telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse kerstreis Van der Valk Hotel Barcarola, Catalonië, Gaudí en Dalí

Tijdens de kerstdagen heerlijk ontspannen in het fijne Van der Valk Hotel Barcarola in Spanje? Dat kan bij Bolderman! Deze kerstreis staat o.a. in het teken van de bekende Spaanse kunstenaars Gaudí en Dalí. Maar ook de overweldigende natuur met grillige rotsen, prachtige stranden en een helderblauwe zee vormen samen met de pittoreske dorpjes het decor van deze reis. Natuurlijk ontbreekt de indrukwekkende en alom bekende Spaanse stad Barcelona niet in ons programma. Het Van der Valk Hotel beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant en lift. Uw kamer is voorzien van een televisie, telefoon, kluisje, terras of balkon en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Vier Kerst dit jaar eens in Spanje!

  • Fijn Van der Valk hotel
  • Bezoek Barcelona o.l.v. Nederlandssprekende gids
  • Bezoek Montserrat
  • Costa Brava-tour
  • Optioneel Dalí museum
  • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Let op: Wij adviseren u dringend alleen gevaccineerd met ons op reis te gaan i.v.m. de verscherpte maatregelen. Een volledige vaccinatie betekent in de meeste gevallen dat de laatste prik minimaal twee weken geleden gezet moet zijn. Ook een bewijs van herstel na een corona-infectie volstaat op de meeste bestemmingen. Kijk hier voor de actuele richtlijnen.
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19. 
  • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Van der Valk Hotel Barcarola

21 december: Nederland - Midden-Frankrijk

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee rijden we met verschillende stops naar ons overnachtingshotel in Midden-Frankrijk.

22 december: Midden-Frankrijk - Sant Feliu de Guixols

Na het ontbijt vervolgen we onze reis naar Spanje, waar we aan het eind van de middag aankomen bij het Van der Valk Hotel Barcarola. Na de kamerindeling volgt het diner.

23 december: Barcelona en Gaudí

Vandaag staat de fascinerdende stad Bar­celona op ons programma. Deze wereldstad is het bruisende hart van Catalonië. Onder leiding van een Nederlandssprekende gids maken we een uitgebreide stadsrondrit, waarbij we de meest bekende bezienswaardigheden zien. We zien o.a. de bekende bouwwerken van de wereldberoemde architect Antoni Gaudí, zoals de kathedraal Sagrada Familia. Aansluitend heeft u nog tijd om de stad verder te verkennen en bijvoorbeeld te flaneren over de promenade Las Ramblas.

24 december: Montserrat

Vandaag bezoeken we de 1236 meter hoge berg Montserrat. Op deze berg ligt het heilige oord van Catalonië, het kolossale klooster van Montserrat. Dit klooster is omgeven door kapellen en grotten van kluizenaars. In de 11e eeuw werd het klooster gesticht, maar in 1811 werd het verwoest tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog. Na de herbouw in 1844 werd het een baken van de Catalaanse cultuur. Na dit indrukwekkende bezoek rijden we terug naar ons hotel. 

25 december 1e kerstdag: Costa Brava-tour

Na een heerlijk ontbijt rijden we via pittoreske plaatsjes een mooie route langs de Costa Brava. De Costa Brava kenmerkt zich door grillige rotsen en uitgestrekte stranden, die elkaar afwisselen. We zien o.a. de plaatsen Blanes, Tossa de Mar en Calella. In ons hotel wordt vanavond een sfeervol 5-gangen galadiner geserveerd. Het diner zal worden opgeluisterd door een pianist.

26 december 2e kerstdag: Figueras en Cadaqués

Via een mooie route langs de kust en een stukje binnenland rijden we na het ontbijt naar de plaats Figueras. Hier kunt u het wereldberoemde mu­seum van de schilder Salvador Dalí bezoeken en kennis maken met zijn bijzondere kunstwerken binnen en buiten het museum. Aansluitend rijden we naar het schilderachtige vissersdorp Cadaqués, de woonplaats van Dalí. Het is een van de mooiste dorpen aan de Costa Brava. 's Avonds genieten we van een 3-gangendiner.

27 december: Sant. Feliu de Guixols - Midden-Frankrijk

Na het ontbijt vertrekken we helaas weer uit ons hotel en nemen we afscheid van de Spaanse kust. Met verschillende stops rijden we via de Franse autowegen naar ons hotel in Midden-Frankrijk voor onze laatste overnachting van deze reis.

28 december: Midden-Frankrijk - Nederland

Via de Franse en Belgische autowegen rijden we vandaag terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden. Vervolgens wordt u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Van der Valk Hotel Barcarola, Sant Feliu de Guixols

Dit hotel in mediterrane stijl ligt aan één van de mooiste baaien van de Costa Brava. Het hotel ligt op slechts 30 meter van het strand Sant Pol in het mooie S’Agaró en is voorzien van een receptie, lounge, bar, restaurant, tapasbar, zwembad, zonneterras en lift. De goed ingerichte kamers zijn voorzien van een televisie, telefoon, airconditioning, kluisje en een badkamer met bad of douche en toilet. Alle kamers beschikken over een terras of balkon. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
13:54:56 | 0,26 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch