5 dagen All-inclusive in Zeeland

vanaf € 399,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Een gezellige en goed verzorgde busreis niet ver van huis? Ga dan mee op onze all-inclusive reis naar Zeeland. Tijdens deze reis gaan wij naar het meest zuidelijke stukje van Zeeland dat grenst aan België en is omsloten door de Westerschelde en de Noordzee. Het is een populaire bestemming bij badgasten en natuurliefhebbers. Hier vindt u uitgestrekte stranden, eindeloze vergezichten zonder horizonvervuiling, rust en ruimte. Maar dit deel van Zeeland heeft ook toeristisch gezien enorm veel te bieden. Vanuit ons hotel in Aardenburg maken wij leuke excursies naar onder andere Knokke-Heist en Breskens. Ook de provinciehoofdstad Middelburg met zijn vele historische panden en het Deltaplan staan op ons programma. Op een reis met zoveel water heeft u natuurlijk de mogelijkheid om een boottocht te maken. Boek deze all-inclusive reis in eigen land vertrouwd bij Bolderman Excursiereizen!

  • All-inclusive hotel
  • Middelburg
  • Knokke-Heist in België
  • Breskens en Sluis
  • Optionele boottocht
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan All-inclusive in Zeeland

Maandag: Centrale overstappunt - Grenspark Groot Saeftinghe - Aardenburg

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee kan de reis naar Zeeland beginnen. Op de grens van Vlaanderen en Zeeland ligt het unieke gebied Grenspark Groot Saeftinghe, waar we een stop maken. Van de Schelde en de vruchtbare polders tot aan de monding van wereldhaven Antwerpen. Dit uitgestrekte landschap van haven, landbouw en natuur heeft veel verrassends te bieden. Het rauwe karakter van het Verdronken Land van Saeftinghe bezorgt u een unieke natuurbeleving. Het is het grootste getijdengebied van West-Europa. Na dit bezoek vervolgen wij onze reis naar Aardenburg, waar wij in de loop van de middag aankomen bij ons hotel.

Dinsdag: Natuurvaartocht en Ouwerkerk

Vandaag gaan wij naar Yerseke, waar u aan een natuurvaartocht over de Oosterschelde deel kunt nemen. Een deskundige gids vaart mee en vertelt over alles wat leeft op, in en boven het water. Maar ook hoort u verhalen over de geschiedenis van verdronken dorpen en de scheepvaart. We vervolgen onze route naar Ouwerkerk. In de nacht van 31 januari op 1 februari 1953 voltrok zich hier de grootste ramp uit de Nederlandse geschiedenis: de Watersnoodramp. In Ouwerkerk kunt u het Watersnoodmuseum bezoeken, dat gevestigd is in de vier caissons die gebruikt zijn om het laatste gat in de dijk ten Zuiden van Ouwerkerk te dichten. Hier wordt zichtbaar wat er in Zuidwest Nederland is gebeurd in die bewuste nacht en de periode erna. Na deze prachtige tocht rijden we via het werkeiland Neeltje Jans, over de Stormvloedkering, een uniek staaltje Nederlandse techniek, en Walcheren weer terug naar Aardenburg.

Woensdag: Breskens, Sluis en Knokke-Heist

's Ochtends vertrekken wij na het ontbijt naar het vissersdorp Breskens. Het visserijmuseum is een bezoek zeker waard. Daarna rijden we terug naar ons hotel voor de lunch en in de middag staat Sluis op ons programma, een vestingstadje in het westen van Zeeuws-Vlaanderen. Uniek in Sluis is het Nederlandse stadhuis met een Belfort, een Vlaamse klokkentoren. Na dit bezoek rijden we verder naar de Belgische plaats Knokke-Heist, met een prachtig lang zandstrand, waar u gezellig kunt winkelen, flaneren op de boulevard of op een terrasje kunt genieten van een drankje.

Donderdag: Middelburg en Walcheren

We vertrekken vandaag op tijd naar het schiereiland Walcheren. Via de Westerscheldetunnel rijden we eerst naar Middelburg. Hier kunt u op eigen gelegenheid het prachtige oude centrum bezichtigen. Ook is er op donderdag de wekelijkse markt of kunt u met een open boot varen door de oude grachten. Aan weerszijden van de grachten staan historische gebouwen en pakhuizen, die stammen uit een rijk VOC-verleden. Aan het begin van de middag vervolgen we onze route en rijden via Domburg en Westkapelle, waar we een korte stop houden, terug naar Aardenburg. De rest van de middag kunt u naar eigen inzicht indelen. Heerlijk in het hotel relaxen en genieten van het all-inclusive arrangement of nog even Aardenburg in. Dit historische stadje, dat al in de Romeinse tijd ontstond, heeft prachtige gevels en de Kaaipoort is het bekijken waard.

Vrijdag: Aardenburg - Terneuzen - centrale overstappunt

Het is helaas tijd om weer aan de terugreis te beginnen. Wij rijden eerst naar Terneuzen. Terneuzen is een stad aan de Westerschelde met een stoere haven met sluizen, maar met een kleine charmante binnenstad vol winkeltjes, horecagelegenheden en monumenten. U kunt ook een kijkje nemen op de Scheldeboulevard, waar u de grootste containerschepen ter wereld voorbij ziet varen. Na het bezoek aan Terneuzen vervolgen onze weg naar ons centrale overstappunt, waar u kunt genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet. Aansluitend keert u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

Landkaart: All-inclusive Zeeland

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater In Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

Hotel De Elderschans, Aardenburg

Dit hotel is prachtig gelegen in een groene omgeving. Het beschikt over een receptie, lounge, bar, terras, (ontbijt)restaurant, fitnessruimte en sauna. Alle modern ingerichte kamers zijn voorzien van een flatscreen televisie, koffie- en theezetfaciliteiten, bureau en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. De meeste kamers hebben uitzicht op de tuin. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft hier op basis van all-inclusive.

Reisverhaal Henny

Hierbij een foto, die ik maakte in Aardenburg tijdens de 5-daagde reis in april jl.
Lokatie: in de directe omgeving van hotel Elderschans.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
17:46:03 | 0,06 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch