6-daagse Oud & Nieuwjaarsreis Rijn, Boppard all-inclusive

vanaf € 599,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Tijdens deze prachtige Oud en Nieuwjaarsreis nemen we u mee naar het prachtige dal van de Loreley aan de Duitse Rijn. De rivier baant zich een weg tussen de steile rotswanden, langs idyllische wijnstadjes met prachtige vakwerkhuizen en wijnkelders en talloze kastelen en ruïnes. We brengen u naar de prachtige plaatsen Boppard en St. Goar, zien uiteraard de beroemde Loreley-rots en maken uitstapjes naar het romantische Moezeldal, met de schitterende wijnstadjes Cochem en Traben-Trarbach. Vier de jaarwisseling in ons gezellige hotel in Boppard met de uitgebreide all-inclusive formule. Gelukkig Nieuwjaar!
 

  • Prachtige Loreleydal en Rüdesheim
  • Vakwerkhuizen Cochem
  • Lahndal en Limburg
  • St. Goar en indrukwekkende Marksburg
  • Kerstmarkt Traben-Trarbach
  • Koblenz Deutsches Eck en schloss Ehrenbreitstein
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Oud & Nieuwjaarsreis Rijn, Boppard all-inclusive Boppard

28 december: Heenreis en Boppard

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee aangeboden krijgt. Daarna zal onze reis naar Duitsland beginnen. Via een mooie route bereiken we aan het begin van de middag ons hotel in Boppard, waar we worden verwelkomd met koffie/thee en een lekkernij. De rest van de middag kunt u naar eigen inzicht het meer dan 2000 jaar oude Boppard ontdekken. Dit van oorsprong Romeinse stadje is prachtig gelegen aan een scherpe bocht in de Rijn. Het is heerlijk flaneren over de brede boulevard aan de Rijn en het gezellige centrum met vakwerkhuizen en vele wijnlokalen.

29 december: Cochem en Traben-Trarbach

Deze dag maken we een uitstap naar de Moezel. Met de rivier aan onze zijde rijden we een prachtige route door het smalle dal met haar steile hellingen. We maken een stop in  het prachtige Cochem, waar het historische marktplein het centrum vormt. De gebouwen rondom het marktplein zijn voor het grootste gedeelte vakwerkhuizen. In de smalle straatjes en over de Moezelpromenade kunt u heerlijk ronddwalen. We vervolgen onze tocht langs de slingerende Moezel tot aan Traben-Trarbach, waar u de mogelijkheid heeft om de unieke ondergrondse kerstmarkt te bezoeken. Na dit bezoek rijden we terug naar ons hotel.

30 december: Lahn-dal en Limburg

Waar we gisteren langs de oevers van de Moezel reden, volgen we vandaag de rivier de Lahn. Deze rivier baant zich al een weg door het prachtige heuvelachtige landschap, dat nauw verbonden is met ons koningshuis. Vanuit Lahnstein rijden naar het kuuroord Bad Ems, Nassau en Diez, het centrum van de Nassau-dynastie. In de middag arriveren we in het stadje Limburg an der Lahn. Meest in het oog springend is de prachtige Dom van Limburg. Daarnaast vindt u hier vele barokke vakwerkhuizen. Aan het eind van de middag keren we weer terug naar het hotel.

31 december Oudjaar: St. Goar en Marksburg

Vanochtend brengt de chauffeur u naar St. Goar, aan de voet van de veel bezongen Loreley. Zo rond het jaar 500 was dit schilderachtige plaatsje een vissersgemeente en bedevaartplaats en tegenwoordig staat het ook bekend om zijn koekkoeksklokken en klompen. Na de lunch in het hotel rijden we naar Braubach. Van verre is de imposante Marksburg al te zien. Van de vele burchten en kastelen in het gebied is de Marksburg de enige die nog volledig intact is. Tijdens de rondleiding (niet inbegrepen) komt u alles te weten over de geschiedenis van de Marksburg, de burchten in de omgeving en geniet u van de schitterende uitzichten over de omgeving. Met een heerlijke, gezellige oudjaarsavond luiden we vanavond 2024 in!

1 januari Nieuwjaar: Loreleydal en Rüdesheim

Gelukkig Nieuwjaar! Na de feestelijke jaarwisseling starten we vandaag rustig op met een heerlijke brunch. We maken een schitterende tocht door het schitterende Rijndal, waarvan de Loreley het middelpunt vormt. we rijden naar de heuvels even ten zuiden van Boppard, naar één van de beroemdste plekken van het Rijndal: de Loreley! Volgens de legende zou de zingende nimf hier op de 132 meter hoge rots hebben gezeten en met haar schoonheid en gezang menig kapitein op de Rijn hebben afgeleid. In werkelijkheid zorgt de rots voor een bijzonder smal gedeelte van het Rijndal en heeft u vanaf het uitzichtplatform een fabelachtig uitzicht over het gehele Loreley dal. Aansluitend rijden we naar Rüdesheim, dat bekend staat als één van de gezelligste wijnstadjes aan de Rijn. U vindt er diverse vakwerkhuizen, wijnkelders en sfeervolle steegjes. Aan het eind van de middag rijden we terug naar Boppard.

2 Januari: Koblenz - Nederland

Helaas de laatste dag van deze prachtige reis, maar we hebben nog voldoende tijd om deze vakantie in stijl af te sluiten. Nadat we de bagage hebben ingeladen, rijden we naar Koblenz. Deze stad staat vooral bekend om het Deutsches Eck; waar de Moezel uitmondt in de Rijn. Vanaf het Schloss Ehrenbreitstein heeft u een schitterend uitzicht! Per kabelbaan kunt u naar het Deutsches Eck, waar het enorme monument ter ere van keizer Wilhelm I staat.  Aan het begin van de middag vervolgen we onze weg naar ons centrale overstappunt in Nederland, waar u ter afsluiting van deze reis een goed verzorgd afscheidsbuffet krijgt aangeboden. Daarna keert u via één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

All-in Hotel Boppard Best Time

Dit hotel is van oorsprong een authentiek en romantisch vakwerkhuis, dat ligt aan de rand van Boppard, direct aan de Rijn. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, zonneterras aan de Rijn en lift. Alle kamers zijn voorzien van een televisie en een badkamer met douche, toilet en haardroger. De meeste kamers kijken uit op de Rijn en sommige kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in dit hotel (alcoholische dranken tegen betaling).

Duitsland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Duitsland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Duitsland.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits

Prijsniveau:
Winkelen in Duitsland is meestal voordeliger dan in Nederland. Dat komt door het 2% lagere Btw-tarief en de grotere Duitse afzetmarkt, waardoor goedkoper geproduceerd kan worden.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
10:01:12 | 0,19 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch