telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse kerstreis Kirchberg in Tirol

Deze kerstreis gaat naar het gezellige en bij Nederlanders zeer bekende plaatsje Kirchberg in Tirol, gelegen in het Brixental. We maken mooie excursies in de omgeving en brengen o.a. een bezoek aan de stad Salzburg. Er staan ook enkele prachtige natuurtochten op het programma met een bezoek aan Gerlos en de Achensee. We verblijven in Hotel Rösslwirt, dat in het centrum van Kirchberg ligt. Het hotel heeft een receptie, restaurant, Stube, terras, lift en een welness- en fitnessruimte. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met bad of douche en toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. In dit gezellige plaatsje zult u mooie kerstdagen beleven!

  • Gezellig 4* hotel
  • Bezoek Salzburg
  • Excursie Achensee
  • Prachtige natuurtochten
  • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 25,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking t/m 9 personen, € 5,- consumentenbijdrage SGR per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.

* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Kirchberg in Tirol

21 december: Nederland - Kirchberg

Met één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt. Hier wordt u een kopje koffie of thee aangeboden. Aansluitend rijden we via de Duitse autowegen naar Oostenrijk, waar we in de loop van de avond aankomen bij ons hotel in Kirchberg in Tirol. Het diner gebruiken we vandaag onderweg.

22 december: Rattenberg

In de ochtend zijn we vrij. Lekker uitslapen of Kirchberg verkennen, de keuze is aan u. Na de middag rijden we via een mooie route naar het stadje Rattenberg, gelegen aan de rivier de Inn. Dit is één van de oudste plaatsen van Tirol. In Rattenberg is ook de bekende kristal- en glasshop van de familie Kisslinger, waar nog op traditionele wijze glas wordt vervaardigd.

23 december: Salzburg

Deze dag staat in het teken van de stad Salzburg. Via Lofer en Bad Reichenhal bereiken we de barokstad Salzburg. In de Altstadt vinden we de meeste monumenten, zoals het geboortehuis van Wolfgang Amadeus Mozart, de indrukwekkende Dom en de vesting Hohensalzburg. U kunt hier genieten van de prachtige binnenstad, een kerstmarkt bezoeken of souvenirs kopen, zoals de bekende Mozartkugeln, die hier van oorsprong vandaan komen.

24 december: Rondrit en Zell am See

Na het ontbijt maken we een tocht door Tirol en het Salzburgerland. Via het Brixental en de Pass Thurn rijden we via Kaprun naar Zell am See. In het bekende plaatsje Zell am See houden we een stop. U kunt dit gezellige plaatsje op eigen gelegenheid gaan bekijken of wandelen over de boulevard langs het meer. We vervolgen onze route en rijden via Saalfelden en St. Johann terug naar Kirchberg. ‘s Avonds is er in het hotel een kerstviering met aansluitend een galadiner. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de nachtmis te bezoeken.

25 december 1e kerstdag: Kufstein

In de loop van de ochtend rijden we naar Kufstein, waar u op eigen gelegenheid de stad kunt verkennen. Om 12.00 uur brengen we een bezoek aan de burcht van Kufstein, waar dagelijks het Heldenorgel bespeeld wordt. Dit orgel is één van de grootste buitenorgels ter wereld en werd gebouwd ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. Aansluitend kunt u de tijd naar eigen idee invullen voor we terug rijden naar Kirchberg. ‘s Avonds gaan we aan tafel voor een feestelijk diner.

26 december 2e kerstdag: Gerlos, Krimml en Kitzbühel

Vandaag maken we weer een prachtige tocht. We rijden door het veel bezongen Zillertal naar het hooggelegen wintersportdorp Gerlos. Aansluitend rijden we via de Gerlosstrasse naar Krimml. U heeft tijdens de rit meerdere keren een prachtig uitzicht op de Krimmler watervallen. Via Mittersill bereiken we vervolgens Kitzbühel, waar we een pauze zullen houden. Hier kunt u genieten van de heerlijke wintersportsfeer of van een kop koffie met Apfelstrudel in één van de gezellige caféetjes. ‘s Avonds wordt er weer een feestelijk diner geserveerd.

27 december: Achensee

In de loop van de ochtend vertrekken we naar de fraaie Achensee. Vanaf Maurach heeft u al een prachtig uitzicht over het meer. We brengen een bezoek aan het leuke plaatsje Pertisau, dat direct aan de Achensee ligt. Vroeg in de middag zijn we terug in Kirchberg en kunt u misschien nog een gezellige aprésski bezoeken.

28 december: Kirchberg - Nederland

In de vroege ochtend verlaten we Kirchberg en rijden we met verschillende stops naar Nederland terug. Op ons centrale overstappunt krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden, waarna u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Hotel Rösslwirt, Kirchberg

Dit hotel ligt midden in het gezellige centrum van Kirchberg en bestaat uit twee direct naast elkaar gelegen gebouwen. Het hotel beschikt over een receptie, Stube, restaurant, lift en een wellness- en fitnessruimte. Alle kamers beschikken over een televisie, telefoon en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. (Kamers worden 3x per week schoongemaakt, handdoekwisseling 2x per week)

Oostenrijk

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
in Oostenrijk wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
In Oostenrijk worden dezelfde stekkers en stopcontacten gebruikt als in Nederland.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken.

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits is de officiële taal in Oostenrijk

Prijsniveau:
De prijzen in Oostenrijk liggen over het algemeen een stukje lager dan in Nederland.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
18:18:59 | 0,55 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch