telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
  1. Op reis met Bolderman Excursiereizen

Op reis met Bolderman Excursiereizen

Al jarenlang organiseert Bolderman reizen met de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Tijdens een reis met Bolderman in Europa geniet u van prachtige natuur, cultuur, steden en pittoreske dorpjes. Bolderman streeft ernaar om uw vakantie onbezorgd te laten verlopen, zodat u kunt genieten van een heerlijke ontspannen vakantie.

Uw reis boeken
U kunt uw busreis eenvoudig boeken op onze website. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen, of heeft u een aantal vragen? Dan helpt onze reserveringsafdeling u graag verder. Zij staan zes dagen per week voor u klaar om u verder te informeren, te adviseren of uw reis te reserveren.

Een opstapplaats altijd dichtbij
Met meer dan 75 opstapplaatsen door heel Nederland, is er altijd een opstapplaats bij u in de buurt. Onze servicelijn haalt u op en brengt u vervolgens naar het verzamelpunt in Zeeland (Noord-Brabant) voor de overstap. Heeft u een busreis geboekt die vijf dagen of langer duurt? Dan geniet u eerst van een gratis kopje koffie of thee voordat u verder gaat met uw reis. Gaat u liever op eigengelegenheid naar ons centrale overstappunt? Dat is geen probleem! Het overstappunt is logistiek goed bereikbaar. U kunt (tegenbetaling) parkeren op de verharde parkeerplaats.
Om u nog beter van dienst te zijn heeft Bolderman Excursiereizen een geheel overdekte overstaplocatie bij restaurant Het Witte Huis. Deze locatie is modern en erg comfortabel voor onze reizigers. De overstapterminal is overdekt, zodat u tijdens het overstappen altijd droog staat.

De touringcar en het milieu
Bij een busreis vanaf vijf dagen wordt er gebruik gemaakt van een Comfort Class touringcar, de touringcar is voorzien van extra faciliteiten en comfortabele zitplaatsen.
Doordat het milieu steeds meer een rol gaat spelen en wij bij Bolderman veel touringcars op de weg hebben, hebben wij als touroperator een zekere verantwoording voor ons milieu te dragen. Daarom rijdt Bolderman sinds er een wetgeving is voor veiligheid en milieu, met de modernste luxe touringcars die voldoen aan de nieuwste voorschriften op het gebied van milieu.

Tijdens de reis
Wanneer u met Bolderman op vakantie gaat, kunt u genieten van een onbezorgde busreis. Wij zorgen ervoor dat uw vakantie tot in de puntjes georganiseerd wordt en dat het u aan niks ontbreekt. Service, kwaliteit en veiligheid staan bij ons op nummer één.
Uw chauffeur van de reis wordt jaarlijks geïnstrueerd en getraind door Bolderman. Uw chauffeur is tevens uw gastheer en voorziet u van interessante informatie over de omgeving om uw reis helemaal compleet te maken. Ook staat uw chauffeur u bij met raad en daad indien nodig.
Er worden diverse excursies georganiseerd gedurende de gehele reis. Naast de excursies krijgt u ook voldoende vrije tijd om zelf op pad te gaan. Strijkt u neer op een gezellig terrasje, of trekt u uw wandelschoenen aan om de omgeving verder te verkennen? Het is helemaal aan u!
Om uw busreis helemaal compleet te maken is het ook mogelijk om bij de meeste reizen een Pluspakket bij te boeken. Met het Pluspakket krijgt u de mogelijkheid om aan meerdere excursies mee te doen voor een voordelige prijs.
U overnacht in een goed 3* of 4* hotel, waarbij de meeste zijn voorzien van een lift. De kamers zijn allemaal voorzien van een badkamer met een bad of douche en toilet.

Na afloop van de reis
Na afloop van de reis krijgt u een afscheidsbuffet aangeboden, waarbij u nog kunt napraten over de fantastische busreis die u gemaakt heeft. In sommige gevallen is het afscheidsbuffet inclusief, bij enkele reizen is het buffet niet inclusief en dient u het afscheidsbuffet te reserveren bij uw chauffeur.

Duurzaam Toerisme
Met duurzaam toerisme wordt bedoeld dat er tijdens het reizen rekening gehouden wordt met het milieu, mensen, natuur en cultuur. Zodat ook de volgende generaties onbezorgd met een busreis mee kunnen gaan naar aantrekkelijke bestemmingen.

Benieuwd waar onze reizen naar toe gaan? Bekijk ze hier!

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
09:26:20 | 0,09 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch