telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5 dagen All-inclusive in Drenthe

vanaf € 299,-

Met deze all-inclusive reis nemen we u mee naar de provincie Drenthe. Vanuit ons Hotel De Bonte Wever in Assen gaan we drie provincies in Noord-Nederland bekijken. Zo brengen we een bezoek aan de Friese steden Sneek, Dokkum en Bolsward. Ook staat de mooie stad Groningen op ons programma, gaan we de echte hunebedden bekijken en heeft u de mogelijkheid om Westerbork te bezoeken. Hotel De Bonte Wever staat garant voor een gezellig verblijf. Er is vertier voor iedereen en we verblijven hier op basis van all-inclusive. Boek deze gezellige all-inclusive reis in Drenthe vertrouwd bij Bolderman Excursiereizen!

 • Verblijf op basis van all-inclusive
 • 4* Hotel De Bonte Wever
 • Wifi in het hotel gratis
 • Inclusief goed verzorgd afscheidsbuffet
 • Luxe Comfort Class touringcar
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan all-inclusive in Drenthe

Maandag: Centraal overstappunt - Dwingeloo - Schoonoord - Assen

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een heerlijk kopje koffie of thee rijden we via een mooie route naar Noord-Nederland. We gaan naar het Nationaal Park Dwingelderveld en komen in het schilderachtige dorpje Dwingeloo. Vervolgens gaan we naar Schoonoord, waar u het openluchtmuseum Ellert en Brammert kunt bezoeken. Onderweg krijgt u gelegenheid om te lunchen (niet inclusief). In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever, waar u heerlijk kunt genieten van de all-inclusive formule.

Dinsdag: Ochtend vrij, middag hunebedden en Orvelte

's Morgens kunt u eerst genieten van een heerlijk ontbijt en van de faciliteiten van het hotel. Na het lunchbuffet rijden we naar Borger, waar we de hunebedden gaan bekijken. Het zijn de restanten van prehistorische grafkelders en alleen in dit gedeelte van Nederland te vinden. Vervolgens rijden we naar één van de mooiste dorpen van Nederland, Orvelte. Orvelte is in feite één groot openluchtmuseum, met prachtig gerestaureerde Saksische boerderijen uit begin 19e eeuw, waarin ambachtelijke bedrijfjes zijn gevestigd. Daarna rijden we weer terug naar Assen.

Woensdag: Dagtocht Friesland

Vandaag bezoeken we de meest noordelijke provincie van Nederland, Friesland. We rijden eerst naar het mooie stadje Dokkum, bekend om de moord op Bonifatius en natuurlijk het bekende keerpunt tijdens de Elfstedentocht. Vervolgens rijden we door naar Bolsward voor een bezoek aan de fabriek van Sonnema Berenburg. We vervolgen onze route en komen in het bekende plaatsje Sneek, waar u de prachtige watertoren kunt bekijken of op één van de vele terrasjes in het centrum een drankje kunt nuttigen. U heeft vandaag onderweg voldoende gelegenheid om te lunchen (niet inclusief).

Donderdag: Westerbork en Groningen

's Morgens kunt u gezellig in het hotel blijven of mee gaan naar het voormalig Kamp Westerbork uit de Tweede Wereldoorlog. De lunch gebruiken we in ons hotel, waarna we een bezoek gaan brengen aan de mooie stad Groningen. U krijgt voldoende tijd om de stad te bekijken en eventueel een stadsrondvaart te maken (niet inclusief), waarbij u deze historische stad vanaf het water kunt bewonderen. Aan het eind van de middag zijn we weer terug in ons hotel.

Vrijdag: Assen - Centraal overstappunt

's Morgens rijden we naar het centrum van Assen. Aan de Oostersingel kunt u het bronzen beeld van Bartje bekijken, u kunt de abdijkerk of het Drents museum bezoeken of lekker gaan winkelen. De lunch gebruiken we weer in het hotel, waarna we aansluitend weer in zuidelijke richting rijden. In de omgeving van Zwolle houden we nog een stop. Op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet, waarna u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Hotel De Bonte Wever, Assen

Het hotel ligt naast het Asserbos en beschikt over een groot aantal faciliteiten, zoals verschillende restaurants, bars, liften, een café-straat met 's avonds muziek, zwem- en saunaparadijs, fitnessruimte en bowlingbanen. Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een badkamer met inloopdouche en toilet, televisie en kluisje. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in het hotel, inclusief ontbijtbuffet / lunchbuffet / dinerbuffet, onbeperkt koffie / thee / (non)alcoholische drankjes, diverse snacks / lekkernijen en entertainment.

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater In Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

5 dagen All-inclusive in Drenthe

57 reizigers bevelen deze reis aan
8,9 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
59 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,8
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,8
 • Vervoer met touringcar 8,7
 • Chauffeur 9,2
 • Reisprogramma 8,5
 • Accommodatie 9,2
 • Contact met Bolderman 8,8
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
07:33:05 | 0,41 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch