7-daagse kerstreis Ootmarsum, Overijssel

vanaf € 669,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Voor wie niet te ver weg op reis wil en de kerstdagen toch in een andere omgeving door wil brengen, is deze kerstreis naar Ootmarsum, het oudste stadje van Twente en gelegen nabij de Duitse grens, een goede keuze. We maken prachtige tochten door de grensstreek en brengen o.a. een bezoek aan Giethoorn, de bekende Holterberg en de Hanzesteden Kampen en Deventer. We gaan ook de grens met Duitsland over en bezoeken Emsbüren, Nordhorn en Osnabrück. De kerstsfeer in het Stadshotel Ootmarsum is optimaal en er worden uitstekende diners geserveerd. Het hotel heeft een restaurant, serre, zitruimte met bar en lift. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, een bureautje en een badkamer met douche en toilet. De familie Bults zal er alles aan doen om uw verblijf tot een succes te maken!

  • Gezellig hotel in authentiek stadje
  • Bezoek Giethoorn
  • Excursie Holterberg
  • Bezoek Kampen
  • Excursie Duitsland
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Ootmarsum, Overijssel

22 december: Centrale overstappunt - Osnabrück - Ootmarsum

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Vervolgens gaan we naar de Duitse plaats Osnabrück, waar u de historische kerstmarkt met zo'n 112 kraampjes kunt bezoeken. Aansluitend rijden we naar Ootmarsum, waar we in de middag aankomen.

23 december: Kampen en Giethoorn

We rijden na het ontbijt via een mooie route naar de Hanzestad Kampen, waar u het historische centrum met de langste winkelstraat van Nederland en de fraaie kade kunt bekijken. Ook heeft u hier de mogelijkheid om op eigen gelegenheid te lunchen. Aansluitend rijden we naar het 'Venetië van het Noorden', Giethoorn. Als het weer het toelaat, kunt u hier een rondvaart maken. Voor het diner zijn we weer terug in Ootmarsum.

24 december: Oosterik (Denekamp) en Ootmarsum

's Morgens kunt u eerst genieten van een heerlijk ontbijt, waarna we naar Denekamp rijden. Hier kunt u de kerstshow in tuincentrum Oosterik bezoeken. Hierna rijden we terug naar ons hotel en kunt u aansluitend op eigen gelegenheid het gezellige centrum van Ootmarsum verkennen en lunchen. 's Avonds heeft u de mogelijkheid de kerstmis bij te wonen. Voor en na de kerkgang staat er in het hotel een koffiebuffetje voor de gasten klaar.

25 december 1e kerstdag: Rondrit Hof van Twente

's Morgens hebben we in het hotel een brunch. Aan het begin van de middag vertrekken we voor een mooie tocht door de Hof van Twente en komen o.a. door Markelo, Diepenheim en Delden. Hof van Twente is bekend vanwege haar natuurschoon en landelijke sfeer. 's Avonds hebben we in het hotel een sfeervol 6-gangen kerstdiner met pianomuziek.

26 december 2e kerstdag: Holterberg

Na het kerstontbijt kunt u zelf uw tijd invullen. 's Middags rijden we via Tubbergen richting Nijverdal, gelegen aan de voet van het prachtige natuurgebied de Holterberg. We volgen de toeristische route over de Holterberg naar het Natuurdiorama, dat u kunt bezoeken. ’s Avonds genieten we van een heerlijk kerstbuffet in ons hotel.

27 december: Emsbüren en Nordhorn

We brengen vandaag een bezoek aan Emsbüren in Duitsland. Hier bezoeken we de grootste bloemen- en plantenkwekerij onder glas in Europa. Op de terugweg naar Ootmarsum pauzeren we nog in het gezellige plaatsje Nordhorn, waar u de 'Jahresausgangsmarkt' in het centrum kunt bezoeken.

28 december: Ootmarsum - Deventer - centrale overstappunt

In de loop van de ochtend nemen we afscheid van de familie Bults en rijden naar de fraaie Hanzestad Deventer, prachtig gelegen aan de IJssel en met een gezellig historisch centrum. Vervolgens gaan we verder naar ons centrale overstappunt, waar ons een goed verzorgd afscheidsbuffet staat te wachten. Via één van onze servicelijnen keert u tenslotte weer huiswaarts.

Landkaart: Kerstreis Ootmarsum, Overijssel

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Stadshotel Ootmarsum, Ootmarsum

Dit familiehotel ligt midden in het centrum van Ootmarsum. Het hotel beschikt over een restaurant, serre, zitruimte met bar, lift en terras. De kamers beschikken allen over een televisie, radio, bureautje en een badkamer met douche en toilet. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
16:23:34 | 0,19 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch