5-daags All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

vanaf € 459,-
Excl. € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Altijd al gedroomd van een muziekspektakel met uw favoriete artiesten? Geniet van de optredens met o.a. Henk Bernard, Stef Ekkel, Jannes, Samantha Steenwijk, Sieneke en een band. Hotel De Bonte Wever in Assen staat garant voor een gezellig en goed verzorgd verblijf. Er is vertier voor iedereen en de all-inclusive-formule van dit hotel maakt deze reis compleet. Vanuit Assen kunt u overdag diverse interessante excursies maken zoals: een excursie naar Heerenveen met een bezoek aan het bekende ijsstadion Thialf, maar ook een bezoek aan de Meyer Werft in Papenburg, het klompenmuseum in Eelde en de Proefkolonie in Frederiksoord staan op het programma. Boek dit gezellige muziekspektakel bij Bolderman Excursiereizen!

  • Optredens van bekende Nederlandse artiesten
  • Zeer goed all-inclusive hotel
  • Gratis gebruik zwemparadijs, sauna, fitness en bowlingbanen
  • Keuze uit verschillende optionele excursies
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan all-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

Maandag: Opstappunt - Assen

Vanaf de door u gekozen opstapplaats wordt u per touringcar via een mooie route door Nederland naar Assen gebracht. In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever. Na het inchecken kunt u gaan genieten van de all-inclusive formule in het hotel. Ook heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid het centrum van Assen te bezoeken. Na het diner is de gezellige caféstraat geopend, waar u kunt genieten van een drankje en muziek. Of gaat u liever darten, sjoelen, biljarten of bowlen?

Dinsdag: Heerenveen, Papenburg, Eelde of Frederiksoord (zie bij te boeken opties)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: halve dagtocht Heerenveen inclusief bezoek aan Thialf, halve dagtocht Frederiksoord inclusief Museum de Proefkolonie, halve dagtocht Eelde inclusief bezoek aan het internationaal Klompenmuseum of hele dagtocht Papenburg inclusief bezoek aan de Meyer Werft en een bezoek aan Bourtange. Na terugkomst in het hotel genieten we van het dinerbuffet, waarna de muziekavond begint met een band om u alvast in de stemming te brengen voor het spectaculaire optreden van Stef Ekkel en Henk Bernard.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Woensdag: Heerenveen, Papenburg, Eelde of Frederiksoord (zie bij te boeken opties)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: halve dagtocht Heerenveen inclusief bezoek aan Thialf, halve dagtocht Frederiksoord inclusief Museum de Proefkolonie, halve dagtocht Eelde inclusief bezoek aan het internationaal Klompenmuseum of hele dagtocht Papenburg inclusief bezoek aan de Meyer Werft en een bezoek aan Bourtange. Na het diner kunt u bij voldoende deelname mooie prijzen winnen tijdens onze eigen Bolderman bingo! Sieneke en de gezellige muziekband zullen deze bingoavond muzikaal opluisteren.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Donderdag: Heerenveen, Papenburg, Eelde of Frederiksoord (zie bij te boeken opties)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: halve dagtocht Heerenveen inclusief bezoek aan Thialf, halve dagtocht Frederiksoord inclusief Museum de Proefkolonie, halve dagtocht Eelde inclusief bezoek aan het internationaal Klompenmuseum of hele dagtocht Papenburg inclusief bezoek aan de Meyer Werft en een bezoek aan Bourtange. Na het diner kunt u genieten van een oer-Hollandse muziekavond en zullen Jannes, Samantha Steenwijk en Hessel & Ineke voor u optreden!

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Vrijdag: Assen - opstappunt

Na het uitgebreid ontbijtbuffet checken we uit bij ons hotel. In de loop van de ochtend vertrekken we uit Assen en wordt u teruggebracht naar uw opstappunt, waar deze prachtige reis eindigt.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan/artiestenaanbod.
N.B. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ook op eigen gelegenheid naar De Bonte Wever in Assen reizen.

4* Hotel De Bonte Wever, Assen

Het hotel ligt naast het Asserbos en beschikt over een groot aantal faciliteiten, zoals verschillende restaurants, bars, liften, een café-straat met 's avonds muziek, zwem- en saunaparadijs, fitnessruimte en bowlingbanen. Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een televisie, kluisje en een badkamer met inloopdouche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in het hotel.
 

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € (euro) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater in Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

Excursies muziekspektakel-reis

Halve dagtocht Heereveen inclusief bezoek aan Thialf € 17,00 p.p.
We bezoeken tijdens deze halve dagtocht Thialf,
het huis van Kampioenen en de thuisbasis van schaatsend TeamNL. We krijgen een backstage tour door Thialf en een ervaren rondleider neemt u mee voor een kijkje achter de schermen. Zo ziet u o.a. de vernieuwde machinekamer en wordt er uitgelegd hoe er snel ijs wordt gemaakt. Met een beetje geluk ziet u bekende schaatsers trainen.     

Halve dagtocht Frederiksoord inclusief bezoek aan museum de Proefkolonie € 17,00 p.p.
In Frederiksoord brengen wij een bezoek aan museum de Proefkolonie. Wij gaan 200 jaar terug in de tijd en beleven het verhaal van Johannes van den Bosch en de eerste kolonisten die in de Vrije Koloniën van Weldadigheid een nieuwe toekomst vonden. Na het bezoek aan het museum stappen we de bus in om onder leiding van een gids een rondrit te maken door het gebied. Hier zien wij koloniehuisjes, het koloniekerkje, de mandenmakerij, de bosbouwschool en tuinbouwschool.

Halve dagtocht Eelde inclusief bezoek aan het internationaal Klompen museum € 17,00 p.p.
In Eelde bezoeken wij het internationale Klompen museum waar wij een uitgebreide rondleiding krijgen. In dit klompenmuseum komen klompen tot leven! De collectie omvat ruim 2.800 paar klompen en ander schoeisel met een houten zool uit meer dan 40 landen en is daarmee de grootste en meest uitgebreide collectie ter wereld. Het klompen museum heeft honderden stuks gereedschap, enkelvoudige machines en een schat aan informatiemateriaal.


Hele dagtocht Papenburg inclusief bezoek aan de Meyer werft en een bezoek aan Bourtange € 25,00 p.p.
Tijdens deze excursie bezoeken we de Meyer werft in Papenburg. De Meyer Werft is een Duitse scheepswerf en één van de grootste en modernste scheepswerven ter wereld. In de productie- en bouwdokken worden al tientallen jaren cruiseschepen voor internationale rederijen gebouwd. Onder leiding van een gids krijgt u een unieke rondleiding. Na het bezoek aan de Meyer Werft rijden wij naar de vesting Bourtange. Een uniek historisch verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent. Heden en verleden gaan perfect samen in deze kleine, sfeervolle vestingstad.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
03:35:31 | 0,22 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch