telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse Kerstreis Blankenberge, Brugge en Gent

Ontdek tijdens deze kerstreis de Belgische Kust en de mooie Belgische steden. De steden van België en de kust van Belgisch Vlaanderen behoort tot een van de meest bezochte streken van België. Tijdens deze Kerstreis verblijven we in het mooie Avenue boutique hotel in de bekende badplaats Blankenberge, een stad met vele voorzieningen voor toeristen. In Blankenberge beleeft u een magische eindejaars periode. Blankenberge heeft een gezellige Kerstmarkt op een unieke locatie. U kunt lekker dwalen door het oude centrum met leuke winkeltjes, of genieten van een kopje koffie met een Belgische wafel. Ga mee op deze goed verzorgde Kerstreis naar België!

  • Hotel in het centrum
  • Bezoek Brugge
  • Bezoek Gent
  • Tour langs Belgische kust
  • Bezoek Antwerpen
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 25,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking t/m 9 personen, € 5,- consumentenbijdrage SGR per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.

* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Blankenberge, Brugge en Gent

22 December: Nederland - Antwerpen - Blankenberge

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Aansluitend kan de kerstreis naar Blankenberge beginnen. Onderweg brengen we een bezoek aan de stad Antwerpen. Hier heeft u vrije tijd om het gezellige centrum te bekijken. Het centrum van Antwerpen wordt gedurende deze tijd van het jaar omgetoverd in één grote kerstmarkt. Allemaal gezellige marktkraampjes vol met leuke kerstspulletjes, afgewisseld met stalletjes waar u van een heerlijk glaasje glühwein kunt genieten. Na dit bezoek rijden we door naar Blankenberge, waar we in de loop van de middag aankomen bij ons hotel.

23 December: Kusttour, Veurne en Diksmuide

Na het ontbijt maken we een mooie tocht langs de Belgische kust. Via Oostende en Nieuwpoort komen we in de plaats Veurne. Deze stad dateert uit de 9de eeuw. De sporen uit het verleden zijn nog steeds aanwezig. Veurne kent vele gotische gebouwen, waarvan de meeste rond de Grote Markt zijn gesitueerd. Aansluitend rijden we naar Diksmuide, waar ooit de zuivelhandel de belangrijkste inkomstenbron was. De stad is het meest bekend geworden door het IJzerfront, oftewel de beruchte dodengang uit de Eerste Wereldoorlog. Dit stukje niemandsland is op sommige plaatsen amper 50 meter breed.

24 December: Brugge en Damme

Vandaag staan de stad Brugge en het plaatsje Damme op ons programma. Ook in Brugge is er een kerstmarkt. De Kerstmarkt van Brugge situeert zich op een prachtige locatie in het knusse centrum van Brugge, een van de mooiste steden van Europa, met haar smalle steegjes en middeleeuwse gebouwen. Dankzij de kerstmarkt is de intieme binnenstad nog eens extra magisch wanneer de gezellige kerstsfeer met duizenden lampjes, dennengeur, warme wafels en glühwein de toon zetten. U krijgt vrije tijd in Brugge om te lunchen of bijvoorbeeld zelf iets te bekijken. Na de middag gaan we op weg naar het lieflijke plaatsje Damme. Damme is Vlaanderen in een notendop, waar elke steen zijn middeleeuws verhaal vertelt, de stad van Tijl Uilenspiegel. Aan het eind van de middag zijn we terug in ons Hotel. 

25 December 1e kerstdag: Blankenberge

Vandaag blijven wij in Blankenberge. U kunt op eigen gelegenheid de gezellige kerstmarkt van Blankenberge bezoeken. U beleeft in Blankenberge een Magische eindejaars periode en de stad wordt omgetoverd tot een waar winterparadijs. In de avond staat er een Kerst diner voor u klaar.

26 December 2e kerstdag: Gent

Vandaag gaan we de prachtige stad Gent bezoeken. Gent kenmerkt zich door een groot aantal schitterende gebouwen. De meest bezochte bezienswaardigheden zijn de St. Baafskathedraal, de Lakenhal en het Belfort. U kunt de stad op eigen gelegenheid gaan verkennen. Ook kunt u iets drinken in één van de leuke restaurantjes. Via het mooie plaatsje Sluis rijden we terug naar ons hotel. In de avond staat er weer een heerlijk Kerst diner voor ons klaar.

27 december: Blankenberge - Nederland

De ochtend in Blankenberge kunt u zelf indelen. Na lunchtijd rijden we naar Nederland terug. Op ons overstappunt krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden, waarbij u kunt nagenieten van deze goed verzorgde Kerst reis naar Blankenberge, Brugge en Gent. Tot slot wordt u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Avenue Hotel by F-Hotels

Het Avenue Hotel by F-Hotels is een gerenoveerd, origineel art-decohotel uit 1932. Dit boetiekhotel ligt op slechts 270 meter van de Noordzee en het zandstrand in Blankenberge en biedt overal gratis WiFi. Alle kamers van het Avenue Hotel by F-Hotels zijn voorzien een bureau, geluidsisolatie, een smart-tv en zijn voorzien van een eigen badkamer met een douche.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
11:11:37 | 0,24 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch