6-daagse kerstreis Van der Valk Landhotel Spornitz

vanaf € 699,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Tijdens deze kerstreis neemt Bolderman Excursiereizen u mee naar Spornitz, gelegen in Noord-Duitsland. Boeiende steden, veelal uit de Hanzetijd, vormen het prachtige decor van deze reis. Vanuit ons hotel maken we mooie excursies naar o.a. Rostock, Warnemünde, Schwerin en het bekende plaatsje Ludwigslust, met zijn indrukwekkende kasteel. Ook heeft u gelegenheid tijdens deze reis een leuke huifkartocht te maken. We verblijven in het bij Nederlanders bekende Van der Valk Landhotel Spornitz. Geniet deze Kerst in Duitsland en boek deze goed verzorgde reis bij Bolderman!

 • Verblijf in Van der Valk hotel
 • Bezoek Lübeck
 • Bezoek Rostock en Warnemünde
 • Excursie kasteel Ludwigslust
 • Bezoek Schwerin
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
 • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
 • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Van der Valk Landhotel Spornitz

22 december: Nederland - Spornitz

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee aangeboden krijgt. Vervolgens rijden we via de Duitse autowegen met verschillende stops naar het Van der Valk Landhotel in Spornitz. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

23 december: Lübeck

Na het ontbijt rijden we naar de rijks- en hanzestad Lübeck. De historische binnenstad valt onder het UNESCO Werelderfgoed en heeft talloze monumenten die het bezichtigen waard zijn, zoals de Marienkirche, de Holstentor en resten van de stadsmuur. Bezoek de traditionele kerstmarkt, met sfeervolle kraampjes, lekkernijen en natuurlijk Glühwein. In de loop van de middag rijden we weer terug naar Spornitz.

24 december: Rostock en Warnemünde

Vandaag brengen we eerst een bezoek aan Rostock, waar u het oude centrum kunt bezoeken met de prachtige Marienkirche, het Rathaus en de Universitätsplatz. Na de middag vervolgen we onze route en brengen we een bezoek aan de badplaats Warnemünde, dat het breedste zandstrand van de Duitse Oostzeekust heeft. U kunt dit stadje op eigen gelegenheid gaan ontdekken. We zijn op tijd terug in ons hotel, want op deze traditionele Duitse kerstavond gaan we aan tafel voor een 4-gangen kerstdiner met kerstverrassing. Na het diner kunt u de kerstmis bijwonen in een kerk in de nabije omgeving.

25 december 1e kerstdag: Ludwigslust en huifkartocht

Vandaag brengen we een bezoek aan het sfeervolle plaatsje Ludwigslust, waar u een bezoek kunt brengen aan het gelijknamige barokke kasteel en een fraai kerkje. In de loop van de middag kunt u een huifkartocht door de omgeving van Spornitz maken. Onderweg houden we een stop en krijgt u een glas Glühwein aangeboden. 's Avonds genieten we in het hotel van een kerstbuffet en kunt u een dansje wagen tijdens een gezellige dansavond.

26 december 2e kerstdag: Schwerin

Na het ontbijt rijden we via een mooie route naar de stad Schwerin, bekend vanwege het imponerende slot en de prachtige Altstadt met vele historische gebouwen. U heeft hier de mogelijkheid om de gezellige kerstmarkt te bezoeken, waar u kunt genieten van lekkere lokale versnaperingen en misschien een leuk aandenken kunt kopen in één van de kraampjes. Aan het eind van de middag rijden we weer terug naar Spornitz. 's Avonds genieten we samen weer van een kerstbuffet.

27 december: Spornitz - Nederland

Alweer de laatste dag van deze mooie kerstreis. Na het ontbijt rijden we met verschillende stops naar Nederland terug. Op ons centrale overstappunt krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden, waarna u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts wordt gebracht.

Landkaart: Kerstreis Van der Valk Landhotel Spornitz

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Van der Valk Landhotel Spornitz, Spornitz

Het Van der Valk Landhotel Spornitz ligt aan de rand van het dorp en beschikt over een restaurant, terras, bar, lift, sauna, fitness en fietsverhuur. Alle kamers zijn voorzien van een minibar, telefoon, televisie en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

Duitsland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Duitsland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Duitsland.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits

Prijsniveau:
Winkelen in Duitsland is meestal voordeliger dan in Nederland. Dat komt door het 2% lagere Btw-tarief en de grotere Duitse afzetmarkt, waardoor goedkoper geproduceerd kan worden.

6-daagse kerstreis Van der Valk Landhotel Spornitz

44 reizigers bevelen deze reis aan
8,5 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
50 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,5
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,6
 • Vervoer met touringcar 8,2
 • Chauffeur 8,9
 • Reisprogramma 8,2
 • Accommodatie 8,5
 • Contact met Bolderman 8,5
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
12:54:14 | 0,28 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch