telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5 dagen Eifel all-inclusive

vanaf € 369,-

Met deze geheel verzorgde reis naar de Eifel brengen wij u naar een prachtig gebied met bosrijke bergen afgewisseld met meren, pittoreske dorpjes en interessante steden. De Eifel heeft een rijk economisch verleden van ijzerwinning en metaalverwerking. Tegenwoordig leeft men vooral van het toerisme en in beperkte mate van de wijnbouw en hopteelt. Tijdens deze reis maakt u kennis met de Romeinse steden Trier en Cochem en in Maria Laach kunt u het bekende klooster bezoeken. In het hotel geniet u van een heerlijk all-inclusive arrangement voor een onbezorgde vakantie!

 • All-inclusive reis
 • Hotel onder Nederlandse leiding
 • Gezellig avondprogramma
 • Bezoek Cochem en Trier
 • Rondrit Eifel
Let op: Wij adviseren u dringend alleen gevaccineerd met ons op reis te gaan i.v.m. de verscherpte maatregelen. Een volledige vaccinatie betekent in de meeste gevallen dat de laatste prik minimaal twee weken geleden gezet moet zijn. Ook een bewijs van herstel na een corona-infectie volstaat op de meeste bestemmingen. Kijk hier voor de actuele richtlijnen.
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19.
 • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
 • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Eifel all-inculsive

Dag 1: Nederland - Ahrweiler - Daun in de Eifel

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Na de overstap kan de reis beginnen en rijden we naar de Eifel. In Ahrweiler houden we een stop. De vakwerkhuizen in het centrum worden omringd door een volledig bewaard gebleven middeleeuwse stadsmuur en in sommige nauwe steegjes waant u zich in de gildetijd. Via de wijngaarden van Mayschoss en het mooie Ahrdal rijden we verder naar ons hotel in Daun, waar we de komende vier nachten zullen verblijven.

Dag 2: Daun en rondrit Eifel

Daun is prachtig gelegen in de Vulkaneifel en is bekend om haar wildpark (alleen te bezoeken bij mooi weer). Met onze eigen touringcar rijden we een 8 kilometer lange tocht door dit mooie park (entree niet inclusief) langs edelherten, wilde zwijnen, damherten, moeflons, jaks, przewalskipaarden, roofvogels, berberapen en lama’s. Er wordt ook gestopt, zodat u de dieren van dichtbij kunt bekijken en zelfs mag voeren. Vervolgens rijden we terug naar Daun voor de lunch in ons hotel. 's Middags maken we een mooie rondrit door de Eifel, waarbij u kunt genieten van het prachtige landschap. Voor het diner zijn we weer terug in ons hotel.

Dag 3: Cochem en Moezel

Het meest bekende wijnstadje aan de Moezel is Cochem, dat wij vandaag gaan bezoeken. Dit karakteristieke Moezelstadje, gelegen rondom de burcht die hoog boven het stadje uittorent, heeft een gezellig marktplein, pittoreske straatjes en steegjes, vakwerkhuizen, stadspoorten en delen van de middeleeuwse muur. Langs de Moezel-promenade en in het oude centrum kunt u heerlijk wandelen of genieten van een Kaffee mit Kuchen. In Cochem kunt u ook met een stoeltjeslift naar de top van de Pinner-Kreuz, vanwaar u een schitterend uitzicht over de omgeving heeft. Tevens kunt u een bezoek brengen aan de historische burcht. Bij voldoende deelname zal uw chauffeur een boottocht op de Moezel organiseren (niet inclusief).

Dag 4: Trier

Vandaag bezoeken we de Romeinse stad Trier. Trier is de oudste stad van Duitsland en is gebouwd in opdracht van de Romeinse keizer Augustus. Een bekend historisch monument is de Porta Nigra, een goed bewaard gebleven Romeinse stadspoort. Andere monumenten zijn de Kaiserthermen en het amfitheater. U kunt de stad op eigen gelegenheid bekijken, lekker winkelen of op een gezellig terrasje iets drinken. In de loop van de middag rijden we via een mooie route terug naar Daun.

Dag 5: Daun in de Eifel - Maria Laach - Nederland

Na het ontbijt vertrekken we uit Daun (vergeet u niet een lunchpakket klaar te maken). We houden onderweg een stop bij het klooster Maria Laach, dat prachtig gelegen is aan de Laacher See. U kunt hier een Nederlandstalige film over het kloosterleven bekijken. Aansluitend rijden we terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet, alvorens u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert.

Landkaart: Eifel all-inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Eifel Hotel Daun, Daun

Het hotel met Nederlandse eigenaren ligt midden in de natuur, op een berghelling nabij het romantische Eifelstadje Daun. Het beschikt over een receptie, bar/lounge, restaurant en terras. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, zitje, balkon en een badkamer met bad of douche en toilet. De kamers zijn op de eerste verdieping (het hotel biedt kofferservice). Wifi is gratis in het hotel. U verblijft in dit hotel op basis van all-inclusive, waarbij er ’s avonds regelmatig entertainment wordt aangeboden.

Duitsland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Duitsland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Duitsland.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits

Prijsniveau:
Winkelen in Duitsland is meestal voordeliger dan in Nederland. Dat komt door het 2% lagere Btw-tarief en de grotere Duitse afzetmarkt, waardoor goedkoper geproduceerd kan worden.

5 dagen Eifel all-inclusive

100 reizigers bevelen deze reis aan
8,8 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
104 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,9
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,7
 • Vervoer met touringcar 8,4
 • Chauffeur 9
 • Reisprogramma 8,6
 • Accommodatie 9
 • Contact met Bolderman 8,8
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
19:55:37 | 0,31 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch