naar Homepagina
  1. Fulltime Accountmanager Groups & Incentives (m/v)

Fulltime Accountmanager Groups & Incentives (m/v)

Wij zijn op zoek naar een fulltime: Accountmanager Groepsreizen (M/V)

Even voorstellen!
De mooiste groepsreizen in Europa beginnen bij Bolderman.nl in Veenendaal. Al meer dan 20 jaar organiseren wij groepsreizen op maat voor bedrijven, (personeels-)verenigingen, studentenverenigingen, onderwijsinstellingen, koren of andere samengestelde groepen. Dat doen we goed, waardoor we blijven groeien. Vandaar dat wij op zoek zijn naar jou!

Jouw droombaan?
Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject van A tot Z. Je neemt offerteaanvragen op, belt offertes na, bezoekt je klanten en adviseert over programmamogelijkheden. Ook verzorg je opties en reispakketten en werk je boekingen uit. In je eigen “winkel” bouw je een leuk contact op met uiteenlopende relaties, die de organisatie van hun droomreizen graag bij jou neerleggen.

Jij...
Jij bent een enthousiaste HBO’er, liefst met relevante organisatie en verkoopervaring in de reisbranche. Je bent een commerciële aanpakker, nauwkeurig en creatief en je kunt goed plannen en organiseren.

Solliciteer nu
Leuke collega’s, een inspirerende werkplek, een salaris conform de geldende cao en volop kansen om jezelf verder te ontplooien. Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de eisen, stuur dan z.s.m. je CV en motivatie naar vacature@bolderman.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Soort dienstverband: Fulltime
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
03:32:26 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch