Het perfecte plaatje

Het hele jaar door vertrekken er reizigers naar de mooiste plekjes van Europa. Er zijn veel momenten die tijdens een reis even vastgelegd moeten worden, omdat het uitzicht bijvoorbeeld erg mooi is of omdat er iets bijzonders te zien is. Wij waarderen het enorm dat wij volop foto’s mogen ontvangen van tevreden klanten!

Nadat u thuis bent gekomen van uw reis en alle foto’s nog eens bekeken heeft, maakt u er wellicht een mooi fotoboek van, zodat u op een later moment de mooie reis nog een keer kunt herbeleven.
Naast de foto’s die wij regelmatig opgestuurd krijgen, worden er ook dagelijks schitterende foto’s geplaatst in onze Facebookgroep bolderman.nl/excursiereizen, met mooie reisverslagen en diverse impressies van onze reizen. Er worden niet alleen foto’s gedeeld, maar ook video’s van bijvoorbeeld een mooie waterval of een uitzicht vanaf een bergtop.

Wist u dat u ook mee kunt doen aan onze fotowedstrijd? Wij krijgen zoveel mooie foto’s doorgestuurd, dat het zonde is om hier niets mee te doen. Daarom organiseren wij jaarlijks een fotowedstrijd. Wanneer u uw mooiste foto naar ons toe mailt, maakt u kans op een reischeque t.w.v. € 500,- ! Daarnaast kunt u uw foto misschien ook in onze nieuwe brochure tegenkomen of op onze website, hoe leuk is dat! Weet u al welke foto u gaat opsturen?

Ook in het nieuwe jaar hopen wij weer veel mooie foto’s te mogen ontvangen van onze reizigers! Vergeet daarom vooral uw fototoestel niet mee te nemen op reis en laat ons mee genieten van uw prachtige foto’s.
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
23:46:43 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch