6-daagse kerstreis Londen en omgeving

vanaf € 669,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Met deze kerstreis willen wij u kennis laten maken met Londen en omgeving. We gaan Londen uitgebreid verkennen, waarbij u natuurlijk tijd krijgt om zelf in de sfeervol met kerstverlichting versierde straten en winkels rond te dwalen. Maar ook de wereldberoemde universiteitsstad Oxford staat op het programma, net als de koninklijke stad Windsor. U verblijft tijdens deze reis in het 4* Britannia International Hotel in canary Wharf, het finaciele hart van Londen, de ideale plek voor een stedentrip naar Londen. Het hotel beschikt over 2 restaurants, 2 bars, lounge en een lift. De kamers hebben allen een televisie en een badkamer met bad of douche en toilet. Beleef Kerst dit jaar in Engeland!

 • Uitgebreid bezoek Londen
 • Optionele stadswandeling
 • Bezoek Oxford
 • Bezoek Windsor
 • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Let op: Voor deze bestemming heeft u een geldig paspoort nodig. (Identiteitskaart is niet geldig)
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
 • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
 • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Londen en omgeving

22 december: Nederland - Londen

Met één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Aansluitend rijden we naar Calais (of Duinkerke) voor de overtocht naar Engeland en naar ons hotel waar een welkomsdrankje op ons staat te wachten. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner. 

23 december: Londen

Vandaag staat er een uitgebreide stadsrondrit in Londen op het programma, die u langs de beroemde bezienswaardigheden voert, zoals bijvoorbeeld The Houses of Parliament en de Big Ben. Na de middag bent u vrij om Londen op eigen gelegenheid verder te verkennen. Aansluitend rijden we in de loop van de middag terug naar ons hotel. 's Avonds genieten we van het diner en is er entertainment in het hotel.

24 december: Oxford

In de loop van de ochtend vertrekken we naar het centrum van Oxford. Oxford wordt ook wel de 'stad van de dromerige spitsen' genoemd, een term die is geuit door Matthew Arnold vanwege de harmonische architectuur van de universiteitsgebouwen met kleine spitsen, die de torens en daken sieren. U heeft de mogelijkheid om hier o.a. de beroemde universiteitsgebouwen te bekijken. 's Middags wandelen we naar Oxford Castle & Prison, dat u kunt bezoeken (niet inclusief). Aan het eind van de middag rijden we terug naar ons hotel. In het hotel kunnen we genieten van een 3-gangen diner. Na het diner heeft u de gelegeheid om een kerstmis bij te wonen, bij terugkomst wordt u getrakteerd op Mulled wine en Mince Pie.

25 december 1e kerstdag: Londen en Kerst in het hotel

Na het ontbijt vertrekken we weer naar Londen. U kunt de stad op eigen gelegenheid verder ontdekken of mee gaan met een stadswandeling o.l.v. een stadsgids (niet inclusief). 's Middags krijgt u een traditionele 3-gangen kerstlunch in het hotel aangeboden, waarna u in de namiddag bijvoorbeeld nog een wandeling in de omgeving van het hotel kunt maken. ‘s Avonds staat er een gezellig kerstbuffet voor ons klaar en kunt u aansluitend deelnemen aan een quiz.

26 december 2e kerstdag: Windsor

Na het ontbijt vertrekken we naar Windsor, een gezellig plaatsje dat u op eigen gelegenheid kunt verkennen. Indien de tijd het toelaat, kunt u een bezoek brengen aan Windsor Castle. Het is het oudste en grootste nog bewoonde kasteel en het favoriete weekendverblijf van de Britse koninklijke familie. Het kasteel wordt omringd door een prachtig landschap. Aan het eind van de middag rijden we terug naar ons hotel, waar een heerlijk 3-gangen diner op ons staat te wachten.

27 december: Londen - Nederland

Na het ontbijt vertrekken we uit ons hotel en rijden we naar Dover voor de overtocht naar Calais (of Duinkerke). Via Frankrijk en België rijden we terug naar ons centrale overstappunt, waar u een goed verzorgd afscheidsbuffet krijgt aangeboden. Tot slot wordt u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.
 

4* The Britannia International Hotel Canary Wharf

Dit internationale 4* hotel is gelegen in het financiële hart van de wereldstad Londen. De ideale uitvalsbasis om Londen te verkennen. Het hotel beschikt over een receptie, 2 restaurants, 2 verschillende bars, lounge en een lift. De kamers zijn voorzien van televisie, telefoon, koffie- en theezetfaciliteiten,  kluisje en een badkamer met douche en toilet.  Wifi is gratis te gebruiken in het hotel.

Engeland

Reisdocumenten:
Voor deze bestemming heeft u vanaf 1 oktober 2021 een geldig paspoort nodig, uw paspoort dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Engeland wordt betaald met de Britse Pond.

Elektriciteit:
In Engeland worden de stopcontacten van type G gebruikt. De netspanning is 230 V en de frequentie is 50 Hz. U heeft een verloopstekker nodig wanneer u Nederlandse stekkers wenst te gebruiken in Engeland.

Kraanwater:
Het is veilig om in Engeland water uit de kraan te drinken.

Tijdzone:
UTC 0, één uur vroeger dan in Nederland.

Taal:
In Engeland is de officiële taal Engels.

Prijsniveau:
De prijzen liggen hoger dan in Nederland.

6-daagse kerstreis Londen en omgeving

21 reizigers bevelen deze reis aan
8,3 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
24 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,3
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,5
 • Vervoer met touringcar 8,2
 • Chauffeur 8,8
 • Reisprogramma 7,9
 • Accommodatie 8,2
 • Contact met Bolderman 8,5
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
10:07:33 | 0,27 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch