telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse wandel- of langlaufreis Tarrenz in Tirol

vanaf € 389,-

Ook deze winter hebben we onze langlauf-/wandelreis naar Tarrenz weer in ons programma. Vanuit Tarrenz gaan we naar de omliggende gebieden met de mooiste wandelroutes en goed geprepareerde langlaufloipes. In Tarrenz verblijven we in familiehotel Zum Lamm. Dit hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, lift en wellness-ruimte. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet en televisie. Tijdens de reis brengen we o.a. een bezoek aan het prachtige Zugspitze-gebied rond de bekende plaatsjes Ehrwald en Lermoos. Ook gaan we langlaufen en wandelen op het bekende Mieminger Plateau en brengen we een bezoek aan het wintersportparadijs Ischgl. Mocht u het een dag rustig aan willen doen, dan kunt u mee naar Innsbruck en eventueel een bezoek brengen aan de Kristallwelten van Swarovski in Wattens.

 • Langlaufen en wandelen in mooie gebieden
 • Excursie Innsbruck
 • Optioneel bezoek Swarovski Kristallwelten
 • Avondwandeling inclusief museum
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan wandel- of langlaufreis Tarrenz in Tirol

Zaterdag: Nederland - Tarrenz

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Aansluitend rijden we via de Duitse autobanen naar Tarrenz, waar we voor het diner aan zullen komen.

Zondag: Hoch-Imst

's Morgens genieten we eerst van het ontbijtbuffet. Aansluitend gaan we naar Hoch-Imst, waar de langlaufers onder ons hun uitrusting krijgen. De langlaufers krijgen eerst instructie, waarna ze zelf de loipes kunnen gaan verkennen. De wandelaars kunnen op eigen gelegenheid gaan wandelen en genieten van de prachtige winterse wereld.

Maandag: Paznauntal

Vandaag rijden we naar het prachtige Paznauntal, met het bekende wintersportplaatsje Ischgl. Er zijn hier schitterende langlaufloipes en de wandelaars onder ons komen ook zeker aan hun trekken. 

Dinsdag: Niederthai

Het plaatsje Niederthai is het uitgangspunt van deze dag. Het dorpje ligt in het bekende Ötztal en heeft verschillende loipes van elk niveau. Ook de wandelaars kunnen hier hun hart weer ophalen.

Woensdag: Mieminger Plateau of dagtocht Innsbruck en Swarovski (zie Bolderman Pluspakket)

Het Mieminger plateau is een hooggelegen plateau en een ideale uitvalbasis voor een wandeling of langlaufen. Het gebied is sneeuw- en zonzeker en vanaf het plateau hebben we een prachtig uitzicht over de omliggende bergwereld. De gasten die het graag een dagje rustiger aan willen doen, kunnen mee naar de hoofdstad van Tirol, Innsbruck (zie Pluspakket). We rijden ook nog naar Wattens, waar u een bezoek kunt brengen aan de Kristallwelten van Swarovski (entree ca. € 17,00 p.p.). Op de terugweg halen we de langlaufers en wandelaars weer op.

Donderdag: Lüsens

We komen vandaag op een hoogte van ca. 1600 meter, waar u zich aan het einde van de wereld waant. Al wandelend of langlaufend door het dal geniet u van het uitzicht over diverse gletsjers. De wandelaars onder ons raden we de gletsjerroute aan, waar u alles leert over gletsjers in het algemeen en de Lüsens-gletsjer in het bijzonder.

Vrijdag: Zugspitz Arena

De laatste dag brengen we door in het prachtige gebied rond de bekende plaatsjes Lermoos en Ehrwald, met ook hier weer prachtige langlaufloipes en wandelroutes. U heeft in dit gebied aan alle kanten een prachtig uitzicht op de besneeuwde toppen in het berglandschap om u heen, met als middelpunt de bekende Zugspitze.

Zaterdag: Tarrenz - Nederland

We nemen afscheid van Hotel Zum Lamm en rijden via de Duitse autobanen terug naar ons centrale overstappunt in Nederland. Hier kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inclusief, te reserveren bij uw chauffeur). Via één van de servicelijnen keert u weer huiswaarts en kunt u terug kijken op een prachtige reis.

N.B. Het programma kan i.v.m. de sneeuwomstandigheden ter plaatse aangepast worden. Uw chauffeur zal altijd proberen de gebieden op te zoeken met de beste sneeuwcondities.
Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met onze partner Effeweg.
 

Reisverhaal Jantine

Afgelopen zaterdag terug van de langlauf/wandelreis naar Tarrenz in Tirol.
Het was geweldig! De chauffeur bracht ons naar hele mooie gebieden.
Hij moest improviseren i.v.m. dat er weinig sneeuw was, en het programma omgooien. 
Het was een super mooie reis!

3* Hotel Zum Lamm, Tarrenz

Dit familiehotel is gelegen in het centrum van Tarrenz en beschikt over een receptie, bar, restaurant, lift en een wellness-ruimte met sauna en stoombad (gratis). De kamers beschikken allen over een badkamer met bad of douche en toilet, telefoon en televisie. Wifi is gratis in het hotel.

8-daagse wandel- of langlaufreis Tarrenz in Tirol

54 reizigers bevelen deze reis aan
8,6 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
55 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,7
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,7
 • Vervoer met touringcar 8,6
 • Chauffeur 8,9
 • Reisprogramma 8,7
 • Accommodatie 8,3
 • Contact met Bolderman 8,6
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
09:05:56 | 0,46 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch