telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

15 dagen IJsland cruise - Holland America Line 2021

Vaart u mee naar IJsland, het land van bergen, rivieren, gletsjers, lavavelden en puinwoestijnen? IJsland ligt aan de rand van de Noordpool en kent zeer uiteenlopende landschappen. Waar anders vindt u smeulende vulkanen, tienduizenden watervallen, de grootste gletsjers van Europa, borrelende modderpoelen, spuitende geisers, het noorderlicht en de middernachtzon? Tijdens deze prachtige cruise heeft u de mogelijkheid om een excursie te boeken waarbij u dolfijnen en walvissen kunt spotten. Ook kunt u gaan snorkelen of de mysterieuze ondergrondse grotten van IJsland ontdekken. In Reykjavík, de hoofdstad, waar ongeveer de helft van de bevolking van het eiland woont, is een prachtige toeristische hotspot met winkels en bezienswaardigheden voor stedengenieters. De beste tijd om naar IJsland te gaan, is van begin juni tot eind augustus. Het land is dan op zijn groenst, het weer het best en de nachten helder. Eén ding is zeker: IJsland  is een uniek land en ideaal om te bezoeken met deze prachtige cruise.

  • Vertrek uit Amsterdam
  • Bezoek Ålesund
  • Bezoek Akureyri
  • Bezoek Reykjavík
  • Cruisen door meerdere IJslandse fjorden
1-persoonscabines zijn op aanvraag, hierbij dient u rekening te houden met een toeslag van 50-100%.
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19. Let op: getoonde prijzen zijn dagprijzen en kunnen fluctueren.
  • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Route IJsland cruise met de Nieuw Statendam

Dag 1: Amsterdam (vertrek 17.00 uur)

Vertrek uit Amsterdam ca. 17.00 uur.

Dag 2: Varen op zee

Vandaag varen we naar Noorwegen en kunt u genieten van alle faciliteiten aan boord van het schip.

Dag 3: Bergen (aankomst 8.00 vertrek 17.00 uur)

Het prachtige Bergen, de op één na grootste stad van Noorwegen, is een van de populairste aanleghavens op een cruise door de fjorden. Ga het schip af en betreedt het middeleeuwse werfgebied Bryggen, dat door UNESCO sinds 1979 als Werelderfgoed wordt beschouwd en waar kleine boten in de haven liggen en houten gebouwen met spitse gevels trots langs de waterkant staan. Bergen's rijke maritieme traditie gaat terug tot bijna 1000 jaar geleden, met daarin de jaren dat de stad een belangrijke rol speelde als Hanzestad binnen het handelsverbond dat de zeehandel in de regio domineerde van de 14e tot de 18e eeuw. De stad is één van Europa's oudste nederzettingen en de straten met kasseien en smalle steegjes leiden naar groene parken, middeleeuwse kathedralen en stenen forten die vijanden eeuwen geleden op afstand hebben gehouden. De stad is ook bij uitstek geschikt om te voet te verkennen, met historische gebouwen en gezellige markten die alles verkopen, van vis en agrarische producten tot snuisterijen en souvenirs.

Dag 4: Ålesund, Noorwegen (aankomst 8.00 vertrek 17.00 uur)

Ålesund is een curieus vissersstadje in het westen van Noorwegen, met ongeveer 45,000 inwoners. Het wordt wel eens de mooiste stad van Noorwegen genoemd. Een groot deel werd in 1904 door brand verwoest, waarna de stad werd herbouwd in Art Nouveau-stijl, ook wel Jugendstil genoemd, een stijl die rond de eeuwwisseling van de 20e eeuw populair was. Een jaar na de brand werd Noorwegen onafhankelijk van Zweden, wat leidde tot een campagne om een 'Noorse stad' te bouwen die het ontstaan van een nieuw land zou markeren. De kleurrijke gebouwen hebben kasteelachtige torentjes en spitse torens met gedetailleerde gevels en sierbloemen, waterspuwers en door de Vikingen geïnspireerde decoraties.

Dag 5: Varen op zee

Vandaag zetten we koers richting IJsland en kunt u opnieuw een dag genieten van alle faciliteiten op het schip.

Dag 6: Akureyri, IJsland (aankomst 10.00 vertrek 19.00 uur) en cruisen door Eyjafjörður

De tweede grootste stad van het land, vaak aangeduid als de hoofdstad van Noord-IJsland, is zowel bruisend als mooi. Het dient als een ideaal knooppunt om het ongelooflijke landschap te verkennen, waardoor het omgeven wordt. Akureyri is gelegen aan een 60 kilometer lang fjord, de langste van het land, en wordt omgeven door bergen met sneeuw. Het is oorspronkelijk opgericht in de 9e eeuw, maar werd voor het eerst officieel aangeduid als stad in de 16e eeuw. Tegenwoordig gaat het prat op een inwonersaantal van ongeveer 17.000, een schilderachtige haven en een reeks interessante winkels, gezellig drukke cafés en kwaliteitsrestaurants. We vertrekken aan het eind van de dag uit Akureyri en cruisen door de Eyjafjörður naar onze volgende bestemming. Hydrothermale bronnen omringen de fjord en het eilandje Hrísey bevindt zich exact in het midden. Hrísey is bewoond sinds de 9e eeuw. Er was lange tijd alleen maar een haringverwerkingsfabriek op dit eiland; tegenwoordig is er een vogelreservaat met vele soorten vogels en worden er Galloway-runderen gefokt.

Dag 7: Ísafjörður, IJsland (aankomst 8.00 vertrek 17.00 uur) en cruisen door Isafjardurdjur

Het idyllische stadje Ísafjörður, met 2600 inwoners, wordt aan drie kanten omgeven door imposante bergen en is een mooi uitgangspunt voor het verkennen van het omringende Westfjord-schiereiland. De eerste bewoners streken er in de 16e eeuw neer en hadden traditioneel visserij als hun grootste bron van inkomsten. Tegenwoordig staan er oude houten huizen langs de straten, met hier en daar een winkel, restaurant of café. Ondanks de ontspannen sfeer biedt Ísafjörður genoeg te doen; van een bezoek aan lokale musea tot activiteiten als golfen, wandelen, fietsen of kajakken door het stadje en haar haven. Na het bezoek aan Ísafjörður cruisen we via de Isafjardurdjur naar de hoofdstad van IJsland, Reykjavik. De naam van deze fjord kan vertaald worden als 'diepe ijsfjord'. Het is aan de noordoever gelijkmatig en aan de zuidoever gekarteld: hier bevinden zich acht kleinere fjorden in het landschap.

Dag 8 & 9: Reykjavík, IJsland (aankomst 8.00 vertrek 15.00 uur)

De meest noordelijke hoofdstad van de wereld is zo relaxt en ontspannen, dat vindt u nergens anders op aarde. Met geothermisch water dat door de aderen pompt en een overweldigende achtergrond van ontoegankelijke lavavelden, majestueuze gletsjers en regenboogkleurige huizen, is Reykjavík beroemd om zijn natuurlijke wonderen en indrukwekkende vergezichten. Maar wat minder bekend is, is dat de piepkleine IJslandse stad een cultureel aanbod heeft dat veel bestemmingen twee keer in grootte overtreft. Verken overdag de musea en kunstgalerijen van wereldklasse en breng daarna de avonden door in gezellige cafés en bars. De bloeiende restaurant-scene biedt heerlijke traditionele Scandinavische gerechten en de stad kent vele internationaal gerenommeerde ontwerpers, musici en kunstenaars. Zelfverzekerd, maar niet verwaand; deze stad is echt uniek.

Dag 10: Varen op zee

We varen naar de Shetland Eilanden in Groot-Brittannië. U kunt de hele dag heerlijk genieten van alle faciliteiten die de Rotterdam te bieden heeft.

Dag 11: Lerwick, Shetland Eilanden, Groot-Brittannië (aankomst 10.00 vertrek 18.00 uur)

Hoewel de Shetlandeilanden een deel zijn van het Verenigd Koninkrijk, zijn de wortels van deze plek evenzeer Noors als Schots. Dit is te zien in de vele archeologische vindplaatsen en de vele culturele evenementen op deze archipel, evenals het unieke dialect dat sterk is beïnvloed door het Oudnoors. De economie is gebaseerd op energiewinning, met name de olie-industrie van de Noordzee en een groeiend aantal windmolenparken, maar in Shetland leeft ook de traditie van de visserij en textielproductie nog voort. De Shetland Eilanden kennen een divers dierenleven, waaronder de beroemde Shetlandpony's, die zeer gemakkelijk herkenbaar zijn door hun opvallende korte benen en dikke vacht. U kunt de pony's en de unieke zwarte Shetland-schapen van dichtbij bekijken tijdens de excursie naar de bijzondere archeologische locatie uit het bronzen tijdperk bij Jarlshof. Als u ervoor kiest om wat tijd door te brengen in Lerwick, ga dan naar Commercial Street voor leuke winkels en eetgelegenheden.

Dag 12: Invergordon/Inverness, Schotland (aankomst 8.00 vertrek 17.00 uur)

Welkom in de Hooglanden, de wildste en meest ongetemde regio in het hele Verenigd Koninkrijk. Inverness wordt als de hoofdstad van de Hooglanden beschouwd en, hoewel volgens internationale maatstaven een hele kleine stad, biedt het met eersteklas restaurants en interessante bezienswaardigheden vele uren plezier en entertainment. Net buiten Inverness bevindt zich een schat aan Schotse en Keltische geschiedenis en mythe, alsook de natuurlijke schoonheid te midden van ongerepte bergen, valleien, meren en rivieren. Zonder twijfel is de beroemdste van alle bezienswaardigheden het legendarische monster van Loch Ness. Voor de serieuzere reiziger spreken de bezienswaardigheden die verband houden met de Schotse geschiedenis waarschijnlijk meer aan.

Dag 13 & 14: South Queensferry/Edinburgh, Schotland (aankomst 8.00 vertrek 01.00 uur)

In deze haven werd geschiedenis geschreven, precies tegenover de Firth of Forth van Rosyth, waar Koningin Margaret van Schotland rond 1071 arriveerde. Haar vrome religieuze houding maakte dat Queen's Ferry een plek werd waar buitenlandse pelgrims neerstreken op weg naar St. Andrews, in de Middeleeuwen de geestelijke hoofdstad van Schotland. Op nog geen twaalf mijl afstand ligt nog meer van Margaret's erfgoed in Edinburgh Castle. Een belangrijke attractie op de kasteelheuvel is St. Margaret's Chapel, waarvan men denkt dat het het oudste onderdeel is van de vestingwerken en de plek waar zij gebeden heeft. Toch is er meer te zien in de hoofdstad van Schotland dan het kasteel. Edinburgh heeft verschillende tentoonstellingen over nationale en internationale wetenschappelijke prestaties in het National Museum of Scotland, maar ook zijn er fantastische kunstwerken te zien in de National Galleries of Scotland. De ligplaats in South Queensferry ligt ook op een handige afstand van de grootste metropool van Schotland: Glasgow. De stad stond bekend om haar vuil en criminaliteit, maar sinds de Tweede Wereldoorlog heeft ze een transformatie ondergaan en is nu een van de levendigste steden in het Verenigd Koninkrijk. Het is Schotlands 'hoofdstad' voor moderne cultuur, met de hipste DJ's en talentvolste conceptuele kunstenaars.

Dag 15: Amsterdam (aankomst 7.00 uur)

We meren om ca. 7.00 uur aan in Amsterdam, waar deze schitterende en onvergetelijke cruise eindigt.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Route IJsland cruise met de Rotterdam

Dag 1: Amsterdam (vertrek 17.00 uur)

Vertrek uit Amsterdam ca. 17.00 uur.

Dag 2: Varen op zee

Vandaag varen we naar Noorwegen en kunt u genieten van alle faciliteiten aan boord van het schip.

Dag 3: Bergen (aankomst 8.00 vertrek 17.00 uur)

Het prachtige Bergen, de op één na grootste stad van Noorwegen, is een van de populairste aanleghavens op een cruise door de fjorden. Ga het schip af en betreedt het middeleeuwse werfgebied Bryggen, dat door UNESCO sinds 1979 als Werelderfgoed wordt beschouwd en waar kleine boten in de haven liggen en houten gebouwen met spitse gevels trots langs de waterkant staan. Bergen's rijke maritieme traditie gaat terug tot bijna 1000 jaar geleden, met daarin de jaren dat de stad een belangrijke rol speelde als Hanzestad binnen het handelsverbond dat de zeehandel in de regio domineerde van de 14e tot de 18e eeuw. De stad is één van Europa's oudste nederzettingen en de straten met kasseien en smalle steegjes leiden naar groene parken, middeleeuwse kathedralen en stenen forten die vijanden eeuwen geleden op afstand hebben gehouden. De stad is ook bij uitstek geschikt om te voet te verkennen, met historische gebouwen en gezellige markten die alles verkopen, van vis en agrarische producten tot snuisterijen en souvenirs.

Dag 4: Molde, Noorwegen (aankomst 7.00 vertrek 17.00 uur)

Alle adembenemende schoonheid die u associeert met Noorwegen is te zien in Molde, een stad ongeveer 400 kilometer (240 mijl) ten noorden van Bergen met huizen met witte gevelbekleding langs een sprankelende fjord. Op een heldere dag zijn er meer dan 200 pieken te zien vanaf dit deel van het Romsdal-schiereiland. Het Varden uitzichtspunt, tien minuten met de auto vanaf het centrum van de stad, is de beste plek om te genieten van een adembenemend panorama. Zelfs als het weer wat minder meewerkt, is er voldoende te doen. Er zijn gezellige cafés, boetieks waar wollen truien worden verkocht, en het museum van Romsdal, een openluchtvolksmuseum waar u letterlijk door de geschiedenis van de regio en traditionele huizen kunt wandelen. Molde is ook het begin/eind van de Atlanterhavsvegen (de Atlantische Oceaan weg), die over spectaculaire bruggen en een aantal eilanden loopt. Na iedere bocht zijn er schitterende uitzichten op bergtoppen, de Atlantische Oceaan en de fjorden die de kust van Noorwegen insnijden. Van half juni tot en met augustus voldoet Molde aan haar bijnaam, de stad van de rozen. Overal bloeien bloemen, van het dak van het stadhuis en het terrein van de universiteit tot de hekken rondom de huizen.

Dag 5: Varen op zee

Vandaag zetten we koers richting IJsland en kunt u opnieuw een dag genieten van alle faciliteiten op het schip.

Dag 6: Akureyri, IJsland (aankomst 11.00 vertrek 20.00 uur) en cruisen door Eyjafjörður

De tweede grootste stad van het land, vaak aangeduid als de hoofdstad van Noord-IJsland, is zowel bruisend als mooi. Het dient als een ideaal knooppunt om het ongelooflijke landschap te verkennen, waardoor het omgeven wordt. Akureyri is gelegen aan een 60 kilometer lang fjord, de langste van het land, en wordt omgeven door bergen met sneeuw. Het is oorspronkelijk opgericht in de 9e eeuw, maar werd voor het eerst officieel aangeduid als stad in de 16e eeuw. Tegenwoordig gaat het prat op een inwonersaantal van ongeveer 17.000, een schilderachtige haven en een reeks interessante winkels, gezellig drukke cafés en kwaliteitsrestaurants. We vertrekken aan het eind van de dag uit Akureyri en cruisen door de Eyjafjörður naar onze volgende bestemming. Hydrothermale bronnen omringen de fjord en het eilandje Hrísey bevindt zich exact in het midden. Hrísey is bewoond sinds de 9e eeuw. Er was lange tijd alleen maar een haringverwerkingsfabriek op dit eiland; tegenwoordig is er een vogelreservaat met vele soorten vogels en worden er Galloway-runderen gefokt.

Dag 7: Ísafjörður, IJsland (aankomst 8.00 vertrek 17.00 uur) en cruisen door Isafjardurdjur

Het idyllische stadje Ísafjörður, met 2600 inwoners, wordt aan drie kanten omgeven door imposante bergen en is een mooi uitgangspunt voor het verkennen van het omringende Westfjord-schiereiland. De eerste bewoners streken er in de 16e eeuw neer en hadden traditioneel visserij als hun grootste bron van inkomsten. Tegenwoordig staan er oude houten huizen langs de straten, met hier en daar een winkel, restaurant of café. Ondanks de ontspannen sfeer biedt Ísafjörður genoeg te doen; van een bezoek aan lokale musea tot activiteiten als golfen, wandelen, fietsen of kajakken door het stadje en haar haven. Na het bezoek aan Ísafjörður cruisen we via de Isafjardurdjur naar de hoofdstad van IJsland, Reykjavik. De naam van deze fjord kan vertaald worden als 'diepe ijsfjord'. Het is aan de noordoever gelijkmatig en aan de zuidoever gekarteld: hier bevinden zich acht kleinere fjorden in het landschap.

Dag 8 & 9: Reykjavík, IJsland (aankomst 8.00 vertrek 15.00 uur)

De meest noordelijke hoofdstad van de wereld is zo relaxt en ontspannen, dat vindt u nergens anders op aarde. Met geothermisch water dat door de aderen pompt en een overweldigende achtergrond van ontoegankelijke lavavelden, majestueuze gletsjers en regenboogkleurige huizen, is Reykjavík beroemd om zijn natuurlijke wonderen en indrukwekkende vergezichten. Maar wat minder bekend is, is dat de piepkleine IJslandse stad een cultureel aanbod heeft dat veel bestemmingen twee keer in grootte overtreft. Verken overdag de musea en kunstgalerijen van wereldklasse en breng daarna de avonden door in gezellige cafés en bars. De bloeiende restaurant-scene biedt heerlijke traditionele Scandinavische gerechten en de stad kent vele internationaal gerenommeerde ontwerpers, musici en kunstenaars. Zelfverzekerd, maar niet verwaand; deze stad is echt uniek.

Dag 10: Varen op zee

We varen naar de Shetland Eilanden in Groot-Brittannië. U kunt de hele dag heerlijk genieten van alle faciliteiten die de Rotterdam te bieden heeft.

Dag 11: Lerwick, Shetland Eilanden, Groot-Brittannië (aankomst 10.00 vertrek 18.00 uur)

Hoewel de Shetlandeilanden een deel zijn van het Verenigd Koninkrijk, zijn de wortels van deze plek evenzeer Noors als Schots. Dit is te zien in de vele archeologische vindplaatsen en de vele culturele evenementen op deze archipel, evenals het unieke dialect dat sterk is beïnvloed door het Oudnoors. De economie is gebaseerd op energiewinning, met name de olie-industrie van de Noordzee en een groeiend aantal windmolenparken, maar in Shetland leeft ook de traditie van de visserij en textielproductie nog voort. De Shetland Eilanden kennen een divers dierenleven, waaronder de beroemde Shetlandpony's, die zeer gemakkelijk herkenbaar zijn door hun opvallende korte benen en dikke vacht. U kunt de pony's en de unieke zwarte Shetland-schapen van dichtbij bekijken tijdens de excursie naar de bijzondere archeologische locatie uit het bronzen tijdperk bij Jarlshof. Als u ervoor kiest om wat tijd door te brengen in Lerwick, ga dan naar Commercial Street voor leuke winkels en eetgelegenheden.

Dag 12: Invergordon/Inverness, Schotland (aankomst 8.00 vertrek 17.00 uur)

Welkom in de Hooglanden, de wildste en meest ongetemde regio in het hele Verenigd Koninkrijk. Inverness wordt als de hoofdstad van de Hooglanden beschouwd en, hoewel volgens internationale maatstaven een hele kleine stad, biedt het met eersteklas restaurants en interessante bezienswaardigheden vele uren plezier en entertainment. Net buiten Inverness bevindt zich een schat aan Schotse en Keltische geschiedenis en mythe, alsook de natuurlijke schoonheid te midden van ongerepte bergen, valleien, meren en rivieren. Zonder twijfel is de beroemdste van alle bezienswaardigheden het legendarische monster van Loch Ness. Voor de serieuzere reiziger spreken de bezienswaardigheden die verband houden met de Schotse geschiedenis waarschijnlijk meer aan.

Dag 13: South Queensferry/Edinburgh, Schotland (aankomst 8.00 vertrek 18.00 uur)

In deze haven werd geschiedenis geschreven, precies tegenover de Firth of Forth van Rosyth, waar Koningin Margaret van Schotland rond 1071 arriveerde. Haar vrome religieuze houding maakte dat Queen's Ferry een plek werd waar buitenlandse pelgrims neerstreken op weg naar St. Andrews, in de Middeleeuwen de geestelijke hoofdstad van Schotland. Op nog geen twaalf mijl afstand ligt nog meer van Margaret's erfgoed in Edinburgh Castle. Een belangrijke attractie op de kasteelheuvel is St. Margaret's Chapel, waarvan men denkt dat het het oudste onderdeel is van de vestingwerken en de plek waar zij gebeden heeft. Toch is er meer te zien in de hoofdstad van Schotland dan het kasteel. Edinburgh heeft verschillende tentoonstellingen over nationale en internationale wetenschappelijke prestaties in het National Museum of Scotland, maar ook zijn er fantastische kunstwerken te zien in de National Galleries of Scotland. De ligplaats in South Queensferry ligt ook op een handige afstand van de grootste metropool van Schotland: Glasgow. De stad stond bekend om haar vuil en criminaliteit, maar sinds de Tweede Wereldoorlog heeft ze een transformatie ondergaan en is nu een van de levendigste steden in het Verenigd Koninkrijk. Het is Schotlands 'hoofdstad' voor moderne cultuur, met de hipste DJ's en talentvolste conceptuele kunstenaars.

Dag 14: Varen op zee

Vandaag varen we naar Amsterdam en kunt u genieten van alle faciliteiten aan boord van het schip.

Dag 15: Amsterdam (aankomst 7.00 uur)

We meren om ca. 7.00 uur aan in Amsterdam, waar deze schitterende en onvergetelijke cruise eindigt.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Rotterdam (Holland America Line)

De Rotterdam staat garant voor een uitzonderlijke ervaring aan boord door een elegante combinatie van klassieke cruiseschip-elementen en moderne voorzieningen. Gasten aan boord van de Rotterdam genieten van een spectaculaire kunst- en antiekcollectie die miljoenen waard is, brede teakhouten dekken, elegante eetkamers en ruime staterooms, waarvan vele met een veranda.

Op het schip heeft u de keuze uit een scala van activiteiten om nieuwe interesses te ontdekken of om te relaxen en nieuwe energie op te doen. Geniet aan boord van kookshows en actieve workshops in samenwerking met America's Test Kitchen (die vanaf eind september 2017 worden gehouden op de ms Prinsendam). Leer hoe u uw vakantiefoto's en -video's bewerkt, weergeeft en deelt via onze Digital Workshop powered by Windows®. De Greenhouse Spa & Salon biedt spabehandelingen, een thermaal bad en een lounge, en een verscheidenheid aan salondiensten.

Ons volledig uitgeruste Fitness Center biedt de allernieuwste cardio- en gewichtsmachines, evenals lessen in yoga, Pilates, indoorfietsen en nog veel meer. Geniet aan dek van The Retreat, een privézwembad in luxestijl met geraffineerde voorzieningen en service bij het zwembad.

Nieuw Statendam (Holland America Line)

De Nieuw Statendam is als tweede schip in de Pinnacle-klasse toegevoegd aan de vloot van Holland America Line. Kenmerken van de Pinnacle-klasse zijn de grote ruimtes vol met licht en een luxueuze interieur. Net als haar zusterschip de Koningsdam staat ook dit schip in het teken van moderne elegantie. Het centrale atrium van het schip is prachtig om te zien en vormt het hart van het schip.

De hutten aan boord van de Nieuw Statendam worden gekenmerkt door veel licht, ruimte en zijn voorzien van luxe meubels. U kunt kiezen om te verblijven in een binnenhut, buitenhut, balkonhut of in een van de diverse luxe suites. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om voor een familiehut met uitzicht op zee te kiezen, waar tot vijf personen kunnen verblijven. De hutten zijn modern uitgerust met een flatscreen tv, een dvdspeler en een douche met massagedouchekop.

Zoals u van Holland America Line gewend bent, zult u ook aan boord van de Nieuw Statendam genieten van maaltijden van topniveau. Het Main Restaurant staat garant voor sfeervolle avonden. Tegen een kleine toeslag reserveert u een avondje in het Pinnacle Grill restaurant voor een heerlijke steak, of begeeft u zich in Aziatische sferen in het Tamarind. Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Sel de Mer restaurant. Het inmiddels beroemde Grand Dutch Cafe is ook aan boord van dit nieuwe schip te vinden.
        
Er worden tal van activiteiten op het schip en aan de wal aangeboden. Zo worden er aan boord wijnproeverijen en hands-on workshops georganiseerd, zijn er dagelijks shows, optredens van bands en zangers en kunt u naar het theater of casino. Aan de wal kunt u interessante excursies maken tijdens de cruise, die u aan boord kunt reserveren.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
06:46:34 | 0,73 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch