5 dagen Eifel en Trier all-inclusive

vanaf € 399,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Met deze geheel verzorgde reis naar de Eifel en Trier brengen wij u naar een prachtig gebied met bosrijke bergen afgewisseld met meren, pittoreske dorpjes en interessante steden. De Eifel heeft een rijk economisch verleden van ijzerwinning en metaalverwerking. Tegenwoordig leeft men vooral van het toerisme en in beperkte mate van de wijnbouw en hopteelt. Tijdens deze reis maakt u kennis met de Romeinse stad Trier, het romantische Cochem en de unieke natuur van deze schitterende streek. In het hotel geniet u van een heerlijk all-inclusive arrangement voor een onbezorgde vakantie!

  • Cochem en Trier
  • Rondrit Eifel
  • Optioneel openluchtmuseum Mechernich
  • Gezellig avondprogramma
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Eifel all-inculsive

Maandag: Nederland - Vulkaneifel - Stadtkyll

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Na de overstap rijden we naar Daun, centraal gelegen in de Vulkaneifel. Onderweg maken een lunchstop op eigen gelegenheid. De Eifel is een prachtig gebied dat zich kenmerkt door haar vele kratermeren, de zogenaamde Maaren. Daun is daarnaast bekend om haar wildpark (alleen te bezoeken bij mooi weer). Met onze eigen touringcar rijden we een 8 kilometer lange tocht door dit mooie park (entree niet inclusief) langs edelherten, wilde zwijnen, damherten, moeflons, jaks, przewalskipaarden, roofvogels, berberapen en lama’s. Er wordt ook gestopt, zodat u de dieren van dichtbij kunt bekijken en zelfs mag voeren. Na dit bezoek rijden we door naar ons hotel in Stadtkyll.

Dinsdag: Rondrit Eifel en openluchtmuseum Mechernich

Vanochtend maken we kennis met de prachtige omgeving van de Schneifel, even ten zuiden van Stadtkyll. Deze heuvelrug, op de grens van België en Duitsland, is met toppen van bijna 700 meter hoog de hoogste van de Eifel. Na de lunch in het hotel rijden we naar Mechernich, waar u een bezoek kunt brengen aan het Openluchtmuseum.  In een prachtig park waant u zich in de Eifel in vroeger eeuwen. Niet alleen vindt u hier meer dan 60 authentieke huizen, boerderijen, winkeltjes en andere gebouwen, maar ook diverse ambachten, zoals de bakker en de smid, de 'muizenvallenverkoopster' en de boerin. Zij geven u een beeld van het alledaagse leven in de Eifel in vroeger tijden.

Woensdag: Cochem en Moezel

Het meest bekende wijnstadje aan de Moezel is Cochem, dat wij vandaag gaan bezoeken. Dit karakteristieke Moezelstadje, gelegen rondom de burcht die hoog boven het stadje uittorent, heeft een gezellig marktplein, pittoreske straatjes en steegjes, vakwerkhuizen, stadspoorten en delen van de middeleeuwse muur. Langs de Moezel-promenade en in het oude centrum kunt u heerlijk wandelen of genieten van een Kaffee mit Kuchen. In Cochem kunt u ook met een stoeltjeslift naar de top van de Pinner-Kreuz, vanwaar u een schitterend uitzicht over de omgeving heeft. Tevens kunt u een bezoek brengen aan de historische burcht. Bij voldoende deelname zal uw chauffeur een boottocht op de Moezel organiseren (niet inclusief).

Donderdag: Trier

Vandaag bezoeken we de Romeinse stad Trier. Trier is de oudste stad van Duitsland en is gebouwd in opdracht van de Romeinse keizer Augustus. Een bekend historisch monument is de Porta Nigra, een goed bewaard gebleven Romeinse stadspoort. Andere monumenten zijn de Kaiserthermen en het amfitheater. U kunt de stad op eigen gelegenheid bekijken, lekker winkelen of op een gezellig terrasje iets drinken. In de loop van de middag rijden we via een mooie route terug naar ons hotel.

Vrijdag: Stadtkyll - Oleftalsperre - Monschau - Nederland

Na het ontbijt vertrekken we uit Stadtkyll en rijden we via een schitterende route richting Nederland. Onderweg maken we een stop bij de indrukwekkende Oleftalsperre, prachtig gelegen in het bosrijke heuvellandschap. Het achterliggende stuwmeer is de voornaamste drinkwatervoorziening van de regio. Bijzonder is ook het kunstwerk op de dam: hierop staat een groot hert afgebeeld, dat is gemaakt door middel van hogedrukreinigers. Na deze stop rijden we naar Monschau, waar u de tijd naar eigen inzicht kunt besteden. Het stadje, met haar vele vakwerkhuizen, is prachtig gelegen diep in het dal van de Rur. 's Middags steken we de grens over en rijden we naar ons centrale overstappunt, waar u een goed verzorgd afscheidsbuffet krijgt aangeboden. Daarna keert u weer huiswaarts met één van onze servicelijnen.

Landkaart: Eifel en Trier all-inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel am Park Stadtkyll, Stadtkyll

Dit hotel ligt in het stadje Stadtkyll en beschikt over een receptie, restaurant, bar en lift. Alle kamers zijn voorzien van een zithoek en televisie en een badkamer met douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft in dit hotel op basis van all-inclusive, waarbij er 's avonds regelmatig entertainment wordt aangeboden.

Duitsland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Duitsland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Duitsland.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits

Prijsniveau:
Winkelen in Duitsland is meestal voordeliger dan in Nederland. Dat komt door het 2% lagere Btw-tarief en de grotere Duitse afzetmarkt, waardoor goedkoper geproduceerd kan worden.

Reisverhaal Ellie

Foto's van onze vakantie naar Trier. 
Van14 augustus tot 18 augustus.

Reisverhaal Inet

De 5-daagse reis Eiffel en Trier all-inclusive is echt een aanrader voor een korte relaxte vakantie. Allereerst een prima hotel (ruime kamer met balkon en heerlijk gevarieerd eten in buffetvorm), maar ook elke dag fijne excursies met ruim voldoende tijd om overal op ‘t gemak rond te kijken. En het weer… tja, dat moet je maar nemen zoals het komt. Trier en Cochem waren nogal nattig, maar in Monschau was het al lekker terrasjesweer!

Reisverhaal Jannie

Kabelbaan Cochem
Schitterend uitzicht 

Reisverhaal Rika

Mooie 5 daagse vakantie naar de Eifel

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
17:01:24 | 0,14 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch