telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5-daags All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

Altijd al gedroomd van een muziekspektakel met uw favoriete artiesten? Feest mee met Jannes, Django Wagner, Ruth Jacot, George Baker en de Moeflons band, die in ons hotel komen optreden! Hotel De Bonte Wever in Assen staat garant voor een gezellig en goed verzorgd verblijf. Er is vertier voor iedereen en de all-inclusive-formule maakt deze reis compleet. Vanuit Assen maken we overdag diverse interessante excursies. Zo brengen we een bezoek aan Friesland, maar ook Veenhuizen, Giethoorn en de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest staan op het programma. 's Avonds na het diner zullen de artiesten samen met u De Bonte Wever volledig op zijn kop zetten. Boek dit gezellige muziekspektakel bij Bolderman Excursiereizen!

 • Laagste prijsgarantie
 • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
 • Aanbetalen niet verplicht
 • Veilig online boeken
 • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan all-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

Maandag: Opstappunt - Assen

Vanaf de door u gekozen opstapplaats wordt u per touringcar via een mooie route door Nederland naar Assen gebracht. In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever. Na het inchecken kunt u heerlijk gaan genieten van de all-inclusive formule in het hotel. Ook heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het centrum van Assen te bezoeken. Na het diner kunt u naar de gezellige caféstraat, waar u een drankje kunt nuttigen, maar ook gezellig kunt darten en biljarten.

Dinsdag: Friesland, Veenhuizen, Giethoorn of Luttelgeest (zie bij te boeken excursies)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Friesland inclusief een bezoek aan Brouwerij Dockum, halve dagtocht Veenhuizen inclusief een bezoek aan het gevangenismuseum, halve dagtocht Giethoorn inclusief een boottocht of een halve dagtocht Luttelgeest inclusief een bezoek aan de Orchideeën Hoeve. Na terugkomst in het hotel genieten we van het diner, waarna de muziekavond begint met de band de Moeflons om u alvast in de stemming te brengen voor spectaculaire optredens van George Baker en Ruth Jacot.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Woensdag: Friesland, Veenhuizen, Giethoorn of Luttelgeest (zie bij te boeken excursies)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Friesland inclusief een bezoek aan Brouwerij Dockum, halve dagtocht Veenhuizen inclusief een bezoek aan het gevangenismuseum, halve dagtocht Giethoorn inclusief een boottocht of een halve dagtocht Luttelgeest inclusief een bezoek aan de Orchideeën Hoeve. Na het diner is er bij voldoende deelname de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen tijdens onze Bolderman bingo. Daarna kunt u naar de gezellige caféstraat gaan, waar Piano Paul er een gezellige avond van maakt.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Donderdag: Friesland, Veenhuizen, Giethoorn of Luttelgeest (zie bij te boeken excursies)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Friesland inclusief een bezoek aan Brouwerij Dockum, halve dagtocht Veenhuizen inclusief een bezoek aan het gevangenismuseum, halve dagtocht Giethoorn inclusief een boottocht of een halve dagtocht Luttelgeest inclusief een bezoek aan de Orchideeën Hoeve. Na het diner begint de Hollandse muziek avond en zullen Jannes en Django Wagner De Bonte Wever volledig op zijn kop zetten!

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Vrijdag: Assen - opstappunt

Na een uitgebreid ontbijtbuffet gaan we uitchecken. In de loop van de ochtend vertrekken we uit Assen en wordt u teruggebracht naar uw opstappunt.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan/artiestenaanbod.
N.B. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ook op eigen gelegenheid naar De Bonte Wever in Assen reizen. 

Excursies muziekspektakel

-Dagtocht Friesland inclusief bezoek aan Brouwerij Dockum: Vandaag bezoeken we het mooie stadje Dokkum, bekend om de moord op Bonifatius en natuurlijk als belangrijk keerpunt tijdens de Elfstedentocht. We brengen een bezoek aan Brouwerij Dockum waar we een kleine proeverij krijgen. Vervolgens rijden we door naar  Leeuwarden. Leeuwarden was in 2018 de Culturele hoofdstad van Europa. We vervolgen onze weg naar Harlingen, Harlingen behoort tot de Friese elf steden. Parmantige pakhuizen, prachtige patriciërswoningen, levendige binnenhavens, grachten en bruggetjes kleuren de binnenstad van Harlingen.

-Halve dagtocht Veenhuizen inclusief een bezoek aan het gevangenis museum: we brengen een bezoek aan Veenhuizen, waar we het gevangenismuseum, dat gevestigd is in één van de oorspronkelijke gebouwen van de kolonie, bezoeken. U leert hier alles over de gevangenis van toen en nu. Een gids leidt ons rond door de geschiedenis van misdaad en straf en vertelt over het bijzondere verleden van Veenhuizen. Aansluitend bezichtigen we gevangenis de Rode Pannen, waar u zelf het gevangenisleven kunt ervaren.

-Halve dagtocht Giethoorn inclusief boottocht: Een bezoek aan Giethoorn betekent varen in Giethoorn. Een dagje Giethoorn is immers niet compleet zonder een mooie vaartocht door het dorp en het Nationaal Park Weerribben-Wieden.

-Halve dagtocht Luttelgeest inclusief een bezoek aan De Orchideeën Hoeve:
In Luttelgeest bezoeken wij de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en ervaren we verre werelddelen heel dichtbij. De rangers laten u kennis maken met hun favoriete planten en jungledieren. Tevens kunt u wandelen door het tropische park en u laten verrassen door de mooiste planten, bloemen en dieren. Wist u dat De Orchideeën Hoeve Europa’s grootste vlindertuin heeft? Waar je op het ene moment nog midden in het Amazone Regenwoud staat, word je het andere moment meegezogen in een sprookjesachtige bloemenwereld.

4* Hotel De Bonte Wever, Assen

Het hotel ligt naast het Asserbos en beschikt over een groot aantal faciliteiten, zoals verschillende restaurants, liften, een café-straat met 's avonds muziek, zwem- en saunaparadijs, fitnessruimte en bowlingbanen. Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een badkamer met inloopdouche en toilet, televisie en kluisje. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in het hotel, inclusief ontbijtbuffet / lunchbuffet / dinerbuffet, onbeperkt koffie / thee / (non)alcoholische drankjes, diverse snacks / lekkernijen en entertainment.

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € (euro) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater in Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

5-daags All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

33 reizigers bevelen deze reis aan
8,7 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
34 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,6
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,6
 • Vervoer met touringcar 8,5
 • Chauffeur 8,5
 • Reisprogramma 8,7
 • Accommodatie 9,1
 • Contact met Bolderman 8,9
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
20:04:49 | 0,36 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch