telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5-daags All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

vanaf € 399,-

Altijd al gedroomd van een muziekspektakel met uw favoriete artiesten? Geniet van de optredens met o.a. Corry Konings, Wesly Bronkhorst, Jannes, Django Wagner, de Alpenzusjes en de band ZZAPP. Hotel De Bonte Wever in Assen staat garant voor een gezellig en goed verzorgd verblijf. Er is vertier voor iedereen en de all-inclusive-formule van dit hotel maakt deze reis compleet. Vanuit Assen kunt u overdag diverse interessante excursies maken zoals: een excursie naar Heerenveen met een bezoek aan het bekende ijsstadion Thialf, maar ook een boottocht vanuit Ossenzijl in de weerribben, het klompenmusem in Eelde en het Industrieel Smalspoor museum in Erica staan op het programma. Boek dit gezellige muziekspektakel bij Bolderman Excursiereizen!

  • Optredens van bekende Nederlandse artiesten
  • Zeer goed all-inclusive hotel
  • Gratis gebruik zwemparadijs, sauna, fitness en bowlingbanen
  • Keuze uit verschillende optionele excursies
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan all-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

Maandag: Opstappunt - Assen

Vanaf de door u gekozen opstapplaats wordt u per touringcar via een mooie route door Nederland naar Assen gebracht. In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever. Na het inchecken kunt u gaan genieten van de all-inclusive formule in het hotel. Ook heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid het centrum van Assen te bezoeken. Na het diner is de gezellige caféstraat geopend, waar u kunt genieten van een drankje en muziek. Of gaat u liever darten, sjoelen, biljarten of bowlen?

Dinsdag: Heerenveen, Ossenzijl, Eelde of Erica (zie bij te boeken opties)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Heerenveen inclusief bezoek aan Thialf, halve dagtocht Ossenzijl inclusief boottocht, halve dagtocht Erica inclusief bezoek Industrieel Smalspoormuseum, halve dagtocht Eelde inclusief bezoek aan het internationaal Klompenmuseum. Na terugkomst in het hotel genieten we van het dinerbuffet, waarna de muziekavond begint met de band ZZAPP om u alvast in de stemming te brengen voor het spectaculaire optreden van Corry Konings en Wesly Bronkhorst.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Woensdag: Heerenveen, Ossenzijl, Eelde of Erica (zie bij te boeken opties)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Heerenveen inclusief bezoek aan Thialf, halve dagtocht Ossenzijl inclusief boottocht, halve dagtocht Erica inclusief bezoek Industrieel Smalspoormuseum, halve dagtocht Eelde inclusief bezoek aan het internationaal Klompenmuseum. Na het diner kunt u bij voldoende deelname mooie prijzen winnen tijdens onze eigen Bolderman bingo! De gezellige muziekband ZZAPP en de Alpenzusjes zullen deze bingoavond muzikaal opluisteren.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Donderdag: Heerenveen, Ossenzijl, Eelde of Erica (zie bij te boeken opties)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Heerenveen inclusief bezoek aan Thialf, halve dagtocht Ossenzijl inclusief boottocht, halve dagtocht Erica inclusief bezoek Industrieel Smalspoormuseum, halve dagtocht Eelde inclusief bezoek aan het internationaal Klompenmuseum. Na het diner kunt u genieten van een oer-Hollandse muziekavond en zullen Jannes, Django Wagner en Hessel & Ineke voor u optreden!

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Vrijdag: Assen - opstappunt

Na het uitgebreid ontbijtbuffet checken we uit bij ons hotel. In de loop van de ochtend vertrekken we uit Assen en wordt u teruggebracht naar uw opstappunt, waar deze prachtige reis eindigt.

Landkaart: All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan/artiestenaanbod.
N.B. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ook op eigen gelegenheid naar De Bonte Wever in Assen reizen.

4* Hotel De Bonte Wever, Assen

Het hotel ligt naast het Asserbos en beschikt over een groot aantal faciliteiten, zoals verschillende restaurants, bars, liften, een café-straat met 's avonds muziek, zwem- en saunaparadijs, fitnessruimte en bowlingbanen. Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een televisie, kluisje en een badkamer met inloopdouche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in het hotel.
 

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € (euro) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater in Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

Excursies muziekspektakel-reis

Dagtocht Heereveen inclusief bezoek aan Thialf € 20,00 p.p.
We bezoeken tijdens deze dagtocht Thialf,
het huis van Kampioenen en de thuisbasis van schaatsend TeamNL. We krijgen een backstage tour door Thialf en een ervaren rondleider neemt u mee voor een kijkje achter de schermen. Zo ziet u o.a. de vernieuwde machinekamer en wordt er uitgelegd hoe er snel ijs wordt gemaakt. Met een beetje geluk ziet u bekende schaatsers trainen. Vervolgens rijden we naar het centrum van het mooie Heereveen waar u vrije tijd krijgt om de stad te ontdekken. Heereveen is een echte Friese stad vol prachtige monumenten en unieke bouwwerken, gelegen in een schitterende omgeving!      

Halve dagtocht Ossenzijl inclusief boottocht € 17,00 p.p.
Vanuit Ossenzijl gaan wij genieten van een prachtige boottocht dwars door de moerasbossen van de weerribben. Dit doen wij met
een speciaal gebouwde platbodem rondvaartboot die verwarmd is.

Halve dagtocht Eelde inclusief bezoek aan het internationaal Klompen museum € 17,00 p.p.
In Eelde bezoeken wij het internationale Klompen museum waar wij een uitgebreide rondleiding krijgen. In dit klompenmuseum komen klompen tot leven! De collectie omvat ruim 2.800 paar klompen en ander schoeisel met een houten zool uit meer dan 40 landen en is daarmee de grootste en meest uitgebreide collectie ter wereld. Het klompen museum heeft honderden stuks gereedschap, enkelvoudige machines en een schat aan informatiemateriaal.


Halve dagtocht Erica inclusief bezoek aan het Industrieel Smalspoor museum € 17,00 p.p.
Tijdens deze excursie bezoeken we het Industrieel Smalspoor museum. Vanuit het museumgebouw met een statische en dynamische smalspoor expositie, vertrekt u voor een rondrit met de smalspoortrein naar de turfstrooiselfabriek. De rondrit met de smalspoortrein leidt u niet alleen langs de turfstrooiselfabriek maar ook langs het andere rijksmonument op het museumterrein. Tijdens de rit wordt er regelmatig gestopt en uitleg gegeven over het smalspoor en het voormalige hoogveen gebied.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
00:29:36 | 0,4 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch