telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse kerstreis Tarrenz in Tirol

Voor deze 8-daagse kerstreis reizen we naar het leuke plaatsje Tarrenz in Tirol. We maken vanuit ons hotel diverse leuke excursies in Tirol en brengen o.a. een bezoek aan Innsbruck, Seefeld en het bekende wintersportplaatsje Lech. Maar we gaan ook de grens over met Duitsland en bezoeken Garmisch Partenkirchen. We verblijven tijdens deze kerstreis in Hotel Zum Lamm, in het centrum van Tarrenz. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, gezellige bar, lift en wellness-ruimte. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet en televisie. Wilt u ook in een prachtig Tirols winterlandschap de kerstdagen doorbrengen? Boek dan deze kerstreis Tarrenz bij Bolderman!

 • Bezoek Innsbruck
 • Bezoek Seefeld
 • Bezoek Lech
 • Bezoek Garmisch-Partenkirchen
 • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Tarrenz in Tirol

21 december: Nederland - Tarrenz

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt. Na een heerlijk kopje koffie of thee rijden we via de Duitse autobanen naar Oostenrijk. In het begin van de avond bereiken we ons hotel in Tarrenz.

22 december: Innsbruck

Na het ontbijt gaan we naar Innsbruck. Hier heeft u ruim de tijd om het fraaie centrum van deze stad te verkennen en één van de kerstmarkten te bezoeken. In het centrum kunt u natuurlijk het huis met het Gouden dak gaan bewonderen, maar ook de Hofkirche is het bekijken waard. In de Maria-Theresienstrasse en in de Altstadt kunt u gezellig winkelen of genieten van een kop koffie met Apfelstrudel. In de loop van de middag keren we terug naar ons hotel.

23 december: Seefeld

We maken een mooie rit door het Tiroolse landschap en rijden via het Mieminger Plateau naar het mondaine plaatsje Seefeld, dat internationale allure geniet als wintersportoord. U kunt hier heerlijk wandelen of langlaufen, lunchen of op één van de vele terrasjes een drankje drinken. Wilt u van de mooie omgeving van Seefeld genieten, maak dan een romantische arresleetocht. Voor het diner zijn we weer terug in ons hotel.

24 december: Serfaus

Vandaag gaan we naar het mondaine Serfaus, een echte wintersportplaats op 1400 meter hoogte. Het dorp is autovrij en er rijdt een metro onder de dorpsstraat. Hier kunt u wandelen en genieten van de winterse omgeving. Ook kunt u eventueel de lunch gebruiken in een bergrestaurant. Zoals gebruikelijk in Oostenrijk is kerstavond de belangrijkste avond van kerst. 's Avonds is er in het hotel een speciale kerstviering met kerstliederen, cadeautjes en een galadiner. Aansluitend kunt u nog naar de nachtmis.

25 december 1e kerstdag: Kühtai

's Morgens doen we het rustig aan en kunt u eerst genieten van het ontbijtbuffet. In de loop van de ochtend gaan we op verkenning door Tirol. Via een mooie route bereiken we het op ruim 2000 meter hoogte gelegen plaatsje Kühtai. We vervolgen onze route en via het Ötztal rijden we in de loop van de middag terug naar Tarrenz.
 

26 december 2e kerstdag: Lech

We rijden via een prachtige route naar het bekende Lech, waar onze koninklijke familie al jarenlang op wintersport gaat. De vergezichten over de bergwereld, die u op weg naar Lech te zien krijgt, zijn werkelijk overweldigend. In Lech heeft u voldoende tijd om te genieten van dit mondaine dorpje met mooie hotels, restaurants en winkels. Na het bezoek aan Lech vervolgen we onze weg terug naar ons hotel. 

27 december: Garmisch-Partenkirchen

Vandaag gaan we de grens over naar Duitsland en bezoeken we de prachtig gelegen plaats Garmisch-Partenkirchen. U kunt het mooie centrum bekijken of een kijkje nemen bij de beroemde skischans, waar op 1 januari altijd de traditionele nieuwjaarswedstrijd gehouden wordt. Als u geluk heeft kunt u de skispringers zien trainen. We brengen, als de tijd het toe laat, ook nog een bezoek aan het leuke plaatsje Oberammergau. 's Avonds genieten we voor de laatste keer van een goed verzorgd diner in Hotel Zum Lamm.

28 december: Tarrenz - Nederland

We nemen afscheid van Tarrenz en rijden vroeg in de ochtend terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt staat ons een goed verzorgd afscheidsbuffet te wachten, waarna u via één van de servicelijnen weer huiswaarts keert.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Zum Lamm, Tarrenz

Dit familiehotel is gelegen in het centrum van Tarrenz en beschikt over een receptie, bar, restaurant, lift en een wellness-ruimte met sauna en stoombad (gratis). De kamers beschikken allen over een badkamer met bad of douche en toilet, telefoon en televisie. Wifi is gratis in het hotel.

8-daagse kerstreis Tarrenz in Tirol

15 reizigers bevelen deze reis aan
8,5 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
15 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,5
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,7
 • Vervoer met touringcar 7,9
 • Chauffeur 8,7
 • Reisprogramma 8,9
 • Accommodatie 8,5
 • Contact met Bolderman 8,6
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
16:39:05 | 0,33 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch