foto 1 - Stuwdam Mattmark aan het einde van het Saastal, Zwitserland.
 
Foto 2 - Bovenop de Grimselpas, Zwitserland

Reisverhaal Ridi

Foto 1: Uitzicht op meer van Genève vanaf Montreux
Foto 2: Het uitzicht op het Rhonedal bewonderend
Foto 3: Hollandse sferen in Zwitsers landschap (Saas-Grund)
Foto 4: Gornergra: t Kr(l)aaiend enthousiast over het indrukwekkende uitzicht
Foto 5: Even de voeten hoog om te genieten van het schitterende uitzicht vanaf de Gornergrat
Foto 6: Machtige kloof met brug aan het begin van het Saasdal
Foto 7: Lago Maggiore: uitzicht vanaf Isola Bella op Isola dei Pescatori, Italiaans schitterend

Reisverhaal Kees

Wij hebben in mei met Bolderman een tiendaagse busreis gemaakt naar Saas-Grund in Zwitserland.
We hebben een prachtige vakantie gehad met een uitstekende chauffeur Reino en een goed hotel Azalea.

De foto is gemaakt van de gletscher bij de Gornergrat.
De foto is gemaakt in het Lotschental.
Hierbij nog een foto gemaakt in het Franse Chamonix.
Hierbij nog een foto gemaakt in het centrum van Saas Fee.
 

Reisverhaal Monique

Geachte Bolderman. Misschien heb ik wel teveel foto's verstuurd, maar ik kan niet kiezen. Het was een prachtige reis met een geweldige chauffeur en reisleider. Ik ben wel vaker in Zwitserland geweest, maar mijn zusje die sinds een paar jaar weduwe is nog nooit. Ik hoop dat ik haar over de streep heb kunnen helpen om alleen of samen met mij meerdere busreizen te gaan maken.  Mijn ervaring met een busreis van Bolderman  was geweldig. Ook zoveel informatie over Zwitserland, wat als je zelf gaat nooit hoort. Mijn complimenten aan jullie team.

Foto van de Mattmarksee. Reis Saas Grund Zwitserland. 
Bus op de parkeerplaats bij Hotel Azalea in Saas Grund. Het lijkt wel of hij beschermd wordt door de wolk die waakt over de kerk en bus.
Foto genomen tijdens de dagtocht naar Lago Maggiore vanaf het eiland Isola Bella en paleis van de familie Borromeo.
Foto van de kerk in Raron. Ik ben al een paar keer in Raron geweest  maar nooit geweten dat er onder deze kerk een grot is met 500 zitplaatsen. Dat is het voordeel van deze busreis. We kregen zoveel informatie over Zwitserland van onze chauffeur en reisleider. Dat krijg je niet als je zelf reist.
Dagtocht mont Blanc express en Chamonix
Op vrije dag met de Gondel naar Hohsaas vanuit Saas Grund. Omdat meerdere personen gebruik hiervan maakten, kregen we een leuke korting op de baan. Zeker hier heengaan als u er bent. Wat een rust en prachtige natuur hier. Wij zijn naar beneden terug gelopen.
Dagtocht naar Hohsaas tijdens reis naar Saas Grund Zwitserland
Reis Saas Grund Zwitserland. Dagtocht Zermatt en met de Gornergradbaan naar boven. Wat een prachtige dagtocht met vele mooie uitzichten op de Matterhorn. 
Genomen tijdens de dagtocht zermatt en Gornergradbaan. Mooie uitzichten op de Matterhorn 
Foto genomen tijdens de terugreis via de Grimselpas. 
Foto gemaakt vanuit de bus op de terugreis. Hier bovenop de Grimselpas.

Reisverhaal Albert

Reisbestemming was 10 dagen Saas Grund in Zwitserland. Op onze vrije dag gebruik gemaakt van de kabelbaan in Saas Grund naar Berghutte Hoch Saas. Compleet verrast dat wij een groep van 7 steenbokken tegen kwamen bij de Berghutte Hoch Saas. Mooie foto's gemaakt waaronder deze prachtige steenbok.

Reisverhaal Gerry

Dit jaar waren wij in Juni op vakantie in Saas Grund Zwitserland.
Onderweg bij een prachtige Stuwdam gestopt.
Het was een hele mooie vakantie.

Reisverhaal Angelique

Zo mooi 🥰 en toch zo zorgelijk. Weinig sneeuw gevallen afgelopen winter. Een dag Zermatt inclusief Matterhorn Glacier in de Pennine- Alpen met de Gornergrat Bahn naar boven. Onvergetelijke reis gehad.

Reisverhaal Ellen

Een foto van de eerste van 2 etages met de gondel in Saas Grund, het was een prachtige 10 daagse reis.

Reisverhaal Henk

Reisbestemming Saas Grund 10 dagen
Foto 1. Tussenstop Frankrijk 
2. Meer van Montreux
3. Brug in kanton Wallis
4. De bergen van Zermatt
5. Saas Grund Kreuzboden 2400 meter

Reisverhaal A. de Boer

Goedemiddag
Pas terug van een mooie vakantie naar Zwitserland - Saas Grund-Glacier expresse, met vriendin A. Singer
hierbij een foto van een “exploderende” gletsjer in Saas Fee.

Reisverhaal Marianne

Bijdeze stuur ik enkele foto,s van de prachtige reis Saas Grund.
Onze reisleider was Sven, wat een mooie ervaring hebben we beleefd.
We blijven steeds naar de foto,s kijken, het lijkt wel een sprookje.

Reisverhaal Frederika

We zijn op terugreis , na prachtige dagen in Saas-grund. Veel gezien en genoten. Ook veel extra’s, verzorgt door Sven onze geweldige chauffeur en reisleider. We aten onderweg met een gezellige groep

Reisverhaal Myriam

Hierbij een foto die gemaakt is tijdens mijn reis naar Saas-Grund. Het was een mooie reis met een geweldige reisleider Jeroen, goede hotels, goed eten. Ik heb deze foto zelf gemaakt mijn mijn huawei p20 telefoon. Deze foto is gemaakt tijdens onze wandeling bij de Matterhorn. Ik vind deze foto mooi omdat de Matterhorn weerspiegelt in het water en op de voorgrond staan mooie witte bloemen.

Reisverhaal Gerie

Geweldige reis met alleen maar hoogtepunten.

Reisverhaal Tonny

Wij vertrokken met Bolderman naar het mooie Saas – Grund in Zwitserland. Een prachtige reis met heel veel moois. Ook hadden we een geweldige reisleider. Deze foto is het gemaakt aan het meer van Geneve, en dat was dan nog maar een tussenstop. Prachtig daar, deze foto wil ik graag met jullie delen. Hoop dat jullie er net zo van gecharmeerd zijn als wij.

Reisverhaal Annelies

Voor de 6e keer met Bolderman mee geweest, was wederom een aaneenschakeling van vele, vaak letterlijke, hoogtepunten. Dit keer gingen we naar Saas Grund, een aanrader voor mensen die van natuur houden. Chauffeur, reisleider en entertainer Kees verdient een 🎖

Reisverhaal Ton & Wil

Ik heb deze foto gemaakt in Saas-Grund. Met de kabelbaan naar Hoh-Saas, voor een mooi uitzicht op Saas-Grund. Ook in de zomer is het daar prima vertoeven in de natuur tussen de mooie bloemen, er zijn wandelpaden, loopbruggen, hangmatten, tipi tenten, sport mogelijkheden en een prachtig uitzicht en terras. Kortom fantastisch, gewoon doen!

Reisverhaal Ellen

Ansichtkaart Mont Blanc
De Mont Blanc van vroegere tijden.
Retro afbeeldingen herleven!

Bolderman bus in Swiss
Met de vlam in de pijp..... Comfortabel en veilig met de Bolderman bus door het even spectaculaire als prachtige berglandschap van Zwitserland. Een tien met een griffel voor de chauffeur die ook reisgids is met veel kennis.

Grimselpas
Hoe mooi kan het zijn......het Zwitserse “maan”landschap.
Overweldigende dieptes.

Grimsel stuwmeer
Zelfs op de mooiste plekjes hooggelegen in het gebergte komt de bus van Bolderman met een onvermoeibare chauffeur.
Spectaculaire vergezichten waar je geen genoeg van krijgt.

Heli Cliff
Waar zouden de Zwitsers zijn zonder de heli. De vervoerder van bouwmateriaal bij uitstek. In buurt van Andermat.

Herfstplant
Herfst op een ander planeet? Ja....Zwitserland 900 km hiervandaan
tegen de Italiaanse grens.

Kettingspoor
De Gatterhornbahn – stylistch detail van het spoor op naar de Matterhorn.

Kruis zon landschap
Kruistocht door Zwitserland. De zon maakt dit een apart/spannend tafereel.

Landschap windmolens
Het is dat er windmolens staan anders zou je denken dat je op een andere planeet bent. Een even indrukwekkend als bijzonder landschap bij Andermat in Zwitserland

Matterhorn
De Matterhorn - een gigantische schoonheid in een indrukwekkend landschap.

Ruwe top
Een ruwe top - spectaculaire en ruige omgeving. Het Zwitserse landschap overtreft alle verwachtingen. ‘Buitenaards”!

Sneeuwtop
Zwitserse schoonheid. Stil, ingetogen met grillige vormen. 

Reisverhaal Sas

Mijn man en ik hebben deze reis naar Saas-Grund gemaakt.
 

Reisverhaal Henk

Beste medewerker van bolderman. Saas grund een top reis dit was voor ons de eerste keer bij bolderman reizen en voor herhaling  op naar  de volgende bolderman reizen dit wordt hoogstwaarschijnlijk Kroatië nogmaals bolderman bedankt voor de fijne reis.

Reisverhaal Petra

Wij zijn terug gekomen van een fantastische reis naar Saas-Grund in Zwitserland. Een prima hotel, goede chauffeur, gevarieerd programma en heel veel moois gezien. Bedankt René Langelaan voor je veilige rijden.

Reisverhaal Marjoke

Onvoorstelbaar mooi, deze gletsjer alp. 
De weerspiegeling en de omgeving geven ons de broodnodige rust. 
Wat een prachtige reis! (Saas Grund en omgeving in Zwitserland)

Reisverhaal Luud

We zijn alweer (helaas) terug van de 10 daagse reis Zwitserland (Saas-Grund). Een reis die zo mooi en prachtig is geweest dat het niet uit te leggen is. Grote dank aan uiteraard onze chauffeur Kees Van Duijn. Een man met veel ervaring die erg consequent is in zijn beslissingen. Een man met reiskennis, humor en een zangtalent. Zuinig op zijn bus! Iedere dag de ramen wassen zodat iedereen een goed uitzicht heeft tijdens de vakantiereis. Want hij zei iedere dag weer; "Denk eraan, jullie hebben vakantie!" 
Altijd bereid om te helpen waar nodig! Chapeau!
En dank aan Bolderman natuurlijk, die deze reis mede mogelijk heeft gemaakt. Deze reis moet je eens in je leven meemaken.

Reisverhaal Anna en Peter

Wij zijn weer teruggekomen van een schitterende reis met Bolderman.
Het was onze 4e reis maar dit was de mooiste.
10 Dagen Saas Grund Zwitserland.
Goeie bus met geweldige chauffeur Otto, prima hotel Azalea, zeer gastvrij, schoon en heerlijk eten, en prachtige excursies. Complimenten heren Bolderman!

Reisverhaal Anneke

Wij zijn terug van een meer dan geweldige busreis naar Saas Grund in Zwitserland. Wat is dit een mooie vakantie geweest. Prachtig. Een hele goeie chauffeur Otto, prima bus, goed hotel met heerlijk eten en heel veel, maar dan ook echt heel veel gezien.
In 1 woord geweldig.
 
Blijf dit soort mooie reizen aanbieden Bolderman! Komplimenten.

Reisverhaal Berend

De foto’s zijn gemaakt op de 10 daagse reis Saas Grund met Mont Blanc Express naar Zwitserland.
Het was op een wandeling op de vrije dag in de bergen van Saas Grund op 2000 meter.

Reisverhaal Fam. J. Langerak

Waren op de terug reis naar overnachting in Frankrijk via de Grimselpas met mooie uitzichten. We kijken terug op een fijne vakantie.

Reisverhaal Irina

Ik ben 10 dagen naar Saas-Grund geweest –eind augustus- en we hadden een heel leuke groep en een geweldige chauffeur; Otto
De groep was zo leuk dat ik met sommige van hen nog contact onderhoud.
Ik hoop nog eens een keer terug te kunnen gaan of mee naar een andere bestemming.
Jullie service is goed in orde en ik ben altijd naar tevredenheid geholpen. Ik zou jullie reisorganisatie van harte aanbevelen aan anderen.

Reisverhaal Lili Marlene

Hoi alle vakantie gangers die met een Bolderman reis zijn meegegaan dit jaar. voor ons was het de tweede reis met Bolderman. Wij zijn met de reis Zwitserland Saas- Grund meegegaan. Ik kan die echt aanraden. Zoveel mooie dingen gezien, en ondernomen, en ook het weer hadden we mee. Geen spijt van. Ook onze chauffeur, Otto kon erg veel vertellen, en geen schrik gehad in de bergen als we de berg op of af moesten rijden met soms erge smalle wegen en stijle hellingen....pffffff. Dank je wel,nog maals Otto xox. 
Geen idee wat het volgend jaar gaat worden, door de vele verhalen van de andere mede reizgers in de bus die al veel met Bolderman zijn meegeweest, wordt het moeilijk kiezen.

Reisverhaal Lydia

Zwitserland Saas Grund hotel Azalea met Bolderman. Wat een prachtige reis. Met dank aan onze chauffeur Otto die ons zoveel moois heeft laten zien. Zeker een aanrader deze fantastische busreis.

Reisverhaal Margareth

Wat een ervaring. Ik was toe aan iets leuks. Nu dat heb ik gekregen vanaf de eerste tot de laaste dag.
Met een zeer goede chauffeur Klaas en een leuke groep bedankt
Veel uitleg, leuke stops en lekker eten goede overnachtingen
Ontvangst Saas Grund door Freddie en zijn mensen die goed voor ons zorgde rondleiding door saas grund 
Hoog saas grund een beleving
Treinreizen fantastisch mooie plaatsen gezellig en veel sneeuw.
Ik heb genoten. Groet Margareth

Reisverhaal Ria

Wij zijn terug gekomen van 10 dagen Saas-Grund, wat hebben we weer genoten van een schitterende reis, we hadden een prima chauffeur Johan (Kon. Beuk Reizen) die ook veel kennis van zaken had.
Eigenlijk was iedere dag een superdag met altijd weer mooi weer! Zon tot we bij de Nederlandse grens kwamen regen.
Het hotel Azalea in Saas-Grund was weer helemaal prima, bedankt Freddy, Katja, Iljas, Francesca en de anderen die we niet zagen voor de immer goede verzorging.
Marjan Lotz en Bob, Hank en Vicki Kleingeld en alle anderen zullen het vast met mij eens zijn.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
02:03:41 | 0,48 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch