telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse kerstreis Van der Valk Landhotel Spornitz

vanaf € 459,-

Tijdens deze kerstreis neemt Bolderman Excursiereizen u mee naar Spornitz, gelegen in Noord-Duitsland. Boeiende steden, veelal uit de Hanzetijd, vormen het prachtige decor van deze reis. Vanuit ons hotel maken we mooie excursies naar o.a. Rostock, Warnemünde, Schwerin en het bekende plaatsje Ludwigslust, met zijn indrukwekkende kasteel. Ook heeft u gelegenheid tijdens deze reis een leuke huifkartocht te maken. We verblijven in het Van der Valk Landhotel Spornitz. Dit hotel beschikt over een restaurant, bar, lift, sauna en fitnessruimte. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, minibar, telefoon en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Geniet deze Kerst in Duitsland en boek deze goed verzorgde reis bij Bolderman!

 • Verblijf in Van der Valk hotel
 • Bezoek Lübeck
 • Bezoek Rostock en Warnemünde
 • Bezoek Ludwigslust
 • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Let op: Wij adviseren u dringend alleen gevaccineerd met ons op reis te gaan i.v.m. de verscherpte maatregelen. Een volledige vaccinatie betekent in de meeste gevallen dat de laatste prik minimaal twee weken geleden gezet moet zijn. Ook een bewijs van herstel na een corona-infectie volstaat op de meeste bestemmingen. Kijk hier voor de actuele richtlijnen.
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19. 
 • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
 • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Van der Valk Landhotel Spornitz

22 december: Nederland - Spornitz

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee aangeboden krijgt. Vervolgens rijden we via de Duitse autowegen met verschillende stops naar het Van der Valk Landhotel in Spornitz. Hier worden we gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

23 december: Lübeck

Na het ontbijt rijden we naar de rijks- en hanzestad Lübeck. De historische binnenstad valt onder het UNESCO Werelderfgoed en heeft talloze monumenten die het bezichtigen waard zijn, zoals de Marienkirche, de Holstentor en resten van de stadsmuur. In de loop van de middag rijden we weer terug naar Spornitz.

24 december: Rostock en Warnemünde

Vandaag brengen we eerst een bezoek aan Rostock, waar u het oude centrum kunt bezoeken met de prachtige Marienkirche, het Rathaus en de Universitätsplatz. Na de middag vervolgen we onze route en brengen we een bezoek aan de badplaats Warnemünde, dat het breedste zandstrand van de Duitse Oostzeekust bezit. U kunt dit stadje op eigen gelegenheid gaan ontdekken. We zijn op tijd terug in ons hotel, want op deze traditionele Duitse kerstavond gaan we aan tafel voor een 4-gangen kerstdiner met kerstverrassing. Na het diner kunt u de kerstmis bijwonen in een kerk in de omgeving.

25 december 1e kerstdag: Ludwigslust en huifkartocht

Vandaag brengen we een bezoek aan het sfeervolle plaatsje Ludwigslust, waar u een bezoek kunt brengen aan het gelijknamige barokke kasteel (niet inclusief) met een fraai kerkje. In de loop van de middag kunt u een leuke huifkartocht door de omgeving maken (kosten ca. € 9,00 p.p.). Onderweg houden we een stop en krijgt u een glas Glühwein aangeboden. 's Avonds genieten we in het hotel van een kerstbuffet en kunt u een dansje wagen tijdens een gezellige dansavond.

26 december 2e kerstdag: Schwerin

Na het ontbijt rijden we via een mooie route naar de stad Schwerin, bekend vanwege het imponerende slot en de prachtige Altstadt met vele historische gebouwen. U heeft hier de mogelijkheid om de gezellige kerstmarkt te bezoeken, waar u kunt genieten van lekkere lokale versnaperingen en misschien een leuk aandenken kunt kopen in een van de kraampjes. Aan het eind van de middag rijden we weer terug naar Spornitz. 's Avonds genieten we samen weer van een kerstbuffet.

27 december: Spornitz - Nederland

Alweer de laatste dag van deze mooie kerstreis. Na het ontbijt rijden we met verschillende stops naar Nederland terug. Op ons centrale overstappunt krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden, waarna u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts wordt gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Van der Valk Landhotel Spornitz, Spornitz

Het Van der Valk Landhotel Spornitz ligt aan de rand van het dorp en beschikt over een restaurant, terras, bar, lift, sauna, fitness en fietsverhuur. Alle kamers zijn voorzien van een minibar, telefoon, televisie en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

6-daagse kerstreis Van der Valk Landhotel Spornitz

21 reizigers bevelen deze reis aan
8,8 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
24 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,7
 • Prijs/kwaliteit verhouding 9
 • Vervoer met touringcar 8,3
 • Chauffeur 8,9
 • Reisprogramma 8,7
 • Accommodatie 9
 • Contact met Bolderman 8,8
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:32:17 | 0,32 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch