6-daagse Oud & Nieuwjaarsreis Luxemburg, Trier en Bitburg - All inclusive

vanaf € 599,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Tijdens deze geheel verzorgde all-inclusive Oud & Nieuwjaarsreis maakt u kennis met de prachtige Eifel. Dit gebied, niet ver van onze landsgrenzen, kenmerkt zich door bossen, bergen en meren. We brengen onder andere een bezoek aan de oudste stad van Duitsland: Trier, en steken de grens over naar het Groothertogdom Luxemburg, met haar romantische stadjes en overweldigende natuur. Dit alles vanuit ons hotel in Bitburg, waar u geniet van een heerlijk all-inclusive oud & nieuw arrangement

  • Bezoek Luxemburg Stad
  • Bezoek Trier
  • Bezoek aan de Bitburger Brouwerij
  • Bezoek Echternach
  • Bezoek ‘Klein Zwitserland’
  • Tocht langs de Moezel
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Oud & Nieuwjaarsreis Luxemburg, Trier en Bitburg all-inclusive

28 december: Nederland - Bitburg

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Na de overstap kan de reis beginnen en rijden we rechtstreeks naar ons hotel in Bitburg. Bij aankomst staat de lunch voor u klaar. In de middag maken we een rondrit door de prachtige omgeving van de Südeifel en rijden we langs de oevers van rivier de Sauer, de natuurlijke grens tussen Duitsland en Luxemburg. Vervolgens rijden we weer terug naar het hotel.

29 december: Luxemburg Stad en Grevenmacher

Na het ontbijt gaan we naar de hoofdstad van het enige groothertogdom ter wereld: Luxemburg Stad. Het Winterlight festival doet de hoofdstad schitteren in het schijnsel van duizenden lichtjes! Samen met verschillende feestelijk versierde kraampjes, vol geschenken, muziek en lekkernijen en een schaatsbaan beleeft u de ultieme wintersfeer. In de middag rijden we naar Grevenmacher, centrum van de Luxemburgse Moezelregio. U kunt op eigen gelegenheid de oude binnenstad met smalle straatjes verkennen. Tevens kunt u een bezoek brengen aan de wijnkelders van Bernard Massard, de belangrijkste en grootste producent van mousserende wijnen in Luxemburg.

30 december: Trier en de Bitburger Brouwerij

Niet ver van Bitburg ligt de oudste stad van Duitsland: Trier. Hier maakt u kennis met de Romeinse oorsprong van de stad en u kunt hier onder andere de Kaiserthermen, de beroemde Porta Nigra en het amfitheater bezoeken. Uiteraard kunt u ook in één van de cafeetjes genieten van de welbekende Kaffee mit Kuchen. Na de lunch in het hotel kunt u een bezoek brengen aan de brouwerij van Bitburg. Bitburger is hét bier uit de Eifel. U wordt rondgeleid door de immense brouwerij, waar u de geschiedenis van het bier en het brouwproces ervaart. Uiteraard wordt er ook geproefd en wellicht zegt u vervolgens ook: 'Bitte ein Bit'.

31 december Oudjaar: Vianden, Müllerthal, Echternach

Vandaag maken we kennis met de prachtige natuur en sfeervolle stadjes in Luxemburg. Vrijwel direct nadat we de grens zijn overgestoken rijden we het gezellige Vianden binnen en doemt de enorme burcht voor ons op dat hoog boven het stadje uittorent. We vervolgen onze route naar het Müllerthal, ook wel ‘Klein Zwitserland’ genoemd vanwege zijn zandsteenformaties, natuurschoon en beekjes met watervallen. Tot slot rijden we naar de oudste stad van Luxemburg: Echternach, gelegen aan de oever van de Sure. De oude huizen, de nauwe straatjes en de oude stadswallen hebben de stad een middeleeuws karakter doen behouden. Aansluitend rijden we naar ons hotel, waar we gaan genieten van een goed verzorgd oudjaarsbuffet. Om middernacht luiden we gezamenlijk het nieuwe jaar in met vuurwerk.

1 januari Nieuwjaar: Vrije ochtend, Moezel en Bernkastel-Kues

Op deze eerste dag van het jaar kunt u de ochtend zelf indelen. Na een heerlijke lunch vertrekken we naar de Moezel. Deze rivier slingert zich een weg tussen de steile, met wijnranken begroeide hellingen, langs sfeervolle wijndorpen. Niet voor niets is deze streek zo geliefd! We rijden via een prachtige route naar één van de mooiste stadjes aan de Moezel: Bernkastel, dat met het tegenover gelegen Kues één stad vormt. Ontdek de romantische steegjes, mooie vakwerkhuisjes en de schilderachtige ligging aan de Moezel. Bezoekt u in Kues vooral de Michaelskirche, met haar prachtige interieur.

2 januari: Bitburg - Clervaux - Nederland

Vandaag is alweer de laatste dag aangebroken en nemen we na het ontbijt afscheid van Bitburg om weer terug naar Nederland te gaan. We rijden via een mooie route naar Clervaux waar hoog boven de stad de abdij uit toornt. Hier kunt u nog de laatste souvenirs inkopen voordat we onze route naar Nederland terug vervolgen. Op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet voordat u met één van onze servicelijnen huiswaarts keert.

Landkaart: Oud & Nieuwjaarsreis Luxemburg, Trier en Bitburg - All inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Hotel Bitburg, Bitburg

Dit hotel is gelegen aan de rand van Bitburg in de zuidelijke Eifel. Het beschikt over een restaurant, bar en lift. De comfortabele kamers zijn voorzien van een satelliet-televisie, bureau en een badkamer met douche en toilet. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in dit hotel.

Duitsland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Duitsland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Duitsland.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits

Prijsniveau:
Winkelen in Duitsland is meestal voordeliger dan in Nederland. Dat komt door het 2% lagere Btw-tarief en de grotere Duitse afzetmarkt, waardoor goedkoper geproduceerd kan worden.

Reisverhaal Anneke

Geweldige Oud en Nieuw reis naar Bitburg.
Goed hotel, prima kamers, heerlijk eten, vriendelijk personeel en een heel gezellige chauffeuse. Topreisje, echt genoten!

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
23:13:22 | 0,22 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch