8-daagse voorjaarsreis Italiaanse Bloemenrivièra en Côte d'Azur

De prachtige Ligurische kust is het uitgangspunt van deze mooie reis. Dit gebied strekt zich uit van de chique badplaatsen Cannes en Nice aan de Franse Côte d'Azur, via het kleine koninkrijk Monaco, tot aan het Italiaanse Toscane. Het Italiaanse kustgedeelte is bij de meeste mensen beter bekend als de Bloemenrivièra vanwege de prachtige natuur met vele bloemen en de leuke kustplaatsjes. Tijdens deze reis verblijven wij in het gezellige badplaatsje Diano Marina en van hieruit maken we gevarieerde excursies naar de Côte d'Azur, Monaco, Albenga en San Remo. Boek deze prachtige reis naar de Bloemenrivièra en Côte d'Azur voordelig en vertrouwd bij Bolderman Excursiereizen!

  • Bezoek Cannes en Nice
  • Excursie Monaco o.l.v. een gids
  • Bezoek Albenga
  • Bezoek San Remo
  • Inclusief Ligurische avond
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Italiaanse Bloemenrivièra en Côte d'Azur

Zaterdag: Nederland - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee gaan we op weg naar het overnachtingshotel in Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) voor diner en overnachting.

Zondag: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Diano Marina

Vandaag reizen we met diverse stops verder naar onze eind­bestemming, Diano Marina, gelegen aan de Bloemenrivièra.

Maandag: San Remo

Na het ontbijt brengen we een bezoek aan dé bloemenstad van de rivièra: San Remo. De chique badplaats heeft naast het moderne gedeelte met talrijke leuke winkeltjes een mooi middeleeuws centrum. Een wandeling door het oude centrum met een wirwar aan kleine straatjes is een leuke belevenis. Een bezoek aan de basiliek Notre Dame de la Costa is zeker de moeite waard. De middag is geheel naar eigen inzicht te besteden in Diano Marina. Vanavond organiseert het hotel een gezellige Ligurische avond.

Dinsdag: Weekmarkt Diano Marina en Albenga

Vanmorgen kunt u op eigen gelegenheid naar de weekmarkt in Diano Marina. In de middag neemt uw chauffeur u mee naar Albenga. Deze havenstad aan de monding van de rivier de Centa kent haar oorsprong in de Romeinse tijd, maar vooral het goed bewaarde middeleeuwse centrum is prachtig! Vier stadstorens zijn kenmerkend voor het stadsbeeld en ziet u al van ver! Daarnaast zijn de 13e-eeuwse kathedraal, de doopkapel en het bisschoppelijk paleis interessante bezienswaardigheden. We rijden terug naar ons hotel via de oude Romeinse weg Via Aurelia.

Woensdag: Côte d’Azur

Een prachtige dagtocht naar de Franse Côte d’Azur staat vandaag op ons programma. We brengen een bezoek aan het mooie Cannes, alom bekend vanwege het jaarlijkse filmfestival. Via de Boulevard de la Croisette met zijn mooie palmbomen, luxe winkels en hotels rijden we de mondaine badplaats binnen. U heeft vrije tijd om Cannes op eigen gelegenheid te verkennen. Aansluitend rijden we naar Nice. De grote Boulevard des Anglais eindigt bij het beroemde historische bloemenplein met gezellige terrasjes. Wie een middag inkopen wil doen, kan zijn hart ophalen in één van de vele winkelstraten.

Donderdag: Vrije dag of dagtocht Monaco

Een bezoek aan het vorstendom Monaco mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze reis. Vanzelfsprekend bezoeken we het paleis van de familie Grimaldi en kunt u kijken naar de wisseling van de wacht. Daarnaast ziet u de kathedraal met het graf van prinses Gracia en prins Rainier en de prachtige botanische tuinen. Het plein met het luxe Hotel de Paris en het beroemde casino is zeker een bezoekje waard. De haven met de vaak zeer luxe jachten ademt de mondaine sfeer uit van het belastingparadijs Monaco. De autoliefhebber onder u loopt kans een mooie Ferrari te aanschouwen.

Vrijdag: Bloemenrivièra - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

Vandaag nemen we weer afscheid van de Bloemenrivièra. We reizen naar ons hotel in Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) voor het diner en de laatste overnachting van deze reis.

Zaterdag: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Nederland

Na het ontbijt beginnen we aan de laatste etappe van deze reis. Met verschillende stops rijden we naar ons centrale overstappunt. Voordat u weer met één van onze servicelijnen huiswaarts keert, kunt u van een goed verzorgd afscheidsbuffet genieten (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur).

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Golfo e Palme, Diano Marina

Het hotel is prachtig gelegen, direct aan zee en op loopafstand van het centrum van Diano Marina. Het beschikt over een receptie, bar, restaurant, lift en prachtig terras direct aan het  eigen strand met ligstoelen en parasols. De kamers beschikken allen over een televisie en een badkamer met douche, toilet en haardroger. Bij mooi weer kunt u ’s morgens op het terras ontbijten. Wifi is gratis in het hotel.

Overnachtingshotel Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

U verblijft op weg naar uw bestemming in een middenklasse hotel. Het hotel beschikt minimaal over een receptie en (ontbijt)restaurant. Het diner gebruikt u in het hotel of in een nabijgelegen restaurant. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet. De naam en adresgegevens ontvangt u bij uw reispapieren.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
16:31:00 | 0,2 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch