naar Homepagina
  1. Bolderman ziet een grote stijging in het aantal boekingen na de aangekondigde versoepelingen!

Bolderman ziet een grote stijging in het aantal boekingen na de aangekondigde versoepelingen!

Wij zien een grote stijging in het aantal boekingen ten opzichte van vorig jaar. Sinds de laatste persconferenties heeft de reiziger meer vertrouwen gekregen om een reis te boeken voor dit jaar. Daarnaast ging het vroegboekseizoen ook goed van start, vanuit dit punt hebben wij direct extra vertrekdata ingekocht voor een groot deel van onze reizen om zo in te spelen op de behoefte van de reiziger. Doordat vele trouwe reizigers al geboekt hebben voor dit jaar kunnen wij alweer onze vertrekgaranties afgeven.
 
De meeste reizigers willen aankomend jaar graag weer een uitstapje buiten Nederland maken, maar blijven het liefst wel binnen het vertrouwde Europa om meer zekerheid te hebben. De top 3 landen die nu het meest geboekt worden zijn: Italië, Kroatië en Duitsland. Om onze reizigers extra zekerheid te geven op hun boeking hebben wij het Bolderman garantiepakket toegevoegd. Of het nu gaat om een pandemie, natuurramp of andere calamiteit, u bent ervan verzekerd dat Bolderman ervoor zorgdraagt dat u veilig thuiskomt. Bolderman is in dit geval 24 uur per dag bereikbaar.

Door de verschillende regels per land, snappen wij dat u hier vragen over heeft voordat u uw reis boekt. Daarom staat onze reserveringsafdeling graag voor u klaar, om u zo goed mogelijk te informeren en eventueel samen met u uw reis te boeken. Wanneer u een reis heeft geboekt zult u vervolgens de actuele coronamaatregelen van uw bestemming in uw reispapieren ontvangen.
 
Het afgelopen jaar hebben wij weer schitterende reizen door mogen laten gaan. Tijdens de reis hebben vele reizigers het echte vakantiegevoel weer mogen ervaren, ondanks de coronamaatregelen. Ook dit jaar hopen wij u weer naar onze prachtige bestemmingen te mogen brengen om u het ultieme vakantiegevoel te geven.
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
14:51:36 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch