telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse kerstreis Lutago in Zuid-Tirol

Deze prachtige kerstreis brengt ons naar Zuid-Tirol en wel naar het dal waar Oostenrijk en Italië elkaar ontmoeten, het Valle Aurina, in het Duits het Ahrntal genoemd. De bevolking spreekt hier zowel Italiaans als Duits. We brengen hier de kerstdagen door in een winters landschap met een vleugje Italiaanse sfeer. We verblijven in het leuke plaatsje Lutago, te midden van bossen, weiden en bergen en het kenmerkt zich door prachtige vergezichten. We raken hier al gauw in een wintersportsfeer. We verblijven in het Post Hotel, gelegen aan de rand van Lutago, en maken van hieruit mooie excursies in de omgeving.

  • Bezoek Brixen
  • Bezoek Merano
  • Verkenningstocht Ahrntal
  • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 25,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking t/m 9 personen, € 5,- consumentenbijdrage SGR per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.

* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Lutago in Zuid-Tirol

21 december: Nederland - Zuid-Duitsland

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt. Hier krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Vervolgens rijden we met verschillende stops naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

22 december: Zuid-Duitsland - Lutago

Na het ontbijt zetten we koers richting Oostenrijk en bij het bekende Kufstein rijden we de grens over. Via een prachtige route over de Brennerpas bereiken we Italië. In de loop van de middag komen we aan bij ons hotel in Lutago.

23 december: Verkenningstocht Ahrntal

's Morgens heeft u na het ontbijt vrije tijd om de prachtige winterse omgeving van Lutago te verkennen. In de middag gaan we op verkenningstocht door het winterse Ahrntal. Het Ahrntal is een indrukwekkend dal vanwege de spectaculaire bergwereld. Hier bevinden vele bergtoppen die de 3.000 meter overstijgen, vergeet vandaag dan ook niet uw camera mee te nemen, want u kunt genieten van een prachtige omgeving!

24 december: Brixen

We vertrekken na het ontbijt naar Brixen, in deze bisschopstad treft u naast middeleeuwse steegjes, fraaie pleinen en de arcadebogen van de lauben. Hier kunt u ook een bezoek brengen aan het klooster Neustift. U heeft aansluitend voldoende tijd om op eigen gelegenheid het centrum van Brixen te verkennen. 's Avonds heeft u de gelegenheid om de nachtmis in Lutago bij te wonen.

25 december 1e kerstdag: Vrije dag of Klausberg

Vandaag blijven we in Lutago. Bij mooi weer kunt u op eigen gelegenheid met de lift omhoog naar de ruim 2.500 meter Klausberg en genieten van de prachtige winterse bergwereld. De omringende bergtoppen lijken zo nog dichterbij te komen. 's Avonds genieten we in het hotel van het kerstdiner.

26 december 2e kerstdag: Merano

We brengen vandaag een bezoek aan het fraaie Merano. Via een mooie route bereiken we deze tussen de bergen gelegen stad. Een wandeling door Merano met de oude arcaden en karakteristieke gevels is zeker de moeite waard. U kunt bijvoorbeeld de stadstoren Porta Venosta, de Dom St. Nikolaus en het mooie plein Piazza del Grano bezichtigen. Na dit bezoek rijden we terug naar Lutago.

27 december: Lutago - Zuid-Duitsland

Ons verblijf in Lutago zit er helaas weer op. We rijden via Oostenrijk naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

28 december: Zuid-Duitsland - Nederland

Na het ontbijt vervolgen we onze route door Duitsland terug naar Nederland, waar u op ons centrale overstappunt kunt genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet. Via onze servicelijnen keert u tenslotte weer huiswaarts.

Landkaart: Lutago, Zuid-Tirol

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Post Hotel, Lutago

Dit hotel ligt aan de rand van Lutago en beschikt over een receptie, restaurant, bar en terras met tuin. De kamers beschikken allen over een televisie en een badkamer met douche en toilet. Er is kofferservice in het hotel en wifi is gratis.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
18:44:42 | 0,2 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch