telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

7 dagen Tarrenz in Tirol

vanaf € 349,-

Tijdens deze excursiereis naar Tarrenz in Tirol krijgt u in vrij korte tijd een goede indruk van al het moois dat Tirol te bieden heeft. We zien de prachtige bergen met gletsjers, brengen een bezoek aan de hoofdstad van Tirol, Innsbruck, en maken een mooie tocht naar het bekende wintersportplaatsje Lech. Ook gaan we tijdens deze excursiereis de grens over naar het Italiaanse Merano. Eén van de absolute hoogtepunten tijdens deze reis is een bezoek aan het imposante Kaunertal. In Tarrenz verblijven we in Hotel Zum Lamm, gelegen in het centrum van  Tarrenz. Boek deze excursiereis Tarrenz in Tirol vertrouwd bij Bolderman Excursiereizen!

 • Excursie Kaunertal
 • Bezoek Innsbruck
 • Excursie Merano in Italië
 • Bezoek Lech
 • Inclusief rit met lokaal treintje
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
 • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Tarrenz in Tirol

Zaterdag: Nederland - Tarrenz

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Aansluitend rijden we via de Duitse autobanen met verschillende stops naar ons hotel in Tarrenz, waar we in de loop van de avond aankomen.

Zondag: Mieminger Plateau, Sellraintal en Kühtai

's Morgens doen we het lekker rustig aan en kunt u eerst genieten van het ontbijtbuffet. In de loop van de ochtend vertrekken we voor een mooie natuurtocht. Via het schitterende Mieminger Plateau rijden we naar het Sellraintal, een ongerept zijdal van het Inntal, met bergtoppen hoger dan 3000 meter. We vervolgen onze route en rijden via het op 2020 meter hoogte gelegen Kühtai en Imst terug naar Tarrenz.

Maandag: Kaunertal

Na een niet al te vroeg ontbijt rijden we naar het prachtige Kaunertal. Het 25 kilometer lange dal is de toegangspoort tot de langste gletsjer van de Ötztaler Alpen en staat bekend om de overweldigende flora en fauna. Op de gletsjer is het mogelijk om zowel in de winter als in de zomer te skiën. Na het uitgebreide bezoek aan het Kaunertal rijden we terug naar ons hotel.

Dinsdag: Merano in Italië

Deze dag staat in het teken van het buurland Italië. Via Nauders en de Reschenpas rijden we naar de subtropische bloemenstad Merano. Dit is een stad met een rijke historie, die terug gaat tot in de Romein­se tijd. De Via dei Portici wordt wel beschouwd als de mooiste arcadestraat van Europa. U heeft in Merano voldoende tijd om de plaats te verkennen, te genieten van de prachtige gebouwen en op eigen gelegenheid te lunchen. De terugweg gaat via de Brennerautobahn en de indrukwekkende Europabrücke.

Woensdag: Passentocht en Lech

Vandaag staat er alweer een schitterende natuurtocht op het programma. We rijden via de Fernpas richting het Tannheimertal, waar we een bezoek brengen aan de prachtige Vilsalpsee. Vervolgens komen we in het kleine plaatsje Warth, gelegen op de grens van Tirol en Vorarlberg. Van hieruit vervolgen we onze route naar het bekende dorpje Lech, waar onze Koninklijke familie jaarlijks op wintersport gaat. Hier zullen we pauzeren en kunt u genieten van de prachtige bergwereld om ons heen. Via de Flexenpas en de Arlbergpas rijden we in de loop van de middag terug naar Tarrenz.

Donderdag: Innsbruck

Natuurlijk mag een bezoek aan de hoofdstad van Tirol, Innsbruck, niet in het programma ontbreken. Na het ontbijt rijden we naar deze stad met het Gouden Dak. Hier krijgt u tijd om zelf de binnenstad te verkennen, een mooie kerk of de Hofburg te bezichtigen, uw laatste vakantie-inkopen te doen of gezellig wat te drinken. We zijn vroeg in de middag weer terug in Tarrenz, zodat u nog tijd heeft om lekker in de omgeving te wandelen of op het terras van het hotel na te genieten van al het moois dat u deze week gezien heeft.

Vrijdag: Tarrenz - Nederland

Helaas zit ons verblijf in Tarrenz er weer op en na een vroeg ontbijt rijden we via de Duitse autobanen terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet, waarna u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Zum Lamm, Tarrenz

Dit familiehotel is gelegen in het centrum van Tarrenz en beschikt over een receptie, bar, restaurant, lift en een wellness-ruimte met sauna en stoombad (gratis). De kamers beschikken allen over een telefoon televisie en een badkamer met bad of douche en toilet. Wifi is gratis in het hotel.

Coronamaatregelen in het hotel:

 • Afstandsregel 1 meter in openbare ruimtes
 • Desinfectiegel aanwezig in openbare ruimtes (verplicht desinfecteren)
 • Contactloos betalen

Oostenrijk

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
in Oostenrijk wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
In Oostenrijk worden dezelfde stekkers en stopcontacten gebruikt als in Nederland.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken.

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits is de officiële taal in Oostenrijk

Prijsniveau:
De prijzen in Oostenrijk liggen over het algemeen een stukje lager dan in Nederland.

Reisverhaal Devika en Tyrone

Onze reis in Tarrenz was fantastisch. Maar Vilsalpsee was het meest bewonderingswaardig. De prachtige natuur, de bergen en het heldere water. We waren hier ook de tijd niet in de gaten, daar de buschauffeur ons moest roepen omdat de hele bus aan het wachten was. Wat een euforisch gevoel!  Bedankt voor deze fantastische reis! 

Reisverhaal Harie

Wij zijn 14 t/m 20 oktober naar Tarrenz geweest,een hele mooie vakantie mooie excursie veel gezien.En een hele goede chauffeur.Jan van der Veen.Bolderman bedankt voor deze mooie reis.

Reisverhaal Jeanette

Hierbij enkele foto's van mijn 8 daagse vakantie naar Tarrenz in Tirol (14-07-2018 t/m 20-07-2018).
Samen met mijn vriendin hebben wij een goed verzorgde en fijne vakantie gehad.
We hadden een prettig reisgezelschap van 48 personen en een uitstekende chauffeur. Bovendien hebben we genoten van de schitterende Oostenrijkse natuur en de steden Merano en Innsbruck.
Vanwege de weersvoorspelling zijn we zondag naar het Kaunertal gegaan i.p.v. dinsdag. Onderweg in het dal heb ik de eerste foto gemaakt. Op de voorgrond de mooie, paarse lupines met daarachter de Gepatschstausee.
De tweede en derde foto zijn gemaakt op woensdag op weg naar Lech en wel bij de koffiestop bij de Vilsalpsee in het Tannheimertal.
Tenslotte een foto van ons hotel, waar wij deze week een zeer fijn verblijf hebben gehad.

Reisverhaal Jolien

Mooie vakantie gehad 7 daagse reis naar tarrenz in tirol op 18 juli 2019. Alleen veel te kort.

Reisverhaal Jori

7 Dagen Tarrenz Oostenrijk Mooi hotel prima kamers goed ontbijt en diner niets te klagen.De excursie"s waren geweldig Jan onze chauffeur/reisleider een pluim voor zijn rijden, vooral op grote hoogte 2700mtr.met 29 haarspeltbochten.Wij hebben genoten van een mooie vakantie.

Reisverhaal Leny

Een geweldige vakantie naar het mooie Oostenrijk. TARRENZ. een geweldige chauffeur KLAAS, gezellige mensen en ontzettend veel gezien. het was het meer dan waard.Raad het iedereen aan.

Reisverhaal Nel

Hierbij 3 foto’s van onze vakantie in Tarrenz in Tirol. De eerste 2 noem ik “ Met Bolderman in de wolken” dat was letterlijk en figuurlijk! De derde is bij de mooie Vilsalpsee, een meer als een spiegel! Wij hebben genoten van deze mooie reis!

Op onze reis naar Tarrenz was een van de mooiste excursie’s naar de Vilsalpsee. Ik stuur daarom nog een paar foto’s die ikzelf heel apart vond, al zijn ze waarschijnlijk niet mooi genoeg om in de prijs te vallen! Het was een geweldige reis, met een heel goede en gezellige chauffeur. 

Reisverhaal Onbekend

geweldige vakantie en een super chauffeur KLAAS, vaak in oostenrijk geweest maar dit overtreft alles. 7 dagen TARRENZ is aan te bevelen. in een woord af.

Reisverhaal Patty

Vorig jaar zomer hebben wij een mooie reis gemaakt naar Tarrenz in Tirol. Als Alpen liefhebbers hebben we tijdens deze reis onze kans gegrepen en hebben op eigen gelegenheid op een paar toppen gestaan in o.a. Kühtai en Kaunertal tot zo'n 3200 meter hoogte. Ook hebben we de steden Merano in Süd Tirol (Italië) en de hoofdstad van Tirol, Innsbruck bezocht en hebben ons door een authentiek Oostenrijks opaatje in een huifkar laten rondrijden. We zijn ook in Lech geweest en hebben met eigen ogen mogen aanschouwen waar onze koninklijke familie jaarlijks vertoeft. De vakantie was prachtig en verliep boven verwachting mede door de inzet van Jan (van Dijk). Complimenten! De volgende vakantie is inmiddels geboekt; Zwitserland in december. Op naar de 4000-ers!

7 dagen Tarrenz in Tirol

132 reizigers bevelen deze reis aan
8,7 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
133 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,7
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,6
 • Vervoer met touringcar 8,5
 • Chauffeur 9,2
 • Reisprogramma 8,7
 • Accommodatie 8,1
 • Contact met Bolderman 8,8
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
20:19:02 | 0,35 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch