telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse kerstreis Romantische stad Praag

De Gouden stad Praag, hoofdstad van Tsjechië, behoort tot één van de mooiste steden van Europa. De kerstdagen doorbrengen in Praag geeft een speciaal kerstgevoel. De vele bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft, samen met de andere excursies in de omgeving, vormen het decor van deze reis. Wij verblijven in Hotel Globus in Praag. Het hotel is gelegen aan één van de vele parken die Praag rijk is, met een panoramisch uitzicht over een deel van de stad. De kamers zijn allen voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met douche en toilet.

  • 2x bezoek Praag o.l.v. Nederlandssprekende gids
  • Excursie Boheems Paradijs
  • Bezoek Nový Bor
  • Optioneel bezoek kasteel Dětenice
  • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 25,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking t/m 9 personen, € 5,- consumentenbijdrage SGR per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.

* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan 6-daagse kerstreis Romantische stad Praag

22 december: Nederland - Praag

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Aansluitend rijden we met verschillende stops naar Praag, waar we aan het begin van de avond aankomen bij ons hotel. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

23 december: Nový Bor en Kokorindal

We rijden via een mooie route naar de plaats Nový Bor, het centrum van de glasindustrie. U heeft hier de mogelijkheid om het mooie Tsjechische glas te kopen. Na de middag rijden we via het mooie natuurgebied van het Kokorindal terug naar ons hotel. Het diner gebruiken we vanavond in restaurant Avion in het centrum van Praag.

24 december: Kasteel van Dětenice en Boheems Paradijs

Na het ontbijt rijden we naar de plaats Dětenice. In het kasteel van Dětenice (niet inclusief) krijgen we een uitgebreide rondleiding. In de bijbehorende oude brouwerij kunt u van een uitstekende lunch genieten (niet inclusief). Indien de weersomstandigheden het toelaten, bezoeken we aansluitend het Boheems Paradijs, een beschermd natuurgebied dat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat en waar prachtige wandelroutes zijn uitgezet. Ook vanavond dineren we in het centrum van Praag. Aansluitend heeft u de mogelijkheid om een nachtmis bij te wonen.

25 december 1e kerstdag: Praag Benedenstad

Vandaag bezoeken we de oude stad. Onder leiding van een Nederlandssprekende gids maken we een stadswandeling door de Benedenstad. We zien de Joodse wijk met de synagoge, het astronomisch uurwerk en vele andere bezienswaardigheden van de stad. Aansluitend rijden we naar ons hotel, waar we een leuke wandeling maken door het park. Bij terugkomst wordt er op het terras een glas Glühwein aangeboden. ’s Avonds gaan we gezellig samen aan tafel voor het kerstdiner.

26 december 2e kerstdag: Praag Bovenstad

Vandaag staat het Burchtkwartier in de Bovenstad van Praag op ons programma, wederom onder leiding van onze gids. We zien de St. Vituskathedraal en om 12.00 uur de wisseling van de wacht bij de Praagse burcht. Via de beroemde Karelsbrug eindigt de wandeling in het centrum. 's Middags kunt u uw tijd in de stad zelf invullen.

27 december: Praag - Nederland

Na een vroeg ontbijt gaan we aan de terugreis beginnen. Met diverse stops rijden we over de Tsjechische en Duitse autowegen terug naar ons centrale overstappunt in Nederland. Voordat u met één van onze servicelijnen huiswaarts reist, krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Globus, Praag

Dit hotel is gelegen aan één van de vele parken die Praag kent, met een panoramisch uitzicht over een deel van de stad. Het beschikt over een receptie, lounge, restaurant, bar en lift. De kamers zijn allen voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Wifi is gratis in het hotel (in de lobby).

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
10:26:36 | 0,65 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch