6-daagse kerstreis Londen en omgeving

Met deze kerstreis willen wij u kennis laten maken met Londen en omgeving. We gaan Londen uitgebreid verkennen, waarbij u natuurlijk tijd krijgt om zelf in de sfeervol met kerstverlichting versierde straten en winkels rond te dwalen. In Hyde Park kunt u genieten van de gezellige sfeer van Winter Wonderland en waar u de kerstmarkt kunt bezoeken. Maar ook de wereldberoemde universiteitsstad Oxford staat op het programma. U verblijft tijdens deze reis in het Holiday Inn Hotel Stevenage, in de gelijknamige plaats, even ten noorden van Londen. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, lounge, lift en kleine fitnessruimte. De kamers hebben allen een televisie en een badkamer met bad of douche en toilet. Beleef Kerst dit jaar in Engeland!

  • Uitgebreid bezoek Londen
  • Optionele stadswandeling
  • Bezoek Oxford
  • Bezoek Hyde Park
  • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Let op: Voor deze bestemming heeft u een geldig paspoort nodig. (Identiteitskaart is niet geldig)
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Londen en omgeving

22 december: Nederland - Stevenage

Met één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Aansluitend rijden we naar Calais (of Duinkerke) voor de overtocht naar Engeland en naar ons hotel waar we ontvangen worden met een glaasje Glühwein. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner. 

23 december: Oxford

In de loop van de ochtend vertrekken we naar het centrum van Oxford. Oxford wordt ook wel de 'stad van de dromerige spitsen' genoemd, een term die is geuit door Matthew Arnold vanwege de harmonische architectuur van de universiteitsgebouwen met kleine spitsen, die de torens en daken sieren. U heeft de mogelijkheid om hier o.a. de beroemde universiteitsgebouwen te bekijken. 's Middags wandelen we naar Oxford Castle & Prison, dat u kunt bezoeken (niet inclusief). Aan het eind van de middag rijden we terug naar ons hotel. 

24 december: Londen

Vandaag staat er een uitgebreide stadsrondrit in Londen op het programma, die u langs de beroemde bezienswaardigheden voert, zoals bijvoorbeeld The Houses of Parliament en de Big Ben. Na de middag bent u vrij om Londen op eigen gelegenheid verder te verkennen. Aansluitend rijden we in de loop van de middag terug naar ons hotel. 's Avonds genieten we van het diner en is er entertainment in het hotel.

25 december 1e kerstdag: Londen en Kerst in het hotel

Na het ontbijt vertrekken we weer naar Londen. U kunt de stad op eigen gelegenheid verder ontdekken of mee gaan met een stadswandeling o.l.v. een stadsgids (niet inclusief). 's Middags krijgt u een traditionele 3-gangen kerstlunch in het hotel aangeboden, waarna u in de namiddag bijvoorbeeld nog een wandeling in de omgeving van het hotel kunt maken. ‘s Avonds staat er een gezellig kerstbuffet voor ons klaar en kunt u aansluitend deelnemen aan een quiz.

26 december 2e kerstdag: Hyde Park

Vandaag rijden we naar Hyde Park, één van de grootste en tevens bekendste parken in Londen. Het park, dat nog steeds eigendom is van de koninklijke familie en deel uitmaakt van de Royal Parks, beslaat 142 hectare. Tegen kersttijd wordt Hyde Park omgetoverd tot Winter Wonderland, compleet met een ijsbaan en reuzenrad. Indien de tijd het toelaat, brengen we nog een bezoek aan het bekende reuzenrad London Eye. Voor het diner zijn we terug in Stevenage, waar we van het laatste diner in ons hotel genieten.

27 december: Stevenage - Nederland

Na het ontbijt vertrekken we uit ons hotel en rijden we naar Dover voor de overtocht naar Calais (of Duinkerke). Via Frankrijk en België rijden we terug naar ons centrale overstappunt, waar u een goed verzorgd afscheidsbuffet krijgt aangeboden. Tot slot wordt u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.
 

4* Holiday Inn Hotel, Stevenage

Dit hotel is gelegen in het plaatsje Stevenage, iets ten noorden van Londen. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant, lift en kleine fitnessruimte. De kamers zijn allen voorzien van een telefoon, flatscreen televisie, radio, kluisje, koffie- en theezetfaciliteiten en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
06:24:26 | 0,14 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch