naar Homepagina
  1. All-inclusive genieten met een busreis van Bolderman

All-inclusive genieten met een busreis van Bolderman

Kent u het gevoel om op vakantie te gaan en vrijwel niets te hoeven regelen? Bij Bolderman laten wij u graag kennismaken met dit fantastische gevoel. Wij zorgen ervoor dat het aan u niks ontbreekt tijdens uw welverdiende all-inclusive vakantie.

Wanneer u een all-inclusive busreis boekt bij Bolderman, weet u al precies wat uw reis kost. Bij een all-inclusive vakantie zit het eten en drinken in het hotel al bij de prijs inbegrepen. Tijdens uw busreis hoeft u dus niet nog extra te betalen voor bijvoorbeeld het diner.

Bolderman biedt diverse all-inclusive reizen aan binnen Europa. Ga al all-inclusive op reis naar Duitsland vanaf 5 dagen Ontdek het Zwarte Woud met zijn prachtige natuur. Of gaat u mee naar het bekende wijnstadje Cochem? Dat gelegen is aan de Moezel. Het stadje heeft een gezellig marktplein, pittoreske straatjes en karakteristieke vakwerkhuizen.

Naast één van onze buurlanden kunt u ook een goed verzorgde all-inclusive vakantie boeken naar Kroatië. Heerlijk genieten van de zon en de blauwe zee. Het 4* Hotel Sol Aurora ligt direct aan de Adriatische zee en heeft een buitenzwembad met ligstoelen. Tijdens de busreis bezoekt u de prachtige plaatsen als Pula en Rovinj.

Geniet u liever in de bergen van een all-inclusive arrangement? Bekijk dan eens onze all-inclusive busreis naar Oostenrijk. Deze reis brengt u naar het mooie Kaprun, gelegen in de deelstaat Salzburg. Met de bus gaat u vanuit het 4* hotel onder andere naar de Grossglockner en bezoekt u de stad Salzburg. En dit allemaal, kan al vanaf 8 dagen!

Dit is maar een kleine greep uit al onze all-inclusive reizen. Benieuwd naar al onze all-inclusive busreizen? Bekijk ze hier op onze website.
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
00:08:04 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch