telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5 dagen Londen en Kent

vanaf € 299,-

Beleef Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië, één van de grootste steden van Europa. Laat u op onze 5-daagse stedenreis Londen en Kent meevoeren langs de vele beroemde bezienswaardigheden. De typische zwarte taxi’s en 'Bobbies' bepalen het stadsbeeld in het centrum. Tijdens de stadsrondrit rijden we langs vele bezienswaardigheden, zoals Royal Albert Hall, Buckingham Palace en de Big Ben. Natuurlijk is er ook vrije tijd ingepland, zodat u zelf de stad kunt verkennen. Tevens brengen we tijdens deze reis een bezoek aan het graafschap Kent, ook wel 'de tuin van Engeland' genoemd. Dit graafschap staat bekend om zijn romantische kastelen, prachtige tuinen, historische landhuizen en indrukwekkende forten langs de kust. Boek deze goed verzorgde stedenreis Londen en Kent bij Bolderman Excursiereizen!

 • Uitgebreide stadsrondrit Londen
 • Bezoek Leeds Castle
 • Excursie Brighton
 • Inclusief goed verzorgd afscheidsbuffet
 • Luxe Comfort Class touringcar
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Londen en Kent

Maandag: Nederland - Gillingham

Via onze servicelijn komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Aansluitend rijden we naar Calais (of Duinkerke) voor de overtocht naar Engeland en naar ons hotel in Gillingham.

Dinsdag: Dagtocht Londen

Vandaag staat er een uitgebreide stadsrondrit op het programma, die ons langs de vele beroemde bezienswaardigheden voert, zoals bijvoorbeeld The Houses of Parliament en de Big Ben. 's Middags bent u vrij om te winkelen in Oxford Street, Regent Street en New Bond Street en niet te vergeten het beroemde warenhuis Harrods.

Woensdag: Leeds Castle en Canterbury

Het graafschap Kent staat bekend om zijn vele kastelen en landhuizen die te bezichtigen zijn. Leeds Castle wordt beschouwd als één van de mooiste kastelen en is prachtig gelegen in een park. We gaan ook naar de mooie stad Canterbury, bekend om zijn schitterende kathedraal en de Canterbury Tales.

Donderdag: Brighton en omgeving

Via een mooie route rijden we naar de kustplaats Brighton. Onderweg bij Beachy Head, net buiten Eastbourne, kunt u genieten van een schitterend uitzicht op de krijtrotsen van de Seven Sisters. Daarna rijden we verder naar Brighton, dat zich  halverwege de 18e eeuw ontwikkelde tot de eerste Engelse badplaats en vakantiebestemming. The Lanes, The Dome en The Royal Pavilion zijn hier de bekendste bezienswaardigheden. The Royal Pavilion, gebouwd in Oosterse stijl, is het meest bizarre paleis van Engeland. Aansluitend rijden we terug naar ons hotel in Gillingham.

Vrijdag: Gillingham - Nederland

Na het ontbijt vertrekken we weer en rijden we naar Dover voor de overtocht naar Calais (of Duinkerke). Via België rijden we terug naar ons centrale overstappunt, waar u een goed verzorgd afscheidsbuffet krijgt aangeboden en waar u kunt nagenieten van de indrukken van deze mooie stedenreis naar Londen en Kent. Tot slot wordt u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* King Charles Hotel, Gillingham

Dit hotel beschikt over een receptie, restaurant, lounge, bar en lift. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, telefoon en satelliet-televisie.

Reisverhaal Angelique

Van 5 juni tot 9 juni 2017 excursie reis gehad naar Londen/ kent met Bolderman. Dit was de eerste keer voor ons met Bolderman. Het is ons heel goed bevallen. Onze chauffeur was Derk fantastische chauffeur. Derk heeft het heel goed gedaan. Hij kon het goed vertellen over Londen en Kent. Een super leuke ervaring. Leuke en goede reis gehad. Wij gaan zeker een keer weer een reis boeken bij bolderman. Top.

Reisverhaal Freek

Prachtige 5 daagse reis Londen en Kent. 
Londen, Leeds Castle, Canterbury, Brighton en Eastborne..... en weer terug met de boot.

Engeland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Engeland wordt betaald met de Britse Pond.

Elektriciteit:
In Engeland worden de stopcontacten van type G gebruikt. De netspanning is 230 V en de frequentie is 50 Hz. U heeft een verloopstekker nodig wanneer u Nederlandse stekkers wenst te gebruiken in Engeland.

Kraanwater:
Het is veilig om in Engeland water uit de kraan te drinken.

Tijdzone:
UTC 0, één uur vroeger dan in Nederland.

Taal:
In Engeland is de officiële taal Engels.

Prijsniveau:
De prijzen liggen hoger dan in Nederland.

5 dagen Londen en Kent

65 reizigers bevelen deze reis aan
8,6 Gemiddelde beoordeling

65 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,6
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,6
 • Vervoer met touringcar 8,7
 • Chauffeur 9,3
 • Reisprogramma 8,5
 • Accommodatie 8,2
 • Contact met Bolderman 8,6
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
21:10:20 | 0,38 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch