10 dagen Istrië en Slovenië, Umag all-inclusive

vanaf € 849,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Bolderman Excursiereizen heeft speciaal voor u deze bijzondere reis samengesteld. U verblijft in een fijn 4* hotel op basis van all-inclusive. Uitstekende maaltijden, drankjes, ontspanning, sport en entertainment, allemaal inclusief! De mooie excursies in Istrië en Slovenië maken deze reis helemaal compleet. In Istrië bezoeken we prachtige plaatsen als Poreč, Rovinj, Pula en de bergdorpjes Motovun en Grožnjan. In Slovenië gaan we naar de schilderachtige stadjes Portorož, Piran en Koper. Ook maken we een tocht naar het in Italië gelegen Triëst, een bruisende havenstad met elegante literaire cafés, bars, restaurants en pleinen met de mooiste gebouwen. Van deze reis naar Istrië en Slovenië zult u nog lang nagenieten!

  • 4* All-inclusive hotel
  • Pula
  • Rondrit langs authentieke bergdorpjes
  • Triëst in Italië
  • Poreč en Rovinj
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Istrië en Slovenië, Umag all-inclusive

Maandag: Nederland - Zuid-Duitsland

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Daarna rijden we via de Duitse autobanen naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Dinsdag: Zuid-Duitsland - Umag

We vervolgen onze reis en rijden door Oostenrijk en Slovenië naar Umag, waar we in de loop van de middag aan zullen komen bij ons hotel.

Woensdag: Piran en Portorož

We gaan vandaag naar één van de mooist bewaard gebleven historische stadjes aan de Sloveense kust, Piran. De eersten die zich hier vestigden, waren de oude Grieken en later de Romeinen. In die tijd kwam de visserijstad tot grote bloei. In het oude centrum kunt u wandelen door de kronkelende straatjes naar het kleurrijke haventje en de boulevard met gezellige terrasjes. Boven dit alles uit ziet u de campanille, de klokkentoren van de Sint Joriskerk. Indien de tijd het toelaat rijden we ’s middags naar de moderne badplaats Portorož.

Donderdag: Pula

Op de punt van het Istrische schiereiland ligt de levendige stad Pula. Bijzonder is dat hier moderne gebouwen en antieke Romeinse monumenten door elkaar staan. Indrukwekkend is het meer dan 2.000 jaar oude reusachtige amfitheater dat nog in uitstekende staat verkeert. In het centrum van de stad is veel te zien. Wandelend vanaf het centrale marktplein ziet u o.a. de tempel van Augustus, de Romeinse mozaïek, de triomfboog en de poort van Hercules. Natuurlijk krijgt u ook voldoende tijd om te winkelen of neer te strijken op één van de gezellige terrasjes, alvorens we terug keren naar Umag.

Vrijdag: Vrije dag of Poreč en Rovinj (zie Bolderman Pluspakket)

Met diegene die het Pluspakket hebben geboekt, maken we vandaag een mooie tocht door Istrië. We brengen u naar het oude stadje Poreč, gelegen aan een rotsachtige kustlijn. De Byzantijnen bouwden er in de 6e eeuw de prachtige basiliek Euphrasius, bekend om zijn rijk met halfedelstenen en parelmoer ingelegde mozaïeken. Ze staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In het oude centrum vindt u leuke winkeltjes en gezellige terrasjes. We varen per boot verder, van Poreč via het prachtige Limfjord naar de volgende plaats die wij bezoeken, het schilderachtige Rovinj. Deze fascinerende oude stad met zijn kleurrijke huizen en smalle steegjes met afgesleten straatstenen ligt op een schiereiland. Rond de haven met zijn gekleurde vissersbootjes is het goed toeven. Aan het eind van de middag keren we terug naar ons hotel.

Zaterdag: Triëst en Koper

We maken vandaag een excursie naar een bijzondere plaats in Italië: Triëst. De stad ligt ingeklemd tussen de Adriatische zee in het zuiden en de Alpen in het noorden. Triëst is geliefd om zijn koffie en zijn historische cafés, waar de inwoners elkaar ontmoeten. Een wandeling door de stad of een rit met een historische tram is een must! Begin uw ontdekkingstocht op de Piazza Unità d’Italia, waar aan de kade twee bronzen meisjes staan. Het is Europa’s grootste plein aan zee. Wandel naar de Fontein van de Vier Continenten en de San Spiridione, de grootste Servisch-orthodoxe kerk van Europa. Na afloop drinkt u natuurlijk een kopje koffie in één van de gezellige cafeetjes! ’s Middags verlaten we Italië weer en rijden we naar de plaats Koper, de grootste stad aan de Sloveense kust, gebouwd in de vorm van een halve cirkel. Het middelpunt is het plein Titov Trg, dat met natuurstenen plavuizen is bestraat. U kunt hier een mooie wandeling maken langs de vele historische gebouwen, zoals het Pretoriaans Paleis en de Sint-Nazarius kathedraal.

Zondag: Vrije dag

Vandaag is een vrije dag, die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt genieten van de all-inclusive formule en faciliteiten van het hotel, een wandeling maken door het plaatsje of gewoon lekker luieren aan het zwembad of de Adriatische Zee.

Maandag: De bergdorpjes van Istrië

Vandaag maken we een schitterende tocht door de ongerepte natuur van het binnenland van Istrië en naar afgelegen middeleeuwse bergdorpjes, die strategisch op heuvels gebouwd zijn. Via een kronkelende weg bereiken we het op een 227 meter hoge heuvel gelegen plaatsje Motovun. Dit stadje staat bekend om het omliggende bos, waar in de zomer en herfst zwarte truffels en in de late herfst en winter (dure) witte truffels gevonden worden. Het oudste deel van Motovun is omgeven door twee stadsmuren, die in de 14e eeuw door de Venetianen zijn aangelegd. Het centrale Andrea Antico plein met Venetiaanse huizen en een 13e eeuwse loggia zijn het bekijken waard. Na dit bezoek brengen wij u naar het dorpje Grožnjan, waar de tijd lijkt stil te staan. Hier hebben zich kunstenaars gevestigd, die hun creativiteit tonen in de ca. 20 kunstgalerieën en ateliers. Muzikanten repeteren er regelmatig buiten voor openluchtconcerten en muziekfestivals.

Dinsdag: Umag - Zuid-Duitsland

Helaas moeten we afscheid nemen van ons hotel en Umag. Via Slovenië en Oostenrijk rijden we in noordelijke richting naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor de laatste overnachting.

Woensdag: Zuid-Duitsland - Nederland

Na het ontbijt rijden we via de Duitse autobanen terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden. Aansluitend wordt u met één van onze servicelijnen huiswaarts gebracht.

Landkaart: Istrië en Slovenië, Umag all-inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Hotel Sol Aurora, Umag

Het hotel is prachtig gelegen op 2,5 kilometer van het centrum van Umag, direct aan de Adriatische zee. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, lift, kapsalon, souvenirshop en buitenzwembad met ligstoelen. Alle kamers zijn voorzien van een satelliet-televisie, kluisje, balkon of terras en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft in dit hotel op basis van all-inclusive.

Overnachtingshotel Zuid-Duitsland

U verblijft op weg naar uw bestemming in een middenklasse hotel. Het hotel beschikt minimaal over een receptie en (ontbijt)restaurant. Het diner gebruikt u in het hotel of in een nabijgelegen restaurant. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet. De naam en adresgegevens ontvangt u bij uw reispapieren.

Reisimpressie

Reisimpressie 10 dagen Istrië en Slovenië, Umag all-inclusive

Bekijk nu onze korte reisvideo van de 10-daagse busreis Istrië en Slovenië, Umag all-inclusive.

Istrië en Slovenië

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Kroatië wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
In Kroatië en Slovenië worden dezelfde stekkers en stopcontacten gebruikt als in Nederland.

Kraanwater:
Het wordt afgeraden water uit de kraan te drinken in Kroatië vanwege het chloorgehalte. Dit kan maag- of darmklachten veroorzaken. In Slovenië is het water uit de kraan veilig te drinken.

Tijdzone:
TC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Kroatisch is de officiële taal in Kroatië.Sloveens is de officiële taal in Slovenië. Daarnaast wordt er Italiaans en Hongaars gesproken.

Prijsniveau:
De prijzen in Slovenië liggen een stuk lager dan in Nederland. De prijzen in de toeristische plaatsen in Kroatië zijn te vergelijken met de prijzen in Nederland.

Reisverhalen

Reisverhaal Frits

Bijgaand mijn keuze voor de foto's tijdens onze heerlijke eerste vakantie met jullie naar Umag. "10 dagen Istrië en Slovenië, Umag all-inclusive". 
Een foto, waarbij ik het mooi vond om de lijnen te benadrukken bij de beeltenis aan de Adriatische Zee bij Poreç met een ruwe wolkenpartij erboven. Daarnaast het doorkijkje bij de begraafplaats in een van de bergdorpjes, in dit geval  Grožnjan, dat nu eens niet eindigt bij een stuk zee of uitzicht op een vallei maar bij het kapelletje wat ons zeer aansprak.

Reisverhaal Fred

Foto 1 - motovun 
Foto 2 - groznjan
Foto3 - zonsondergang bij hotel Aurora in Umag

Reisverhaal Hennie

Weer thuis van 10 dagen Istrie en Slovenie Umag een mooie reis veel gezien, leuke groep, goed hotel en chauffeur Ben heeft ons weer veilig thuis gebracht.

Reisverhaal Nelleke

Afgelopen woensdag teruggekomen van een mooie reis Istrië en Slovenië, Umag. Onze chauffeur Feije heeft ons veel laten zien en bovenal veilig overal gebracht.

Reisverhaal Chris

Gisteren terug gekomen van een hele mooie excursie reis, Istrië Umag Slovenië Triëst all-inclusive. Hele fijne chauffeur gehad Ben hij kwam s,avonds met iedereen een praatje maken zelfs afgelopen zondag op de vrije dag formule 1 gekeken 🤣🤣🤣. Hotel aurora was voor deze prijs begrippen helemaal top. Zowel ontbijt en diner was zeer goed. Bedden en douche was goed.

Reisverhaal Petra

Vrsar bij zonsondergang
 

Reisverhaal Geesje

10 dagen Istrië en Slovenië, Umag all-inclusive
De foto is genomen in Grosnjan in een binnenstraatje
Vond de aanblik zo prachtig dat ik er wel een foto van moest maken

Reisverhaal Tjaard

Heerlijke vakantie genoten in Umag (Istrië), mooie reis, fijn hotel met lekker eten en mooie excursies....😊👍

Reisverhaal Marlies

Gisteren terug gekomen van een mooie reis Istrië, Slovenie, Umag

Reisverhaal Lara

✨10 dagen Istrië , Italië, Kroatië & Slovenië✨
                      🐬🍕🏝🥂☀️🌊🌺

Reisverhaal Manuela

Het zit er alweer bijna op. 10 dagen Istrië,Slovenië,Italië en Kroatie mede mogelijk gemaakt door onze fantastische chauffeur Feije 1e keer bolderman.nl/excursiereizen is heel goed bevallen

Reisverhaal Carolyne

Woensdag terug gekomen van de reis Istrië en Slovenië (Umag) met de geweldige chauffeur en reisleider Luiz On Tour. Hierbij een aantal mooie foto’s! Was moeilijk kiezen

Reisverhaal Aly

In juni heb ik een prachtige reis gemaakt naar Istrie en Slovenie, Umag!
Prachtige oude stadjes en bergdorpjes. Prima hotel en verzorging en
een uitstekende chauffeur/gids. Een reis die ik niet snel zal vergeten.
Het was tien lange dagen genieten !

Reisverhaal Riek

Veel moois gezien. Voor ons was dit de eerste kennismaking met Bolderman en dat is zo goed bevallen dat we nu in september met uw reisorganisatie naar Griekenland gaan. Daar verheugen we ons op!

Foto 1: Piran was o.a. een uitstapje vanuit Umag. Vanaf de Sint Joriskathedraal dit prachtige uitzicht op Piran.
Foto 2: Piran was een heerlijk uitstapje vanuit Umag. Op de foto de oude vissershaven.
Foto 3: Foto toont het uitzicht vanuit de loggia over het pleintje in Groznjan. Leuk oud stadje met veel kunstenaars en boetiekjes.
Foto 4: In Rovinj zijn we in het verleden een keer geweest, maar o zo mooi om deze stad te zien komend vanaf het water. Deze excursiedag was TOP! In Porec stapten we op de boot en via de Limfjord voeren we verder naar Rovinj. De Sint Eufemiakerk torent boven alles uit.
Foto 5: Nog zo’n mooie excursiedag. Triëst in Italië en in de middag naar Koper in Slovenië, waar ook net deze zaterdag een triathlon werd gehouden. In Triëst stopte de bus bij het Centraal Station om de gids op te halen en wij zijn daar uitgestapt, omdat ik het standbeeld van Sisi wilde fotograferen. Daar vandaan zijn we naar het Canal Grande gelopen.
Foto 6: Zaterdag ochtend. Canal Grande in Triëst. Er was markt.
Foto 7: Zaterdag Triëst. Het Stadhuis en de Fontana dei Quattro Continenti op het Piazza Unità d’Italia. Vandaag veel trouwerijen.
Foto 8: Zaterdag Triëst. Een zwerver verkleedt als Sinterklaas voor de Grieks Othodoxe di San Nicolò.
Foto 9: In Umag zijn de zonsondergangen iedere avond spectaculair!
Foto 10: Helaas zit onze vakantie naar Istrië er weer op. Met dank aan chauffeur Otto. De 10 dagen zijn omgevlogen. Op de terugreis deze stop bij Landzeit in Oostenrijk.

Reisverhaal Maaike

Vanavond thuisgekomen van een super gezellige en mooie busvakantie naar Istrië en Slovenië. 10 dagen all in. Hele leuke groep en een de geweldige chauffeur en reisleider Otto. Een aanrader deze vakantie.

Reisverhaal Aad

Dit jaar zijn wij wederom (voor de 6e keer) met Bolderman Reizen op vakantie geweest.
Wij hebben gekozen voor de 10-daagse reis "Istrië en Slovenië, Umag all-inclusive" 
Ook dit jaar was het weer een geweldige reis en wij hadden een prima hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
03:10:29 | 0,4 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch