telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5-daags All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

Altijd al gedroomd van een muziekspektakel met uw favoriete artiesten? Feest mee met Jannes, Django Wagner, Ruth Jacott, George Baker en de Moeflons band, die in ons hotel komen optreden! Hotel De Bonte Wever in Assen staat garant voor een gezellig en goed verzorgd verblijf. Er is vertier voor iedereen en de all-inclusive-formule van dit hotel maakt deze reis compleet. Vanuit Assen kunt u overdag diverse interessante excursies maken. Zo gaan we op excursie naar Friesland, maar ook Veenhuizen, Giethoorn en de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest staan op het programma. 's Avonds na het diner zullen de artiesten samen met u De Bonte Wever volledig op zijn kop zetten. Boek dit gezellige muziekspektakel bij Bolderman Excursiereizen!

 • Optredens van bekende Nederlandse artiesten
 • Zeer goed all-inclusive hotel
 • Gratis gebruik zwemparadijs, sauna, fitness en bowlingbanen
 • Keuze uit verschillende optionele excursies
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan all-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

Maandag: Opstappunt - Assen

Vanaf de door u gekozen opstapplaats wordt u per touringcar via een mooie route door Nederland naar Assen gebracht. In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever. Na het inchecken kunt u in de loop van de middag heerlijk gaan genieten van de all-inclusive formule in het hotel. Ook heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het centrum van Assen te bezoeken. Na het diner kunt u naar de gezellige caféstraat, waar u kunt genieten van een drankje en muziek. Of gaat u liever darten, sjoelen, biljarten of bowlen?

Dinsdag: Friesland, Luttelgeest, Veenhuizen of Giethoorn (zie bij te boeken opties)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Friesland inclusief bezoek aan Brouwerij Dockum, halve dagtocht Luttelgeest met bezoek aan De Orchideeën Hoeve, halve dagtocht Veenhuizen inclusief bezoek aan het Gevangenismuseum of halve dagtocht Giethoorn inclusief boottocht. Na terugkomst in het hotel genieten we van het dinerbuffet, waarna de muziekavond begint met de band de Moeflons om u alvast in de stemming te brengen voor het spectaculaire optreden van George Baker en Ruth Jacott.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Woensdag: Friesland, Luttelgeest, Veenhuizen of Giethoorn (zie bij te boeken opties)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Friesland inclusief bezoek aan Brouwerij Dockum, halve dagtocht Luttelgeest met bezoek aan De Orchideeën Hoeve, halve dagtocht Veenhuizen inclusief bezoek aan het Gevangenismuseum of halve dagtocht Giethoorn inclusief boottocht. Na het diner kunt u - bij voldoende deelname - mooie prijzen winnen tijdens onze eigen Bolderman bingo! Aansluitend kunt u nog naar de gezellige caféstraat gaan, waar Piano Paul er een gezellige avond van maakt.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v. het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Donderdag: Friesland, Luttelgeest, Veenhuizen of Giethoorn (zie bij te boeken opties)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Friesland inclusief bezoek aan Brouwerij Dockum, halve dagtocht Luttelgeest met bezoek aan De Orchideeën Hoeve, halve dagtocht Veenhuizen inclusief bezoek aan het Gevangenismuseum of halve dagtocht Giethoorn inclusief boottocht. Na het diner begint de Hollandse muziekavond en zullen Jannes en Django Wagner De Bonte Wever volledig op zijn kop zetten!

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Vrijdag: Assen - opstappunt

Na het uitgebreid ontbijtbuffet checken we uit bij ons hotel. In de loop van de ochtend vertrekken we uit Assen en wordt u teruggebracht naar uw opstappunt, waar deze prachtige reis eindigt.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan/artiestenaanbod.
N.B. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ook op eigen gelegenheid naar De Bonte Wever in Assen reizen. 

4* Hotel De Bonte Wever, Assen

Het hotel ligt naast het Asserbos en beschikt over een groot aantal faciliteiten, zoals verschillende restaurants, bars, liften, een café-straat met 's avonds muziek, zwem- en saunaparadijs, fitnessruimte en bowlingbanen. Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een badkamer met inloopdouche en toilet, televisie en kluisje. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in het hotel, inclusief ontbijtbuffet / lunchbuffet / dinerbuffet, onbeperkt koffie / thee / (non)alcoholische drankjes, diverse snacks / lekkernijen en entertainment.

Excursies muziekspektakel-reis

Dagtocht Friesland, inclusief bezoek aan Brouwerij Dockum € 18,00 p.p.
We bezoeken tijdens deze dagtocht eerst het mooie stadje Dokkum, bekend om de moord op Bonifatius en natuurlijk als belangrijk keerpunt tijdens de Elfstedentocht. We brengen hier een bezoek aan Brouwerij Dockum, waar we een kleine bierproeverij krijgen. Vervolgens rijden we verder naar de mooie stad Leeuwarden, dat in 2018 de Culturele hoofdstad van Europa was. We vervolgen onze route naar Harlingen, eveneens één van de steden van de Friese Elfstedentocht. Prachtige pakhuizen en patriciërswoningen, levendige binnenhavens, vele grachten en bruggetjes vormen het decor van de binnenstad van Harlingen.

Halve dagtocht Luttelgeest, inclusief bezoek aan De Orchideeën Hoeve € 19,00 p.p.
In Luttelgeest bezoeken wij de geheel overdekte Orchideeën Hoeve. Hier kunt u verre werelddelen van heel dichtbij ervaren. U wandelt door tuinen met verschillende thema's en ziet er vele dieren; van vlinders tot lori's, van aapjes tot kleine jungledieren, van schildpadden tot eenden en vissen. De 'rangers' laten u kennis maken met hun favoriete planten en jungledieren. Laat u in het tropische regenwoud verrassen door de mooiste bloemen-, planten- en dierenwereld. Wist u dat De Orchideeën Hoeve Europa’s grootste vlindertuin heeft?

Halve dagtocht Veenhuizen, inclusief bezoek aan het Gevangenismuseum € 19,00 p.p.
We brengen tijdens deze halve dagtocht een bezoek aan Veenhuizen, waar we het Gevangenismuseum bezoeken, dat gevestigd is in één van de oorspronkelijke gebouwen van de kolonie. U leert hier alles over de gevangenis van toen en nu. Een gids leidt ons rond door de geschiedenis van misdaad en straf en vertelt over het bijzondere verleden van Veenhuizen. Aansluitend bezichtigen we gevangenis de Rode Pannen, waar u zelf het gevangenisleven kunt ervaren.

Halve dagtocht Giethoorn, inclusief boottocht € 14,00 p.p.
Een bezoek aan Giethoorn betekent natuurlijk varen met een boot. Een dagje Giethoorn is immers niet compleet zonder een mooie vaartocht door het dorp en/of het Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € (euro) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater in Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

5-daags All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

93 reizigers bevelen deze reis aan
8,8 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
94 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,9
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,7
 • Vervoer met touringcar 8,6
 • Chauffeur 8,7
 • Reisprogramma 8,8
 • Accommodatie 9,1
 • Contact met Bolderman 9
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
16:41:16 | 0,57 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch