naar Homepagina
  1. 7 redenen om mee te gaan met een busreis van Bolderman!

7 redenen om mee te gaan met een busreis van Bolderman!

Heeft u twijfels of een busreis iets voor u is? Dan nemen wij graag uw twijfels weg! Wij laten u graag kennis maken met het comfort van een busreis met Bolderman.

Uw eigen chauffeur
Gedurende de hele busreis hoeft uzelf niet te rijden. U wordt overal naar toe gereden en u kunt heel de reis volop genieten van de prachtige uitzichten. Uw chauffeur is tevens uw gastheer en voorziet u van interessante informatie over de omgeving om uw busreis helemaal compleet te maken. Ook staat uw chauffeur u bij met raad en daad indien nodig. 

Luxe en comfort onderweg
Bij Bolderman vinden wij het belangrijk dat u tijdens een busreis comfort ervaart. U bent tenslotte op vakantie en dus is het tijd om te ontspannen. Daarom rijden wij met luxe en moderne touringcars. De touringcars beschikken standaard over airco, toilet, stereo-geluidsinstallatie, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing en verstelbare rugleuningen en voetsteunen.De kortere busreizen (tot en met 4 dagen) worden met een Tourist Class touringcar uitgevoerd. Bij reizen van 5 dagen of langer reist u met een Comfort Class touringcar, die nog meer zitcomfort (o.a. meer beenruimte) biedt dan de Tourist Class touringcar.
 
U leert nieuwe mensen kennen
Doordat u op vakantie gaat met een groep anderen mensen, leert u vanzelf uw medereizigers kennen! Maak samen eens een praatje in de bus en fantaseer over de mooie plekken die u gaat bezoeken op plaats van bestemming.
Wie weet houdt u er na een leuke busreis wel vrienden voor het leven aan over .
 

Direct op locatie
Uw chauffeur zet u voor uw hotel af. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet nog een taxi te regelen naar uw hotel. Daarnaast wordt u ook naar alle excursies gebracht. Het enige wat u hoeft te doen is op tijd komen en te genieten! 

De keuze is reuze
Ons aanbod in busreizen is erg divers. Zo kunt u kiezen voor een veelzijdige excursiereis of een indrukwekkende rondreis. Heeft u de keuze gemaakt? Dan hoeft u alleen nog maar uw favoriete bestemming te kiezen. Dan zorgen wij voor een onvergetelijke vakantie! Wist u ook dat Bolderman een ruime keuze uit vertrekdata heeft? Daardoor vindt u altijd wel een passende datum om te vertrekken!
 
Gemakkelijk
Met onze servicelijn, die langs verschillende opstapplaatsen rijdt, wordt u naar de overstaplocatie in Zeeland (Noord-Brabant) gebracht. En met meer dan 75 opstapplaatsen door heel Nederland is er altijd een passende opstapplaats bij u in de buurt! Als u op de overstaplocatie in Zeeland bent gearriveerd, kunt u genieten van een gratis kopje koffie of thee, indien uw reis 5 dagen of langer duurt. Vanaf hier zal uw vakantie echt gaan beginnen!  

Uw reisleiding altijd in de buurt
Het is logisch dat u niet overal de weg weet en daarom is het fijn om altijd een reisleiding in de buurt te hebben. Uw reisleiding verteld u de weg en weet u ook meteen interessante informatie over de omgeving te vertellen. Op deze manier kunt u goed voorbereid uw dag beginnen.

Bent u enthousiast geworden en denkt u dat een busreis van Bolderman wel iets voor u is? Bekijk dan hier ons uitgebreide aanbod aan busreizen. Wij zwaaien u graag uit naar één van onze fantastische bestemmingen!
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
04:28:42 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch