telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5-daags All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

vanaf € 399,-

Altijd al gedroomd van een muziekspektakel met uw favoriete artiesten? Geniet van de optredens met o.a. Jeroen van der Boom, Antje Monteiro, Marlane, Corry Konings, de Havenzangers en de Moeflons band, die in ons hotel komen optreden! Hotel De Bonte Wever in Assen staat garant voor een gezellig en goed verzorgd verblijf. Er is vertier voor iedereen en de all-inclusive-formule van dit hotel maakt deze reis compleet. Vanuit Assen kunt u overdag diverse interessante excursies maken zoals: een excursie naar Friesland, maar ook een boottocht vanuit Hasselt, het Hunebedcentrum in Borger en de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest staan op het programma. Boek dit gezellige muziekspektakel bij Bolderman Excursiereizen!

 • Optredens van bekende Nederlandse artiesten
 • Zeer goed all-inclusive hotel
 • Gratis gebruik zwemparadijs, sauna, fitness en bowlingbanen
 • Keuze uit verschillende optionele excursies
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19.
 • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
 • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan all-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

Maandag: Opstappunt - Assen

Vanaf de door u gekozen opstapplaats wordt u per touringcar via een mooie route door Nederland naar Assen gebracht. In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever. Na het inchecken kunt u gaan genieten van de all-inclusive formule in het hotel. Ook heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid het centrum van Assen te bezoeken. Na het diner is de gezellige caféstraat geopend, waar u kunt genieten van een drankje en muziek. Of gaat u liever darten, sjoelen, biljarten of bowlen?

Dinsdag: Friesland, Luttelgeest, Borger of Hasselt (zie bij te boeken opties)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Friesland inclusief bezoek aan Brouwerij Dockum, halve dagtocht Luttelgeest inclusief bezoek aan de Orchideeën Hoeve, halve dagtocht Borger inclusief bezoek aan het Hunebedcentrum of halve dagtocht Hasselt inclusief boottocht op het Partyschip. Na terugkomst in het hotel genieten we van het dinerbuffet, waarna de muziekavond begint met de band de Moeflons om u alvast in de stemming te brengen voor het spectaculaire optreden van o.a. Jeroen van der Boom en Antje Monteiro.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Woensdag: Friesland, Luttelgeest, Veenhuizen of Hasselt (zie bij te boeken opties)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Friesland inclusief bezoek aan Brouwerij Dockum, halve dagtocht Luttelgeest inclusief bezoek aan de Orchideeën Hoeve, halve dagtocht Borger inclusief bezoek aan het Hunebedcentrum of halve dagtocht Hasselt inclusief boottocht op het Partyschip. Na het diner kunt u - bij voldoende deelname - mooie prijzen winnen tijdens onze eigen Bolderman bingo! De gezellige muziekband de Moeflons en Marlane zullen deze bingoavond muzikaal opluisteren.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Donderdag: Friesland, Luttelgeest, Borger of Hasselt (zie bij te boeken opties)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Friesland inclusief bezoek aan Brouwerij Dockum, halve dagtocht Luttelgeest inclusief bezoek aan de Orchideeën Hoeve, halve dagtocht Borger inclusief bezoek aan het Hunebedcentrum of halve dagtocht Hasselt inclusief boottocht op het Partyschip. Na het diner kunt u genieten van een oer-Hollandse muziekavond en zullen Corry Konings, De Havenzangers en Hessel & Ineke voor u optreden!

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Vrijdag: Assen - opstappunt

Na het uitgebreid ontbijtbuffet checken we uit bij ons hotel. In de loop van de ochtend vertrekken we uit Assen en wordt u teruggebracht naar uw opstappunt, waar deze prachtige reis eindigt.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan/artiestenaanbod.
N.B. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ook op eigen gelegenheid naar De Bonte Wever in Assen reizen.

4* Hotel De Bonte Wever, Assen

Het hotel ligt naast het Asserbos en beschikt over een groot aantal faciliteiten, zoals verschillende restaurants, bars, liften, een café-straat met 's avonds muziek, zwem- en saunaparadijs, fitnessruimte en bowlingbanen. Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een televisie, kluisje en een badkamer met inloopdouche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in het hotel.

 

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € (euro) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater in Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

Excursies muziekspektakel-reis

Dagtocht Friesland, inclusief bezoek aan Brouwerij Dockum € 18,00 p.p.
We bezoeken tijdens deze dagtocht eerst het mooie stadje Dokkum, bekend om de moord op Bonifatius en natuurlijk als belangrijk keerpunt tijdens de Elfstedentocht. We brengen hier een bezoek aan Brouwerij Dockum, waar we een kleine bierproeverij krijgen. Vervolgens rijden we naar de mooie stad Leeuwarden, dat in 2018 de Culturele hoofdstad van Europa was. De stad staat bekend om de scheve toren Oldehove, zijn grachten en er zijn meerdere musea en gezellige winkelstraten. Tot slot van deze dag bezoeken we Harlingen, eveneens één van de steden van de Friese Elfstedentocht. Prachtige pakhuizen en patriciërswoningen, levendige binnenhavens, vele grachten en bruggetjes vormen het decor van de binnenstad.

Halve dagtocht Luttelgeest, inclusief bezoek aan de Orchideeën Hoeve € 19,00 p.p.
In Luttelgeest bezoeken wij de geheel overdekte Orchideeën Hoeve. Hier kunt u verre werelddelen van dichtbij ervaren. U wandelt door tuinen met verschillende thema's en ziet er vele dieren; van vlinders tot lori's, van aapjes tot kleine jungledieren, van schildpadden tot eenden en vissen. De 'rangers' laten u kennis maken met hun favoriete planten en jungledieren. Laat u in het tropische regenwoud verrassen door de mooiste bloemen-, planten- en dierenwereld. Wist u dat de Orchideeën Hoeve Europa’s grootste vlindertuin heeft?

Halve dagtocht Borger, inclusief bezoek Hunebedcentrum € 15,00 p.p.
Tijdens deze excursie bezoeken we het dorpje Borger, waar u het bekende Hunebedcentrum kunt gaan bekijken. Hunebedden zijn de restanten van prehistorische grafkelders en alleen in dit gedeelte van Nederland te vinden. U krijgt een rondleiding met een gids en komt u alles te weten over de prehistorische tijd.

Halve dagtocht Hasselt, inclusief boottocht op het Partyschip € 15,00 p.p.
Hasselt beleef je op zijn best vanaf het water. Met het Partyschip gaat u een prachtige vaarttocht maken, inclusief een hapje en drankje.

 

5-daags All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

93 reizigers bevelen deze reis aan
8,8 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
94 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,9
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,7
 • Vervoer met touringcar 8,6
 • Chauffeur 8,7
 • Reisprogramma 8,8
 • Accommodatie 9,1
 • Contact met Bolderman 9
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
14:00:55 | 0,39 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch