telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse voorjaarsreis Italiaanse Bloemenrivièra en Côte d'Azur

vanaf € 499,-

De prachtige Ligurische kust is het uitgangspunt van deze mooie reis. Dit gebied strekt zich uit van de chique badplaatsen Cannes en Nice aan de Franse Côte d'Azur, via het kleine koninkrijk Monaco, tot aan het Italiaanse Toscane. Het Italiaanse kustgedeelte is bij de meeste mensen beter bekend als de Bloemenrivièra vanwege de prachtige natuur met vele bloemen en de leuke kustplaatsjes. Tijdens deze reis verblijven wij in het gezellige badplaatsje Diano Marina en van hieruit maken we gevarieerde excursies naar de Côte d'Azur, Monaco, Albenga en San Remo. Boek deze prachtige reis naar de Bloemenrivièra en Côte d'Azur voordelig en vertrouwd bij Bolderman Excursiereizen!

  • Bezoek Cannes en Nice
  • Excursie Monaco o.l.v. een gids
  • Bezoek Albenga
  • Bezoek San Remo
  • Inclusief Ligurische avond
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 25,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking t/m 9 personen, € 5,- consumentenbijdrage SGR per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.

* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Italiaanse Bloemenrivièra en Côte d'Azur

Zaterdag: Nederland - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee gaan we op weg naar het overnachtingshotel in Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) voor diner en overnachting.

Zondag: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Diano Marina

Vandaag reizen we met diverse stops verder naar onze eind­bestemming, Diano Marina, gelegen aan de Bloemenrivièra. Bij aankomst wordt u ontvangen met een welkomstdrankje.

Maandag: Vrije dag of dagtocht Monaco (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag heeft u een vrije dag, die u naar eigen inzicht kunt indelen. Heeft u het Pluspakket geboekt, dan gaat u mee naar het vorstendom Monaco. Onder leiding van een gids zien we het paleis van de familie Grimaldi en kunt u kijken naar de wisseling van de wacht. Daarnaast kunt u de kathedraal met het graf van prinses Gracia en prins Rainier en de prachtige botanische tuinen bezoeken. Het plein met het luxe Hotel de Paris en het beroemde casino zijn zeker ook een bezoekje waard, alsook de haven met de vaak zeer luxe jachten en auto's. Hier proeft u echt de mondaine sfeer van het belastingparadijs Monaco.

Dinsdag: Albenga en Alassio

Na het ontbijt rijden we naar Albenga. Deze havenstad aan de monding van de rivier de Centa kent haar oorsprong in de Romeinse tijd, maar vooral het goed bewaarde middeleeuwse centrum is prachtig. De vier stadstorens zijn kenmerkend voor het stadsbeeld en ziet u al van ver. Daarnaast zijn de 13e-eeuwse kathedraal, de doopkapel en het Bisschoppelijk Paleis interessante bezienswaardigheden. In de loop van de middag rijden we terug naar ons hotel via de oude Romeinse weg Via Aurelia. Onderweg houden we nog een stop in de gezellige badplaats Alassio, met een 4 kilometer lang zandstrand, gezellige winkels, bars en het visserhaventje Luca Ferrari.

Woensdag: Côte d’Azur

Een prachtige dagtocht naar de Franse Côte d’Azur staat vandaag op ons programma. We brengen een bezoek aan het mondaine Cannes, alom bekend vanwege het jaarlijkse filmfestival en de Boulevard de la Croisette met zijn mooie palmbomen, luxe winkels en hotels. U heeft vrije tijd om Cannes op eigen gelegenheid te verkennen. Aansluitend rijden we naar Nice. De grote Boulevard des Anglais eindigt bij het beroemde historische bloemenplein met gezellige terrasjes. Wie een middag inkopen wil doen, kan vandaag zijn hart ophalen in één van de vele winkelstraten.

Donderdag: San Remo

Na het ontbijt brengen we een bezoek aan dé bloemenstad van de Rivièra: San Remo. De chique badplaats heeft een mooi middeleeuws centrum, naast het moderne gedeelte met talrijke leuke winkeltjes. Een wandeling door het oude centrum met een wirwar aan kleine straatjes is een belevenis op zich. Een bezoek aan de basiliek Notre Dame de la Costa is zeker ook de moeite waard. Voor het diner zijn we terug in ons hotel, waar vanavond een Ligurische avond georganiseerd wordt.

Vrijdag: Bloemenrivièra - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

Vandaag nemen we weer afscheid van de Bloemenrivièra. We reizen naar ons hotel in Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) voor het diner en de laatste overnachting van deze reis.

Zaterdag: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Nederland

Na het ontbijt beginnen we aan de laatste etappe van deze reis. Met verschillende stops rijden we naar ons centrale overstappunt. Voordat u weer met één van onze servicelijnen huiswaarts keert, kunt u van een goed verzorgd afscheidsbuffet genieten (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur).

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Iva, Diano Marina

Dit hotel is centraal gelegen in Diano Marina, op ongeveer 150 meter van het strand en op 500 meter van het centrum. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, lift, tuin, terras en zwembad. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, airco, telefoon en een badkamer met douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
17:59:29 | 0,06 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch