5-daags All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

vanaf € 499,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Altijd al gedroomd van een muziekspektakel met uw favoriete artiesten? Geniet tijdens deze reis van de optredens van o.a. Dennie Christian, Otto Lagerfett, Marco den Hollander, Sieneke, Jannes, Helemaal Hollands en Hessel & Ineke. Hotel De Bonte Wever in Assen staat garant voor een gezellig verblijf met uitstekende verzorging. Er is vertier voor iedereen en de all-inclusive-formule van dit hotel maakt deze reis compleet. Vanuit Assen kunt u overdag verschillende interessante excursies maken zoals een excursie naar Groningen met een boottocht, maar ook een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen, de Orchideeënhoeve in Luttelgeest en de Graanrepubliek in Bad Nieuweschans staan op het programma. Boek deze gevarieerde reis met leuke excursies en het muziekspektakel in een heerlijk all-inclusive hotel vertrouwd bij Bolderman Excursiereizen!

 • Optredens van bekende Nederlandse artiesten
 • Zeer goed all-inclusive hotel
 • Gratis gebruik zwemparadijs, sauna, fitness en bowlingbanen
 • Dagelijks optionele excursies
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
 • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
 • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan all-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

Maandag: Opstappunt - Assen

Vanaf de door u gekozen opstapplaats wordt u per touringcar via een mooie route door Nederland naar Assen gebracht. In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever. Na het inchecken kunt u gaan genieten van de all-inclusive formule in het hotel. Ook heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid het centrum van Assen te bezoeken. Na het diner is de gezellige caféstraat geopend, waar u kunt genieten van een drankje en muziek. Of gaat u liever darten, sjoelen, biljarten of bowlen?

Dinsdag: Groningen, Veenhuizen, Luttelgeest of Bad Nieuweschans (zie bij te boeken opties)

Vandaag heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: halve dagtocht Groningen inclusief boottocht en vrije tijd in Groningen, halve dagtocht Veenhuizen inclusief bezoek aan het Gevangenismuseum, halve dagtocht Luttelgeest inclusief bezoek aan de Orchideeënhoeve of halve dagtocht Bad Nieuweschans inclusief bezoek aan de Graanrepubliek. Na terugkomst in het hotel genieten we van het dinerbuffet, waarna de muziekavond begint met een band om u alvast in de stemming te brengen voor de spectaculaire optredens van Dennie Christian en Otto Lagerfett.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Woensdag: Groningen, Veenhuizen, Luttelgeest of Bad Nieuweschans (zie bij te boeken opties)

Vandaag heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: halve dagtocht Groningen inclusief boottocht en vrije tijd in Groningen, halve dagtocht Veenhuizen inclusief bezoek aan het Gevangenismuseum, halve dagtocht Luttelgeest inclusief bezoek aan de Orchideeënhoeve of halve dagtocht Bad Nieuweschans inclusief bezoek aan de Graanrepubliek. Na terugkomst in het hotel genieten we van het dinerbuffet. Na het diner kunt u (bij voldoende deelname) mooie prijzen winnen tijdens onze eigen Bolderman bingo! Marco den Hollander en Sieneke zullen deze bingoavond muzikaal opluisteren.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Donderdag: Groningen, Veenhuizen, Luttelgeest of Bad Nieuweschans (zie bij te boeken opties)

Vandaag heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: halve dagtocht Groningen inclusief boottocht en vrije tijd in Groningen, halve dagtocht Veenhuizen inclusief bezoek aan het Gevangenismuseum, halve dagtocht Luttelgeest inclusief bezoek aan de Orchideeënhoeve of halve dagtocht Bad Nieuweschans inclusief bezoek aan de Graanrepubliek. Na het diner kunt u genieten van een oer-Hollandse muziekavond, waarbij Jannes, Helemaal Hollands en Hessel & Ineke een spetterend optreden zullen verzorgen.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Vrijdag: Assen - opstappunt

Na het uitgebreide ontbijtbuffet checken we uit bij ons hotel. In de loop van de ochtend vertrekken we uit Assen en wordt u teruggebracht naar uw opstappunt, waar deze prachtige muziekreis eindigt.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan/artiestenaanbod.
N.B. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ook op eigen gelegenheid naar De Bonte Wever in Assen reizen.

4* Hotel De Bonte Wever, Assen

Het hotel ligt naast het Asserbos en beschikt over een groot aantal faciliteiten, zoals verschillende restaurants, bars, liften, een caféstraat met 's avonds muziek, zwem- en saunaparadijs, fitnessruimte en bowlingbanen. Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een televisie, kluisje en een badkamer met inloopdouche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in het hotel.
 

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € (euro) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater in Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

Excursies muziekspektakel-reis

Halve dagtocht Groningen inclusief boottocht € 19,00 p.p.
We bezoeken tijdens deze halve dagtocht Groningen,
Groningen is een studentenstad met een lange, roerige geschiedenis. Dit ziet u terug aan de vele historische pakhuizen, hofjes en andere monumenten die de stad rijk is. U krijgt vrije tijd in Groningen maar eerst maken wij per boot kennis met de stad door middel van een rondvaart.   

Halve dagtocht Veenhuizen inclusief bezoek aan het gevangenismuseum € 19,00 p.p.
In Veenhuizen brengen wij een bezoek aan het gevangenis museum. Het Gevangenismuseum vertelt verhalen over de gevolgen van ontoelaatbaar gedrag. Verhalen van vroeger en nu over armoede, verpaupering, misdaad en straf. Verhalen die u op een andere manier naar vrijheid laten kijken, die u nieuwsgierig maken en u aan het denken zetten. Ook maken we per bus onder leiding van een gids een rondrit over het terrein.

Halve dagtocht Luttelgeest inclusief bezoek aan de Orchideeënhoeve € 19,00 p.p.
In Luttelgeest bezoeken wij de
Orchideeënhoeve waar wij eerst een show in het Jungletheater krijgen, vervolgens heeft u vrije tijd om de Orchideeënhoeve te bewonderen. De Orchideeënhoeve is een junglepark met tropische dieren. Het junglepark is een combinatie van flora en fauna en de dieren leven vrij in het park.

Halve dagtocht Bad Nieuweschans inclusief bezoek aan de Graanrepubliek € 22,50 p.p.
Tijdens deze excursie bezoeken we de Graanrepubliek. In De Graanrepubliek proef en beleeft u de ambacht van Gronings Graan. Hier kunt u genieten van de vele smaakvolle producten die voortkomen uit de samenwerkingen. Het indrukwekkende monumentale pand is getransformeerd tot een innovatieve belevingsplek. Wij krijgen hier een rondleiding inclusief een kleine proeverij van bier, brood en gedestilleerd.

Voordeelpakket €69,00
- Halve dagtocht Groningen inclusief boottocht
- Halve dagtocht Veenhuizen inclusief bezoek aan het gevangenismuseum
- Halve dagtocht Veenhuizen inclusief bezoek aan het gevangenismuseum
- Halve dagtocht Bad Nieuweschans inclusief bezoek aan de Graanrepubliek
 

5-daags All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

301 reizigers bevelen deze reis aan
8,9 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
310 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,9
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,7
 • Vervoer met touringcar 8,6
 • Chauffeur 9
 • Reisprogramma 8,8
 • Accommodatie 9,2
 • Contact met Bolderman 9
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
10:04:21 | 0,11 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch