naar Homepagina
  1. Medewerk(st)er callcenter - bijbaan: zaterdag en schoolvakanties

Medewerk(st)er callcenter - bijbaan: zaterdag en schoolvakanties

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie? Doe je momenteel een MBO of HBO opleiding (commercieel en/of toerisme) en wil je werkervaring opdoen? Ben je woonachtig in Veenendaal of omgeving? Flexibel, spontaan en leergierig? Dan zijn wij (per direct) op zoek naar jou!

Bijbaan/weekendbaan/vakantiebaan - Medewerker callcenter (zaterdag, schoolvakanties)

Bolderman.nl is een touroperator met een uitgebreid reisaanbod bestaande uit bus- en vliegreizen in Europa. Reizen worden geboekt via de website of telefonisch via het klantcontactcenter. Als callcenter medewerker ben je verantwoordelijk voor alle contacten met onze klanten, telefonisch en via mail.  Naast het verkopen van reizen, komen klanten met diverse vragen over onze reizen. De collega's van het callcenter zijn het visitekaartje van ons bedrijf. We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die het leuk vindt deze adviserende en gastvrije rol te vervullen. Samen met jou willen wij onze reizigers de ultieme vakantiebeleving bezorgen!

Bolderman.nl is een no-nonsense organisatie met enthousiaste collega’s in een informele werksfeer. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan, welke goed zal staan op je CV. Ben je enthousiast, leergierig, en communicatief sterk. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn met name op zoek naar een leuke collega die op de zaterdag en in vakanties wil komen werken. Heb je vrij in de schoolvakanties of wellicht een dag door de week? Geef het aan, dan kunnen we daar wellicht invulling aangeven.

Wij bieden:

  • Een salaris conform cao
  • Een informele- en prettige werkomgeving
  • Je zal niet de 1e collega zijn die na de studie ons team definitief kan komen versterken

Ben je geïnteresseerd in deze functie?
Stuur dan zsm je sollicitatiebrief voorzien van CV naar vacature@bolderman.nl.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
17:44:57 | 0,06 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch