telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5 dagen Belgisch-Limburg all-inclusive

Ontdek Belgisch-Limburg met deze Bolderman reis naar het all-inclusive M hotel in Genk. Belgisch-Limburg staat bekend om zijn prachtige afwisselende landschappen met bosgebieden en heide. Tijdens deze reis Belgisch-Limburg maken we kennis met zowel culturele steden als pittoreske plaatsjes. We hebben ons excursieprogramma zo samengesteld dat u ook optimaal kunt genieten van het all-inclusive arrangement in het hotel. Vanuit Genk maken we schitterende excursies in de omgeving naar de steden Leuven, Brussel en Hasselt. Ga mee op deze goed verzorgde reis naar België en boek vandaag nog bij Bolderman Excursiereizen!

 • Bezoek Brussel o.l.v. een gids
 • Bezoek Japanse tuin
 • Luxe Comfort Class touringcar
 • Goed verzorgd afscheidsbuffet in Nederland
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* onder voorbehoud van annuleringen
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Belgisch-Limburg all-inclusive

Maandag: Nederland - Maastricht - Genk

Via één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Op weg naar België brengen we eerst een bezoek aan Maastricht. Hier heeft u de tijd om op eigen gelegenheid het gezellige centrum te bekijken en te lunchen (niet inclusief). Aansluitend rijden we naar ons hotel in Genk, waar u ontvangen wordt met een kopje koffie of thee met gebak.

Dinsdag: Ochtendtocht Leuven, middag Genk

’s Morgens kunt u eerst genieten van een heerlijk ontbijt. Daarna rijden we naar de universiteitsstad Leuven. U krijgt voldoende tijd om de stad op eigen gelegenheid te bekijken en eventueel het stadhuis van Leuven te bezoeken. Het gotische stadhuis is van zoveel decoraties en beelden voorzien, dat het tegenwoordig tot de bekendste gotische stadhuizen ter wereld behoort. Daarna rijden we terug naar ons hotel om te lunchen. Na de lunch heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een wandeling te maken in het unieke Molenvijverpark, dat direct aan het hotel grenst. Ook kunt u het Mijndepot Waterschei bezoeken. Mijndepot Waterschei is door oud-mijnwerkers omgetoverd tot een museum, die een overzicht geeft van de geschiedenis en het werken in deze kolenmijn.

Woensdag: Brussel

Vandaag brengen we een bezoek aan de hoofdstad Brussel. De stad staat bekend om haar Bourgondische leven vol met lekkere pralines, bier en heerlijke Belgische gerechten. Daarnaast kennen we Brussel van Manneken Pis. Onder leiding van een gids maken we een stadswandeling, waarbij we de bekendste bezienswaardigheden van Brussel zien. 's Middags heeft u vrije tijd en kunt u Brussel op eigen gelegenheid verder verkennen. Winkelen of gezellig op een terrasje iets drinken behoort ook tot de mogelijkheden. Daarna rijden we terug naar ons hotel om te genieten van het all-inclusive pakket.

Donderdag: De Japanse tuin in Hasselt en Tongeren

U kunt deze ochtend gezellig in het hotel blijven of mee gaan naar Hasselt, waar u de mogelijkheid heeft om de Japanse tuin te bezoeken. De geschiedenis van de Japanse tuin gaat terug tot in het jaar 1985, het moment waarop de stad Hasselt en de Japanse stad Itami een vriendschapsverdrag ondertekenden, waardoor de twee ‘zustersteden’ werden. De lunch gebruiken we in ons hotel, waarna we de eerste stad van België, Tongeren, gaan bezoeken. U kunt hier op eigen gelegenheid wandelen door de historische binnenstad. Volg de Mijlpaalroute of ga naar de Grote Markt of het Begijnhof. Tongeren kent tal van historische monumenten, die het bekijken waard zijn.

Vrijdag: Genk - Sittard - Nederland

Alweer de laatste dag van deze reis. Vergeet niet een lunchpakket samen te stellen voor de terugreis. Na het ontbijt vertrekken we en rijden we terug naar Nederland. Onderweg brengen we een bezoek aan Sittard, één van de oudste plaatsen in Nederland en de op één na oudste stad van Limburg. U kunt op eigen gelegenheid het gezellige centrum verkennen of één van de vele monumenten en musea die Sittard rijk is, bezoeken. Eenmaal terug op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet, alvorens we met één van onze servicelijnen weer huiswaarts te keren.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

M Hotel, Genk

Het M Hotel ligt op een unieke locatie in Genk aan het prachtige Molenvijverpark en nabij een gezellig winkelcentrum. Het hotel heeft een receptie, restaurant, lobby met bar, zonneterras en lift. De kamers hebben moderne interieurs. Ze zijn allen voorzien van een badkamer met inloopdouche en apart toilet, haardroger en televisie. Wifi is gratis in het hotel. Het verblijf in dit hotel is op basis van all-inclusive.
 

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In België wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in België.

Kraanwater:
Het kraanwater in België is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands, Frans en Duits zijn de officiële talen in België.

Reisverhaal Thea

Onlangs zijn mijn man en ik naar België geweest, het was de reis Belgisch Limburg all inclusive. Een goed verzorgde reis in hotel M in Genk. Een prima hotel met vriendelijk personeel. We zijn o.a. naar Leuven, Brussel en de Japanse tuin in Hasselt geweest. Mooie excursies, echt de moeite waard. De volgende reis met Bolderman is in juni, we gaan dan naar Umag in Kroatië.

5 dagen Belgisch-Limburg all-inclusive

33 reizigers bevelen deze reis aan
8,6 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
34 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,6
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,5
 • Vervoer met touringcar 8,4
 • Chauffeur 8,8
 • Reisprogramma 8,1
 • Accommodatie 9
 • Contact met Bolderman 8,6
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
12:13:39 | 0,47 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch