telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5-daags All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

Altijd al gedroomd van een all-inclusive muziekspektakel met uw favoriete artiesten? Feest mee met Marianne Weber, Anita Meyer, Jan Keizer en Anny Schilder. Vanuit ons Hotel De Bonte Wever in Assen gaan we naar diverse provincies in Noord-Nederland. Zo brengen we een bezoek aan de Friese steden Sneek, Dokkum en Bolsward. Ook staat er een bezoek aan het fraaie Groningen op het programma en we gaan de echte hunebedden bekijken. Na de diners zullen de artiesten samen met u de Bonte Wever volledig op zijn kop zetten. Hotel De Bonte Wever staat garant voor een gezellig verblijf. Er is vertier voor iedereen en we verblijven hier op basis van all-inclusive.

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Dag tot dag

Maandag: Dwingeloo - Schoonoord - Assen

Vanaf de door u gekozen opstapplaats wordt u per touringcar via een mooie route naar Noord-Nederland gebracht. We rijden door het Nationaal Park Dwingelderveld en komen in het schilderachtige dorpje Dwingeloo. Onderweg krijgt u gelegenheid om te lunchen (niet inclusief). In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever, waar u heerlijk kunt genieten van de all-inclusive formule.

Dinsdag: Ochtend vrij, middag hunebedden en Orvelte, avond gezelligheid met Marianne Weber

's Ochtends kunt u eerst genieten van een heerlijk ontbijt en van de faciliteiten van het hotel, of een mooie wandeling maken in de omgeving. Na het lunchbuffet rijden we naar Borger, waar we de hunebedden gaan bekijken. Het zijn de restanten van prehistorische grafkelders die alleen in dit gedeelte van Nederland te vinden zijn. Vervolgens rijden we naar één van de mooiste dorpen van Nederland, Orvelte. Orvelte is in feite één groot openluchtmuseum, met prachtig gerestaureerde Saksische boerderijen uit begin 19e eeuw, waarin nu ambachtelijke bedrijfjes zijn gevestigd. Na het diner in ons hotel begint de muziekavond met de band Moeflons om u alvast in de stemming te brengen voor een spectaculair optreden van Marianne Weber.

Woensdag: Dagtocht Friesland, in de avond feesten met Anita Meyer

Vandaag bezoeken we de noordelijkste provincie van Nederland, Friesland. We rijden eerst naar het mooie stadje Dokkum, bekend om de moord op Bonifatius en natuurlijk als belangrijk keerpunt tijdens de Elfstedentocht. Vervolgens rijden we door naar Bolsward voor een bezoek aan Sonnema Berenburg. We vervolgen onze route en komen in het bekende plaatsje Sneek, waar u de prachtige watertoren kunt bekijken of in één van de cafeetjes in het centrum een drankje kunt nuttigen. U heeft vandaag onderweg voldoende gelegenheid om te lunchen (niet inclusief). Na het diner in De Bonte Wever zullen we deze dag afsluiten met de band Moeflons en een optreden van Anita Meyer.

Donderdag: Groningen, middag vrij, avond optreden van Jan en Anny

's Ochtends gaan wij naar Groningen waar u voldoende tijd krijgt om de stad te bekijken en eventueel een rondvaart te maken (niet inclusief). De lunch gebruiken we in ons hotel en 's middags bent u vrij om van de faciliteiten in het hotel gebruik te maken. Na het diner zullen Jan Keizer en Anny Schilder De Bonte Wever volledig op zijn kop zetten.

Vrijdag: Assen - Zwolle

's Ochtends gaan we het centrum van Assen bezichtigen. De lunch gebruiken we weer in het hotel, waarna we richting het zuiden rijden. In Zwolle houden we nog een stop. Aansluitend rijden we huiswaarts.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.
N.B. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ook op eigen gelegenheid naar de Bonte Wever in Assen komen. 

****Hotel De Bonte Wever, Assen

Het hotel beschikt over een groot aantal faciliteiten, zoals verschillende restaurants, liften, een café-straat met 's avonds muziek, zwem- en saunaparadijs (gratis), fitnessruimte (gratis) en bowlingbanen (gratis). Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een badkamer met inloopdouche en toilet, televisie en kluisje. Wifi is gratis in het hotel.
U verblijft op basis van all-inclusive, inclusief ontbijtbuffet, lunchbuffet, dinerbuffet, onbeperkt koffie, thee en (non)alcoholische drankjes en diverse snacks en lekkernijen. 

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € (euro) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater in Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
07:42:22 | 0,51 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch