Een rijncruise met Bolderman

Naast de bekende excursiereizen met de bus, biedt Bolderman ook diverse Rijncruises aan. Met een cruise bereikt u uw bestemming op een bijzondere manier. Terwijl u geniet van het entertainment aan boord van het schip, wordt u vervoert over de golven van de rivieren en zeeën. Tijdens een Rijncruise ziet u de wereld vanaf een andere kant en dat zorgt voor schitterende uitzichten en bijzondere momenten.  

Over welke wateren vaart u?
U heeft de keuze uit zee- en riviercruises, daarnaast is het aanbod zodanig uitgebreid dat er voor iedereen een perfecte cruise te vinden is.
De cruises van Bolderman gaan over de wateren zoals de Moezel, Main, de Rijn en de Donau. Stuk voor stuk mooie, maar ook romantische wateren.

Tijdens de cruise
Een Rijncruise is erg ontspannend en onderweg zorgt het personeel ervoor dat u niets tekort komt. Tijdens de hele reis geniet u dagelijks van een heerlijk ontbijt, lunch, diner en een kopje koffie of thee. Een cruise is echt een gevarieerde vakantie, doordat u elke dag een nieuwe bestemming heeft met nieuwe bezienswaardigheden!

Een overnachting tijdens de cruise
Wanneer u overnacht tijdens de Rijncruise, verblijft u in een buitenhut. De hut is tijdens de cruise voorzien van 2 eenpersoonsbedden, een badkamer, een televisie en airconditioning.
Daarnaast hebben vrijwel alle schepen een lift zodat u gemakkelijk naar het andere dek kunt.

Boek uw Rijncruise bij Bolderman
Bolderman heeft diverse cruises voor u samengesteld, elk met eigen hoogtepunten en bezienswaardigheden. Welke cruise u ook boekt, tijdens deze vakantie kunt u zorgeloos genieten van het comfort en de meest indrukwekkende vergezichten vanaf uw schip, voor de voordeligste prijs!
Heeft u graag nog wat extra informatie voordat u uw cruise boekt? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan voor u klaar om u verder te informeren, te adviseren of uw reis te reserveren.

Benieuwd welke reizen wij u nog meer te bieden hebben? Bekijk hier al onze typen reizen.
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
23:59:08 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch