naar Homepagina
  1. Een voordelige busreis Parijs!

Een voordelige busreis Parijs!

Parijs, wie kent het niet? De stad van de liefde, de lichtstad, de stad van kunst en geschiedenis, voor iedereen is er wel een goede rede om naar Parijs te gaan. Bolderman brengt u graag met een busreis naar Parijs. Binnen enkele uren staat u al in een andere wereld.

Een busreis Parijs met Bolderman staat in het teken van relaxen. U stap in de bus en hoeft verder nergens voor te zorgen. Eenmaal in de stad zelf, staat er een Nederlandssprekende gids voor u klaar om de highlights van deze stad te laten zien.

U begint uw busreis naar Parijs in Zeeland (Noord-Brabant), hier stapt u in de touringcar die u naar Parijs brengt. In de middag heeft u zelfs al de gelegenheid om een wandeling te maken door Quartier Latin. Onder leiding van een gids kunt u het vijfde arrondissement verkennen.

Op de tweede dag van uw stedentrip naar Parijs kunt de dag beginnen met een uitgebreide stadsrondrit onder leiding van een Nederlandssprekende gids. U ziet de bekende gebouwen en pleinen van Parijs. In de middag heeft u tijd om Parijs zelf verder te verkennen.
In de avond is Parijs ook heel bijzonder, dan is de stad mooi verlicht en kunt u mee met een avondtour door de stad. Zo laat de stad ook blijken waarom het ‘de lichtstad’ wordt genoemd. U stopt bij de 200 meter hoge Tour Montparnasse waar u een prachtig uitzicht heeft over de stad.

Op de derde dag van de busreis naar Parijs is er weer van alles te doen, waardoor u de stad nog beter leert kennen. Gaat u met een gids mee de Joodse wijk ontdekken? Of gaat u liever zelf nog even de stad in? U heeft ook de mogelijkheid om mee te gaan naar het lustslot Versailles, dat bekend staat om zijn schitterende vijvers met fonteinen. Het diner wordt verzorgd in Parijs waarna u de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan een prachtige boottocht op de Seine (bij voldoende deelname).

En zelfs op de allerlaatste dag van uw busreis naar Parijs heeft u de kans om nog een stukje van deze geweldige stad te ontdekken! Gaat u mee naar de pittoreske wijk Montmartre? Een gids laat u graag de Sacré Coeur en het bekende schilderspleintje Place du Tertre zien! Na deze bezienswaardigheid is het tijd om weer naar huis toe te gaan.

Wij zien u graag terug op ons overstappunt in Zeeland!
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
22:33:22 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch