telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5 dagen All-inclusive in Drenthe

vanaf € 299,-

Met deze gezellige all-inclusive reis nemen we u mee naar de provincie Drenthe. Vanuit ons Hotel De Bonte Wever in Assen gaan we drie provincies in Noord-Nederland bekijken. Zo brengen we een bezoek aan de Friese steden Dokkum en Bolsward. Ook staat de mooie stad Groningen op ons programma, gaan we de echte hunebedden bekijken en heeft u de mogelijkheid om Westerbork te bezoeken. Hotel De Bonte Wever staat garant voor een goed verzorgd en gezellig verblijf. Er is vertier voor iedereen en we verblijven hier op basis van all-inclusive. Boek deze fijne all-inclusive reis in Drenthe vertrouwd bij Bolderman Excursiereizen!

 • Verblijf op basis van all-inclusive
 • 4* Hotel De Bonte Wever
 • Bezoek hunebedden en Orvelte
 • Bezoek Groningen
 • Dagtocht Friesland
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19.
 • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
 • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan all-inclusive in Drenthe

Maandag: Centraal overstappunt - Dwingeloo - Schoonoord - Assen

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee rijden we via een mooie route naar Noord-Nederland. We gaan naar het Nationaal Park Dwingelderveld en komen in het schilderachtige dorpje Dwingeloo. Vervolgens gaan we naar Schoonoord, waar u het openluchtmuseum Ellert en Brammert kunt bezoeken. Onderweg krijgt u gelegenheid om te lunchen (niet inclusief). In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever, waar u heerlijk kunt gaan genieten van de all-inclusive formule.

Dinsdag: Middagtocht hunebedden en Orvelte

's Morgens kunt u eerst genieten van een heerlijk ontbijt en van de faciliteiten van het hotel. Na het lunchbuffet rijden we naar Borger, waar u de hunebedden kunt gaan bekijken. Het zijn de restanten van prehistorische grafkelders en deze zijn alleen in dit gedeelte van Nederland te vinden. Vervolgens rijden we naar een van de mooiste dorpen van Nederland, Orvelte. Orvelte is in feite een groot openluchtmuseum, met prachtig gerestaureerde Saksische boerderijen uit begin 19e eeuw, waarin ambachtelijke bedrijfjes zijn gevestigd. Daarna rijden we weer terug naar Assen.

Woensdag: Dagtocht Friesland

Vandaag bezoeken we de meest noordelijke provincie van Nederland, Friesland. We rijden eerst naar het mooie stadje Dokkum, bekend om de moord op Bonifatius en natuurlijk het bekende keerpunt tijdens de Elfstedentocht. Vervolgens rijden we door naar Bolsward waar de liefhebbers de fabriek van Sonnema Berenburg kunnen bezoeken. U heeft vandaag onderweg voldoende gelegenheid om te lunchen (niet inclusief).

Donderdag: Westerbork en Groningen

's Morgens kunt u gezellig in het hotel blijven of mee gaan naar het voormalig Kamp Westerbork uit de Tweede Wereldoorlog. De lunch gebruiken we in ons hotel, waarna we een bezoek gaan brengen aan de mooie stad Groningen. U krijgt voldoende tijd om de stad te bekijken en bij voldoende deelname zal uw chauffeur een stadsrondvaart organiseren, waarbij u deze historische stad vanaf het water kunt bewonderen. Aan het eind van de middag zijn we weer terug in ons hotel.

Vrijdag: Assen - centraal overstappunt

's Morgens rijden we naar het centrum van Assen. Aan de Oostersingel kunt u het bronzen beeld van Bartje bekijken, u kunt de abdijkerk of het Drents museum bezoeken of lekker gaan winkelen. De lunch gebruiken we weer in het hotel, waarna we aansluitend weer in zuidelijke richting rijden. In Zwolle (of omgeving) houden we nog een stop. Op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet, waarna u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert.

Landkaart: All-inclusive in Drenthe

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Hotel De Bonte Wever, Assen

Het hotel ligt naast het Asserbos en beschikt over een groot aantal faciliteiten, zoals verschillende restaurants, bars, liften, een café-straat met 's avonds muziek, zwem- en saunaparadijs, fitnessruimte en bowlingbanen. Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een televisie, kluisje en een badkamer met inloopdouche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in het hotel (bij de 3- en 4-daagse autovakantie Drenthe verblijft u t/m 5 juni 2021 op basis van volpension).

Klik hier voor actuele Covid 19 maatregelen van Hotel de Bonte Wever.

 

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater In Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

5 dagen All-inclusive in Drenthe

142 reizigers bevelen deze reis aan
8,8 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
145 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,8
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,7
 • Vervoer met touringcar 8,6
 • Chauffeur 9,1
 • Reisprogramma 8,5
 • Accommodatie 9,1
 • Contact met Bolderman 8,8
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:25:05 | 0,41 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch