5 dagen All-inclusive in Drenthe

vanaf € 489,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Met deze gezellige all-inclusive reis nemen we u mee naar de provincie Drenthe. Vanuit ons Hotel De Bonte Wever in Assen gaan we drie provincies in Noord-Nederland bekijken. Zo brengen we een bezoek aan de Friese steden Dokkum en Bolsward. Ook staat de mooie stad Groningen op ons programma, gaan we de echte hunebedden bekijken en heeft u de mogelijkheid om Westerbork te bezoeken. Hotel De Bonte Wever staat garant voor een goed verzorgd en gezellig verblijf. Er is vertier voor iedereen en we verblijven hier op basis van all-inclusive. Boek deze fijne all-inclusive reis in Drenthe vertrouwd bij Bolderman Excursiereizen!

  • 4* Hotel De Bonte Wever
  • Hunebedden en Orvelte
  • Bezoek Groningen
  • Dagtocht Friesland
  • Optioneel Kamp Westerbork
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan all-inclusive in Drenthe

Maandag: Centrale overstappunt - Dwingeloo - Schoonoord - Assen

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee rijden we via een mooie route naar Noord-Nederland. We gaan naar het Nationaal Park Dwingelderveld en komen in het schilderachtige dorpje Dwingeloo. Vervolgens gaan we naar Schoonoord, waar u het openluchtmuseum Ellert en Brammert kunt bezoeken. Onderweg krijgt u gelegenheid om te lunchen (niet inclusief). In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever, waar u heerlijk kunt gaan genieten van de all-inclusive formule.

Dinsdag: Middagtocht hunebedden en Orvelte

's Morgens kunt u eerst genieten van een heerlijk ontbijt en van de faciliteiten van het hotel. Na het lunchbuffet rijden we naar Borger, waar u de hunebedden kunt gaan bekijken. Het zijn de restanten van prehistorische grafkelders en deze zijn alleen in dit gedeelte van Nederland te vinden. Vervolgens rijden we naar één van de mooiste dorpen van Nederland, Orvelte. Orvelte is in feite een groot openluchtmuseum, met prachtig gerestaureerde Saksische boerderijen uit begin 19e eeuw, waarin ambachtelijke bedrijfjes zijn gevestigd. Daarna rijden we weer terug naar Assen.

Woensdag: Dagtocht Friesland

Vandaag bezoeken we de meest noordelijke provincie van Nederland, Friesland. We rijden eerst naar het mooie stadje Dokkum, bekend om de moord op Bonifatius en natuurlijk het bekende keerpunt tijdens de Elfstedentocht. Vervolgens rijden we door naar Sneek, waar de liefhebbers het Fries Scheepvaart Museum kunnen bezoeken. U heeft vandaag onderweg voldoende gelegenheid om te lunchen (niet inclusief).

Donderdag: Westerbork en Groningen

's Morgens kunt u gezellig in het hotel blijven of mee gaan naar het voormalig Kamp Westerbork uit de Tweede Wereldoorlog. De lunch gebruiken we in ons hotel, waarna we een bezoek gaan brengen aan de mooie stad Groningen. U krijgt voldoende tijd om de stad te bekijken en bij voldoende deelname zal uw chauffeur een stadsrondvaart organiseren, waarbij u deze historische stad vanaf het water kunt bewonderen. Aan het eind van de middag zijn we weer terug in ons hotel.

Vrijdag: Assen - centrale overstappunt

's Morgens rijden we naar het centrum van Assen. Aan de Oostersingel kunt u het bronzen beeld van Bartje bekijken, u kunt de abdijkerk of het Drents museum bezoeken of lekker gaan winkelen. De lunch gebruiken we weer in het hotel, waarna we aansluitend weer in zuidelijke richting rijden. In Zwolle (of omgeving) houden we nog een stop. Op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet, waarna u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert.

Landkaart: All-inclusive in Drenthe

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Hotel De Bonte Wever, Assen

Het hotel ligt naast het Asserbos en beschikt over een groot aantal faciliteiten, zoals verschillende restaurants, bars, liften, een caféstraat met 's avonds muziek, zwem- en saunaparadijs, fitnessruimte en bowlingbanen. Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een televisie, kluisje en een badkamer met inloopdouche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in het hotel.
 

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater In Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

Reisverhaal Babs

Foto 1:
Een van de laatste treinwagons in kamp Westerbork waarmee mensen naar kamp Auschwitz zijn vervoerd, met op de achtergrond de grote mooie bomen die langzaam in herfstkleuren veranderen. Dit mag nooit vergeten worden. Foto genomen in oktober
 
Foto 2:
De laatste dag van onze reis bij hotel de Bonte Wever in Assen met als chauffeur Riekje.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
16:20:39 | 0,55 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch