Fotowedstrijd

Doe mee en maak kans op een reischeque!

Onze reizigers komen gedurende het hele jaar op de mooiste locaties. Tijdens onze reizen zijn er vele momenten die het waard zijn om vast te leggen. Heeft u tijdens een Bolderman-reis ook mooie foto’s gemaakt? Doe dan mee met de onze fotowedstrijd! Wie weet wint u een van onderstaande prijzen en ziet u uw foto terug in onze brochure of op onze website*.

1e prijs: reischeque t.w.v. € 500,-
2e prijs: reischeque t.w.v. € 250,-
3e prijs: reischeque t.w.v. € 100,-
4x 4e prijs: reischeque t.w.v. € 50,-

U kunt uw digitale foto mailen naar fotowedstrijd@bolderman.nl. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, telefoonnummer, reisbestemming en geef een korte omschrijving van uw foto.
*Uw foto blijft in het bezit van Bolderman en kan in de toekomst gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Voorwaarden Bolderman fotowedstrijd:
De foto dient gemaakt te zijn tijdens een Bolderman-reis van het lopende jaar. Bij elke ingestuurde foto dient een kort reisverslag van de reis toegevoegd te zijn. Er mogen meerdere foto’s per reiziger ingestuurd worden. Meerdere foto’s kunnen genomineerd worden, er wordt echter maar 1 prijs per reiziger toegekend.

De inzender verklaart eigenaar te zijn van de foto en, mits van toepassing, houder te zijn van het portretrecht. Bolderman is op geen enkele wijze aansprakelijk wanneer inzender niet de eigenaar of portretrechthouder is van de ingestuurde foto. De inzender geeft Bolderman d.m.v. inzenden toestemming om de foto voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Foto’s kunnen ingestuurd worden t/m 31 december. In januari zullen de genomineerde foto’s bekend gemaakt worden, in februari zullen de winnaars via onze nieuwsbrief bekend gemaakt worden. Zowel een vakjury als een publieksjury beoordeelt de inzendingen. De genomineerde foto’s zullen gepubliceerd worden op de website van Bolderman Excursiereizen voor stemmen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld via het opgegeven e-mailadres. De prijzen zijn niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor geld en niet geldig op reeds geboekte reizen.

Stemmen:
Op de website kunt u een foto kiezen die u de mooiste vindt. U stemt op deze foto door op de knop te klikken onder de foto. U dient vervolgens onderaan de pagina uw e-mailadres in te vullen. Per e-mailadres kan aan elke foto maximaal 1 stem worden gegeven. Het is niet toegestaan om het aantal stemmen te manipuleren. Er wordt regelmatig gecontroleerd of alle stemmen rechtmatig zijn verkregen. In geval van geconstateerde fraude, zal de foto uitgesloten worden van de fotowedstrijd.

Bekijk hier alle foto inzendingen en winnaars van 2019 >>
Bekijk hier alle foto inzendingen en winnaars van 2018 >>
Bekijk hier alle foto inzendingen en winnaars van 2017 >>
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
00:02:59 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch