telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5 dagen All-inclusive in Drenthe

vanaf € 299,-

Met deze All-Inclusive reis nemen we u mee naar de provincie Drenthe. Vanuit ons Hotel De Bonte Wever in Assen gaan we u meenemen naar diverse provincies in Noord-Nederland. Zo brengen we een bezoek aan de Friese steden Sneek, Dokkum en Bolsward. Ook staat er een bezoek aan het fraaie Groningen op het programma en we gaan de echte hunebedden bekijken. Het Hotel De Bonte Wever staat garant voor een gezellig verblijf. Er is vertier voor iedereen en we verblijven hier op basis van All-Inclusive. 

 • Verblijf op basis van all-inclusive
 • 4* Hotel De Bonte Wever
 • Wifi in het hotel gratis
 • Inclusief goed verzorgd afscheidsbuffet
 • Luxe Comfort Class touringcar
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan all-inclusive in Drenthe

Maandag: Dwingeloo - Schoonoord - Assen

Vanaf ons centrale overstappunt volgen we een mooie route naar Noord-Nederland. We rijden door het Nationaal Park Dwingelderveld en komen in het schilderachtige dorpje Dwingeloo. Vervolgens gaan we naar Schoonoord, waar u het openluchtmuseum Ellert en Brammert kunt bezoeken. Onderweg krijgt u gelegenheid om te lunchen (niet inclusief). In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever, waar u heerlijk kunt genieten van de all-inclusive formule.

Dinsdag: Ochtend vrij en middag hunebedden en Orvelte

's Morgens kunt u eerst genieten van een heerlijk ontbijt en van de faciliteiten van het hotel, of een mooie wandeling maken in de omgeving. Na het lunchbuffet rijden we naar Borger, waar we de hunebedden gaan bekijken. Het zijn de restanten van prehistorische grafkelders en alleen in dit gedeelte van Nederland te vinden. Vervolgens rijden we naar één van de mooiste dorpen van Nederland, Orvelte. Orvelte is in feite één groot openluchtmuseum, met prachtig gerestaureerde Saksische boerderijen uit begin 19e eeuw, waarin ambachtelijke bedrijfjes zijn gevestigd.

Woensdag: Dagtocht Friesland

Vandaag bezoeken we de noordelijkste provincie van Nederland, Friesland. We rijden eerst naar het mooie stadje Dokkum, bekend om de moord op Bonifatius en natuurlijk als belangrijk keerpunt tijdens de Elfstedentocht. Vervolgens rijden we door naar Bolsward voor een bezoek aan Sonnema Berenburg. We vervolgen onze route en komen in het bekende plaatsje Sneek, waar u de prachtige watertoren kunt bekijken of op één van de vele terrasjes in het centrum een drankje kunt nuttigen. U heeft vandaag onderweg voldoende gelegenheid om te lunchen (niet inclusief).

Donderdag: Westerbork en Groningen

's Morgens kunt u gezellig in het hotel blijven of mee gaan naar het voormalig Kamp Westerbork uit de Tweede Wereldoorlog. De lunch gebruiken we in ons hotel, waarna we een bezoek gaan brengen aan de mooie stad Groningen. U krijgt voldoende tijd om de stad te bekijken en eventueel een stadsrondvaart te maken (niet inclusief), waarbij u deze historische stad vanaf het water kunt bewonderen.

Vrijdag: Assen - Centraal overstappunt

's Morgens gaan we het centrum van Assen bezichtigen. De lunch gebruiken we weer in het hotel, waarna we aansluitend weer naar het zuiden rijden. In de omgeving van Zwolle houden we nog een stop. Op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een heerlijk afscheidsbuffet, waarna u met één van onze servicelijnen huiswaarts keert.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Hotel De Bonte Wever, Assen

Het hotel beschikt over een groot aantal faciliteiten, zoals verschillende restaurants, liften, een café-straat met 's avonds muziek, zwem- en saunaparadijs (gratis), fitnessruimte (gratis) en bowlingbanen (gratis). Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een badkamer met inloopdouche en toilet, televisie en kluisje. Wifi is gratis in het hotel.
U verblijft op basis van all-inclusive, inclusief ontbijtbuffet / lunchbuffet / dinerbuffet, onbeperkt koffie / thee  / (non)alcoholische drankjes en diverse snacks / lekkernijen. Tijdens de dagtochten krijgt u een lunchpakket mee.

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater In Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

5 dagen All-inclusive in Drenthe

27 reizigers bevelen deze reis aan
8,9 Gemiddelde beoordeling

29 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,8
 • Prijs/kwaliteit verhouding 9
 • Vervoer met touringcar 8,6
 • Chauffeur 9,2
 • Reisprogramma 8,6
 • Accommodatie 9,3
 • Contact met Bolderman 9
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
20:56:44 | 0,34 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch