telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse kerstreis Lutago in Zuid-Tirol

vanaf € 549,-

Deze prachtige kerstreis brengt ons naar Zuid-Tirol en wel naar het dal waar Oostenrijk en Italië elkaar ontmoeten, het Valle Aurina, in het Duits het Ahrntal genoemd. De bevolking spreekt hier zowel Italiaans als Duits. We brengen hier de kerstdagen door in een winters landschap met een vleugje Italiaanse sfeer. We verblijven in het leuke plaatsje Lutago, temidden van bossen, weiden en bergen en het kenmerkt zich door prachtige vergezichten. We raken hier al gauw in een wintersportsfeer. We verblijven in het Post Hotel, gelegen aan de rand van Lutago, en maken van hieruit mooie excursies in de omgeving.

Nu € 50,- korting p.p.! Gebruik actiecode LUT50 in stap 3 van uw boeking! (Niet geldig i.c.m. anderen kortingen en op reeds geboekte reizen)

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Lutago in Zuid-Tirol

21 december: Nederland - Zuid-Duitsland

Via onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt en u kunt hier genieten van een kopje koffie of thee. Aansluitend rijden we naar Zuid-Duitsland voor diner en overnachting. Onderweg houden we diverse stops.

22 december: Zuid-Duitsland - Lutago

Na het ontbijt zetten we koers richting Oostenrijk en bij het bekende Kufstein rijden we de grens over. Via een prachtige route over de Brennerpas bereiken we Italië. In de loop van de middag komen we aan bij ons hotel in Lutago.

23 december: Verkenningstocht Ahrntal

's Morgens heeft u na het ontbijt tijd om de prachtige winterse omgeving van Lutago te verkennen. 's Middags maken we een mooie verkenningstocht door het winterse Ahrntal.

24 december: Brixen

We vertrekken na het ontbijt naar Brixen, waar u een bezoek kunt brengen aan het klooster Neustift. U heeft aansluitend voldoende tijd om op eigen gelegenheid het centrum van Brixen te verkennen. 's Avonds heeft u gelegenheid de nachtmis in Lutago bij te wonen.

25 december 1e kerstdag: Vrije dag of Klausberg (optioneel)

Vandaag blijven we in Lutago. Bij mooi weer kunt u met de lift omhoog naar de Klausberg (optioneel) en genieten van de prachtige winterse bergwereld. 's Avonds genieten we in het hotel van het kerstdiner.

26 december 2e kerstdag: Merano

We brengen vandaag een bezoek aan het fraaie Merano. Via een mooie route bereiken we deze tussen de bergen gelegen stad. Een wandeling door deze stad is zeker de moeite waard. U kunt o.a. een bezoek brengen aan de stadstoren Porta Venosta, de Dom St. Nikolaus en het mooie plein Piazza del Grano.

27 december: Lutago - Zuid-Duitsland

Ons verblijf in Lutago zit er helaas weer op. We rijden via Oostenrijk naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

28 december: Zuid-Duitsland - Nederland

Na het ontbijt vervolgen we onze route door Duitsland terug naar Nederland, waar u op ons centrale overstappunt kunt genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet. Via onze servicelijnen keert u tenslotte weer huiswaarts.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Post Hotel, Lutago

Dit hotel ligt aan de rand van Lutago en beschikt over een receptie, restaurant, bar en terras met tuin. De kamers beschikken allen over een badkamer met douche en toilet en een televisie. Er is kofferservice in het hotel en wifi is gratis.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:59:58 | 0,33 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch