5 dagen All-inclusive Drielandenreis Valkenburg

vanaf € 499,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Valkenburg is een levendig stadje aan de voet van de bekende Cauberg, gelegen in het zuidelijkste deel van Nederland. Het is een perfecte uitvalbasis om leuke excursies te maken in de omgeving. Tijdens deze busreis Valkenburg brengen we een bezoek aan de Duitse Eifel, de Belgische Ardennen en uiteraard aan Zuid-Limburg. Kortom: een echte drielandenreis. Ook een bezoek aan de hoofdstad van Limburg, Maastricht, zal in het programma niet ontbreken. Het excursieprogramma is zodanig samengesteld, dat u optimaal kunt genieten van het all-inclusive arrangement in ons hotel. Boek deze goed verzorgde reis in eigen land vertrouwd bij Bolderman Excursiereizen!

  • All-inclusive hotel dichtbij centrum
  • Rondrit Zuid-Limburg
  • Belgische Ardennen
  • Maastricht
  • Duitse Eifel
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan all-inclusive Drielandenreis Valkenburg

Dag 1: Centrale overstappunt - Valkenburg

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee rijden we via een mooie route naar Valkenburg. Aan het begin van de middag komen we aan in ons hotel, waar wij ontvangen worden met een lunch. ‘s Middags kunt u onder leiding van een gids een leuke tocht met een treintje door Valkenburg maken en is er aansluitend in het hotel koffie met echte Limburgse vlaai.

Dag 2: Eifel in Duitsland

Na het ontbijt rijden we via een prachtige route door het Eifelgebergte naar het pittoreske stadje Monschau. Hier heeft u tijd om dit mooie plaatsje te bekijken en eventueel een rondrit met een toeristentreintje te maken. We zijn aan het einde van de middag terug in Valkenburg. Na het diner staat er een leuke avondwandeling op het programma.

Dag 3: Rondrit Zuid-Limburg

De ochtend kunt u zelf indelen. In het hotel wacht ons een lunch, waarna we een mooie tocht gaan maken door het Zuid-Limburgse landschap. Via het voormalige ministaatje Moresnet bereiken we Vaals, gelegen op de grens met België en Duitsland. Dit is het Drielandenpunt en tevens het hoogste punt van Nederland (322,5 meter). We vervolgen onze route via de Belgische plaats Gemmenich en het mooie Geuldal, gevormd door het riviertje de Geul, en rijden zo terug naar Valkenburg.

Dag 4: Belgische Ardennen

Vandaag staan de Belgische Ardennen op het programma. Via een schitterende route komen we bij het bekende plaatsje Spa. We vervolgen onze weg naar Durbuy. Dit kleinste stadje van België, waar ca. 400 inwoners in de stadskern wonen, ligt in het hart van de Ardennen. Jaarlijks komen er duizenden toeristen naar Durbuy om de middeleeuwse sfeer op te snuiven. Bezienswaardigheden zijn de Falize rots, de Tortuga bar en er is zelfs een kleine bierbrouwerij. Aansluitend gaan we naar het bedevaartsplaatsje Banneux en via de Belgische Hoge Venen, een prachtig natuurgebied, rijden we weer terug naar Valkenburg.

Dag 5: Valkenburg - Maastricht - centrale overstappunt

In de loop van de morgen nemen we afscheid van Valkenburg en rijden we naar Maastricht. U heeft tijd om het prachtige centrum van deze ‘mooiste stad van Limburg’ op eigen gelegenheid te bekijken. Na het bezoek aan Maastricht rijden we terug naar ons centrale overstappunt, waar u kunt genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet. Aansluitend keert u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

Landkaart: All-inclusive Drielandenreis Valkenburg

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Riche, Valkenburg

Hotel Riche ligt aan de rand van Valkenburg aan de Geul, op 200 meter van het stadscentrum. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant en lift. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen televisie en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft hier op basis van all-inclusive.

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater In Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

Reisverhaal Ans

Foto 1: Durbuy- leuk straatje
Foto 2: Stuwmeer,  De Lac de la Gileppe in België
Foto 3: de uitkijktoren van 77 meter hoog,  via een buitenlift langs de toren omhoog. (om overzicht te krijgen van het stuwmeer)
Foto 4: Margraten, erebegraafplaats voor Amerikaanse soldaten die sneuvelden in ons land tijdens de 2e wereldoorlog. (Daar word je stil van als je er naar kijkt)

Reisverhaal Nel

Vandaag weer de laatste dag van een super vakantie naar Valkenburg. België Duitsland Wij willen het personeel en de kok van hotel Riche een groot compliment geven. Het was uitstekend 👍👍👏👏

Reisverhaal Mevr. C.C. Nobels

Een mooie 5daagse reis veel gezien.
De foto is gemaakt in Monschau.
Een gezellig stadje .
Op een bankje gezeten ,en waar we op uitkeken .
Dat is te zien op bij gaande foto.

Reisverhaal Mevr. Knoop

We hebben een mooie 5 daagse reis gehad naar Valkenburg
Veel gezien en een prima Hotel Walram keurig verzorgt en lekker eten..
Deze foto heb ik gemaakt in Vaals Drielandenpunt het hoogste punt van Nederland (322,5 meter)
Nederland België en Duitsland.

Reisverhaal Kees

Hier bij wat foto’s van de vakantie, 5 dagen 3 landenreis Valkenburg.
De foto’s zijn door mijn zelf gemaakt.
1 foto Valkenburg bij de Geul.
2 foto’s Duitsland Monschau.
2 foto’s Maastricht  
1 foto uit Thorn

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:38:28 | 0,27 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch