naar Homepagina
  1. Hoe kiest u de beste reisbestemming?

Hoe kiest u de beste reisbestemming?

Hoe kiest u de beste reisbestemming?
Er zijn natuurlijk ontzettend veel vakantiebestemmingen binnen Europa. Waar de één het liefst altijd naar Italië gaat, gaat de ander het liefst altijd naar Duitsland. Maar wat nou als u geen idee heeft waar u naar toe wilt? Hoe kiest u dan de beste bestemming? Wij helpen u hierbij graag op weg!

Maak voor uzelf een top 5
Misschien zijn er een aantal landen waar u zeker niet naar toe wilt tijdens uw vakantie. Haal deze dan alvast van uw lijstje. Is er een land waar u graag een keer naar toe wilt? Zet deze dan zeker op uw lijstje. Ga zo voor uzelf na welke landen u als eerste wilt bezoeken en welke op een later moment bezocht kunnen worden. Door middel van dit lijstje zal de keuze al makkelijker worden! U kunt uw lijstje ook verder uitbreiden naar specifieke plekken die u wilt bezoeken.

Wat is uw budget?
Natuurlijk vinden we het allemaal fijn om een onbeperkt budget te hebben voor onze vakanties. Maar helaas is dat bij de meeste niet het geval. Ga daarom na wat uw budget is voor uw vakantie. Zo kunt u voor uzelf ook weer een aantal reizen wegfilteren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld één grote reis te maken in het jaar of meerdere kleine reizen.

Hoe zonnig moet uw bestemming zijn?
Houdt u van de warmte en vindt u dat juist fijn tijdens uw vakantie? Dan kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld naar het zonnige Spanje te gaan. Hoeft het van u geen 28 graden te zijn op vakantie? Kies er dan voor om buiten het hoogseizoen op vakantie te gaan of kies bijvoorbeeld om één van de Scandinavische landen te bezoeken. Daarnaast nog een ander voordeel: buiten het hoogseizoen is het ook minder druk! Waardoor u nog meer ruimte heeft voor de mooiste bezienswaardigheden.

Hoe lang wilt u op vakantie?
De één gaat het liefst een maand op vakantie terwijl voor de ander bijvoorbeeld  5 dagen al lang genoeg is. Bedenk voor uzelf hoe lang u graag op vakantie wilt. Filter vervolgens op het aantal dagen en vindt uw vakantie!

Wat zoekt u in een vakantie?
Gaat u op vakantie om lekker te luieren of wilt u juiste elke dag goed benutten en diverse activiteiten bijwonen? Het is daarom belangrijk om van te voren de reisplannen door te lezen. Zo krijgt u al een goede indruk wat u gaat doen tijdens uw vakantie. Kiest u bijvoorbeeld voor een rondreis, dan reist u van hotel naar hotel, waardoor u vaker een drukker programma heeft. Heeft u liever een rustige reis? Kies dan voor een excursiereis, hierbij maakt u diverse excursies vanuit één hotel.

Benieuwd welke reizen wij aanbieden? Bekijk ze hier!
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
03:15:00 | 0,06 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch