6-daagse Oud & Nieuwjaarsreis Eifel, Moezel en Monschau all-inclusive

vanaf € 599,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Met deze all-inclusive Oud & Nieuwjaarsreis brengen wij u naar het heuvellandschap van de Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door een prachtig bosrijk gebied afgewisseld met meren, pittoreske dorpjes en interessante steden. U maakt kennis met de domstad Aken, het mooie pittoreske stadje Monschau en het beroemde Moezelstadje Cochem. Dit alles vanuit ons Hotel am Park Stadtkyll in Stadtkyll. In het hotel geniet u van een heerlijk all-inclusive arrangement. Vier Oud en Nieuw dit jaar in de Eifel met deze goed verzorgde reis!

  • Bezoek Bad Münstereifel
  • Bezoek Aken
  • Bezoek Cochem
  • Bezoek Monschau
  • Verblijf op basis van all-inclusive
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Oud & Nieuwjaarsreis Eifel, Moezel en Monschau all-inclusive

28 december: Nederland - Bad Münstereifel - Stadtkyll

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Na de overstap kan de reis beginnen en rijden we rechtstreeks naar ons hotel in Stadtkyll. Bij aankomst staat de lunch voor u klaar. In de middag rijden we naar de fotogenieke stad Bad Münstereifel. Deze plaats heeft een eeuwenoude stadsmuur met vier, nog intacte, stadspoorten. Het riviertje de Erft met daar overheen enkele bruggetjes geven u het gevoel alsof u een geschiedenisboek binnenloopt. Vervolgens rijden we terug naar ons hotel.

29 december: Aken

Na het ontbijt rijden we via een prachtige route door de Eifel naar de historische en meest westelijke stad van Duitsland: Aken. Rondom de Dom, waar Karel de Grote zich ooit tot Keizer heeft laten kronen en wat tegenwoordig op de UNESCO werelderfgoedlijst staat, heeft zich inmiddels een levendige scène ontwikkeld. In het centrum van de stad, in de directe omgeving van het historische stadhuis, bevinden zich tal van kleine cafés en bars, waar studenten, gezinnen en toeristen vertoeven. De populairste winkelstraat van Aken is de Adalbertstraße. In de loop van de middag rijden we weer terug naar ons hotel.

30 december: Blankenheim en Gerolstein

In de ochtend gaan we naar het stadje Blankenheim. Blankenheim is een klein middeleeuws stadje met een centrum volgebouwd met vakwerkhuizen. U kunt hier rondwandelen en de mooie vakwerkhuizen bekijken. Ook kunt u een bezoek brengen aan het Eifelmuseum. Hier ziet u de geschiedenis van de natuur, de mensen en het landschap van de Eifel. Dit museum bestaat uit twee gebouwen waar in het Gildehuis oude ambachten getoond worden zoals de linnenproductie. Na de lunch in het hotel rijden we naar het stadje Gerolstein, centraal gelegen in de Vulkaneifel en bekend om zijn mineraalwaterbronnen. Op enkele plaatsen in de stad komt het Gerolsteiner water opgeborreld uit bronnen in de vulkanische ondergrond. Het is die ondergrond die zorgt voor de grote rijkdom aan mineralen in het water.

31 december Oudjaar: Cochem en Moezel

Het meest bekende wijnstadje aan de Moezel is Cochem. Deze plaats is met zijn vele steile wijnbergen, pittoreske straatjes, historische vakwerkhuizen en middeleeuwse burcht een typische Moezelstad. U heeft ruim de tijd om Cochem te verkennen of om te genieten van een Kaffee mit Kuchen. Vanuit Cochem rijden we verder langs de kronkelende Moezel, prachtig gelegen in het heuvelachtige landschap. Vervolgens rijden we terug naar ons hotel, waar we gaan genieten van een goed verzorgd oudjaarsbuffet. Om middernacht luiden we gezamenlijk het nieuwe jaar in met vuurwerk!

1 januari Nieuwjaar: Vrije ochtend en natuurtocht omgeving Daun

Gelukkig Nieuwjaar! Na de festiviteiten van gisteravond doen we het vanochtend rustig aan. Mocht u toch iets willen ondernemen, dan kunt u bijvoorbeeld een heerlijke wandeling maken in de omgeving. Na een heerlijke brunch rijden we in de middag naar Daun, centraal gelegen in de Vulkaneifel. Dit prachtige gebied kenmerkt zich door zijn vele kratermeren, de zogenaamde Maaren. In totaal werden meer dan 70 Maarvulkanen geteld, waarvan er slechts nog tien gevuld zijn met water. In de loop van de middag komen we weer terug bij het hotel.

2 januari: Stadtkyll - Oleftalsperre - Monschau - Nederland

Alweer de laatste dag van deze mooie Oud & Nieuwjaarsreis. Op de terugweg naar Nederland maken we een stop bij de indrukwekkende stuwdam de Oleftalsperre, prachtig gelegen in het bosrijke heuvellandschap. Het achterliggende stuwmeer is de voornaamste drinkwatervoorziening van de regio. Vervolgens rijden we naar Monschau waar u de tijd naar eigen inzicht kunt besteden. Het stadje, met haar vele vakwerkhuizen, is prachtig gelegen diep in het dal van de Rur. We vervolgen onze route en rijden naar ons centrale overstappunt, waar u een goed verzorgd afscheidsbuffet krijgt aangeboden. Daarna keert u weer huiswaarts met één van onze servicelijnen.

Landkaart: Oud & Nieuwjaarsreis Eifel, Moezel en Monschau all-inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel am Park Stadtkyll, Stadtkyll

Dit hotel ligt in het stadje Stadtkyll en beschikt over een receptie, restaurant, bar en lift. Alle kamers zijn voorzien van een zithoek en televisie en een badkamer met douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft in dit hotel op basis van all-inclusive, waarbij er 's avonds regelmatig entertainment wordt aangeboden.

Duitsland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Duitsland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Duitsland.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits

Prijsniveau:
Winkelen in Duitsland is meestal voordeliger dan in Nederland. Dat komt door het 2% lagere Btw-tarief en de grotere Duitse afzetmarkt, waardoor goedkoper geproduceerd kan worden.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
09:47:49 | 0,17 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch