naar Homepagina
  1. Wat doet u met uw vrije tijd tijdens uw busreis?

Wat doet u met uw vrije tijd tijdens uw busreis?

Wat doet u met uw vrije tijd tijdens uw busreis?
Met een busreis van Bolderman wordt uw reis tot in de puntjes verzorgd, de excursies met gidsen worden voor u uitgestippeld, de diners worden geregeld, het enige wat u hoeft te doen is te ontspannen en te genieten! Uiteraard geven wij u ook de ruimte om uw tijd tijdens de vakantie zelf in te delen, meestal heeft u één of twee vrije dagen tijdens uw reis.


Sommige vinden het fijn om tijdens de vrije dag een stuk te gaan wandelen, de stad verder te verkennen of ze drinken gezellig iets op een terrasje en genieten van het lekker weer. Vind u het lastig om uit te zoeken wat u kunt doen? Dan geven wij u graag alvast wat tips!

Vraag uw chauffeur! Uw chauffeur van de reis heeft altijd voldoende kennis over het gebied waar u op vakantie bent. Hij zal u daarom ook leuke tips kunnen geven over wat u kunt doen op uw vrije dag. En wellicht heeft de eigenaar van het hotel ook nog leuke tips of informatie boekjes over de omgeving, waar u inspiratie uit kunt halen.

Ga van te voren op ontdekking. Hier bedoelen wij natuurlijk niet mee dat u van te voren al naar uw vakantiebestemming gaat ;), maar zoekt u eens op Google. Over veel van onze bestemmingen zijn verschillende informatiepagina’s te vinden.

Ook kunt u ook bij de boekhandel bijvoorbeeld een leuk informatief boekje kopen, waaruit u leuke inspiratie uithaalt voor uw vrije dag. Er zijn bijvoorbeeld boekjes te koop over Italië of Oostenrijk, maar ook een bepaalde provincies van een land kunnen uitgelicht staan in een boekje. Op deze manier leert u ook gelijk iets over uw vakantiebestemming!

Uiteraard bent u niet verplicht om op ontdekking te gaan tijdens uw vrije dag. Leest u liever een boekje of strijkt u neer op een gezellig terrasje? De keuze is aan u!

Kiest u ervoor om de omgeving verder te verkennen? Dan geven wij u als tip mee om mooie foto’s te maken! Wij organiseren jaarlijks een fotowedstrijd. Hierbij maakt u kans op een reischeque t.w.v. € 500,-!
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
11:03:00 | 0,08 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch