telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5 dagen Londen en Kent

vanaf € 299,-

Beleef Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië, een van de grootste steden van Europa. Laat u op onze 5-daagse stedenreis Londen en Kent meevoeren langs de vele beroemde bezienswaardigheden. De typische zwarte taxi’s en 'Bobbies' bepalen het stadsbeeld in het centrum. En wie kent niet de Royal Albert Hall, Buckingham Palace de Tower Bridge en de Big Ben? Tijdens de stadsrondrit rijden we langs vele van deze bezienswaardigheden. Natuurlijk is er ook vrije tijd ingepland, zodat u zelf de stad kunt verkennen. Buiten Londen gaan we tijdens deze reis ook naar het graafschap Kent, ook wel 'de tuin van Engeland' genoemd. Dit graafschap staat bekend om zijn romantische kastelen, prachtige tuinen, historische landhuizen en indrukwekkende forten langs de kust. Boek deze goed verzorgde stedenreis Londen en Kent bij Bolderman Excursiereizen!

 • Uitgebreide stadsrondrit Londen
 • Vrije tijd in Londen
 • Excursie Leeds Castle
 • Bezoek Brighton
 • Bezoek Canterbury
Let op: Wij adviseren u dringend alleen gevaccineerd met ons op reis te gaan i.v.m. de verscherpte maatregelen. Een volledige vaccinatie betekent in de meeste gevallen dat de laatste prik minimaal twee weken geleden gezet moet zijn. Ook een bewijs van herstel na een corona-infectie volstaat op de meeste bestemmingen. Kijk hier voor de actuele richtlijnen.

Let op: Voor deze bestemming heeft u vanaf 1 oktober 2021 een geldig paspoort nodig. (Identiteitskaart is dan niet meer geldig)
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19.
 • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
 • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Londen en Kent

Maandag: Nederland - Gillingham

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Aansluitend rijden we naar Calais (of Duinkerke) voor de overtocht naar Engeland en naar ons hotel in Gillingham.

Dinsdag: Dagtocht Londen

Vandaag staat er een uitgebreide stadsrondrit in Londen op het programma, die ons langs de vele beroemde bezienswaardigheden voert, zoals bijvoorbeeld The Houses of Parliament en de Big Ben. 's Middags bent u vrij om te winkelen in Oxford Street, Regent Street en New Bond Street en niet te vergeten het beroemde warenhuis Harrods.

Woensdag: Leeds Castle en Canterbury

Het graafschap Kent staat bekend om zijn vele kastelen en landhuizen, die te bezichtigen zijn. Leeds Castle wordt beschouwd als een van de mooiste kastelen en is prachtig gelegen in een park. U kunt dit indrukwekkende kasteel bezoeken. We gaan ook naar de mooie stad Canterbury, bekend om zijn schitterende kathedraal en de Canterbury Tales.

Donderdag: Brighton en omgeving

Via een mooie route rijden we naar de kustplaats Brighton. Onderweg bij Beachy Head, net buiten Eastbourne, kunt u genieten van een schitterend uitzicht op de krijtrotsen van de Seven Sisters. Daarna vervolgen we onze route naar Brighton, dat zich halverwege de 18e eeuw ontwikkelde tot de eerste Engelse badplaats en vakantiebestemming. The Lanes, The Dome en The Royal Pavilion zijn hier de bekendste bezienswaardigheden. The Royal Pavilion, gebouwd in Oosterse stijl, is het meest bizarre paleis van Engeland. Aansluitend rijden we terug naar ons hotel in Gillingham.

Vrijdag: Gillingham - Nederland

Na het ontbijt vertrekken we weer en rijden we naar Dover voor de overtocht naar Calais (of Duinkerke). Via België rijden we terug naar ons centrale overstappunt, waar u een goed verzorgd afscheidsbuffet krijgt aangeboden en waar u kunt nagenieten van de indrukken van deze mooie stedenreis naar Londen en Kent. Tot slot wordt u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts gebracht.

Landkaart: Londen en Kent

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* King Charles Hotel, Gillingham

Dit hotel beschikt over een receptie, restaurant, lounge, bar en lift. Alle kamers zijn voorzien van een telefoon, satelliet-televisie en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

Reisimpressie

Reisimpressie 5 dagen Londen en Kent

Bekijk nu onze korte reisvideo van de 5-daagse busreis Londen en Kent.

Engeland

Reisdocumenten:
Voor deze bestemming heeft u vanaf 1 oktober 2021 een geldig paspoort nodig, uw paspoort dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Engeland wordt betaald met de Britse Pond.

Elektriciteit:
In Engeland worden de stopcontacten van type G gebruikt. De netspanning is 230 V en de frequentie is 50 Hz. U heeft een verloopstekker nodig wanneer u Nederlandse stekkers wenst te gebruiken in Engeland.

Kraanwater:
Het is veilig om in Engeland water uit de kraan te drinken.

Tijdzone:
UTC 0, één uur vroeger dan in Nederland.

Taal:
In Engeland is de officiële taal Engels.

Prijsniveau:
De prijzen liggen hoger dan in Nederland.

Reisverhaal Paul en Nelly

Hierbij mail ik enkele foto’s door, die ik gemaakt heb tijdens de reis: 5 dagen Londen Kent:
Foto 1: Het strand van Brighton
Foto 2: Krijtrotsen van de Seven Sisters.
Foto 3: De dandy staat model voor dure herenmode in een bepaalde straat in Londen. Rechts de stadsgids.
Foto 4: Piccadilly circus.
Foto 5: Schoenenmaatwerk voor het Koninklijk Huis.
Foto 6: Kunstgalerij.
Foto 7: The Royal Pavilion Brighton.

Reisverhaal Angelique

Van 5 juni tot 9 juni 2017 excursie reis gehad naar Londen/ kent met Bolderman. Dit was de eerste keer voor ons met Bolderman. Het is ons heel goed bevallen. Onze chauffeur was Derk fantastische chauffeur. Derk heeft het heel goed gedaan. Hij kon het goed vertellen over Londen en Kent. Een super leuke ervaring. Leuke en goede reis gehad. Wij gaan zeker een keer weer een reis boeken bij bolderman. Top.

Reisverhaal Freek

Prachtige 5 daagse reis Londen en Kent. 
Londen, Leeds Castle, Canterbury, Brighton en Eastborne..... en weer terug met de boot.

5 dagen Londen en Kent

160 reizigers bevelen deze reis aan
8,6 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
161 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,6
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,5
 • Vervoer met touringcar 8,7
 • Chauffeur 9,2
 • Reisprogramma 8,5
 • Accommodatie 8
 • Contact met Bolderman 8,5
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
12:48:09 | 0,18 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch