telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse wandel- of langlaufreis Bayerisch Eisenstein

In het mooie Bayerischer Wald, vlakbij de grens met Tsjechië, ligt Bayerisch Eisenstein. Ons hotel ligt dichtbij de Großer Arber en de Arbersee, in een beschermd Nationaal Park met een grote diversiteit aan natuur. Met 6000 km2 is dit het grootste bosgebied van Midden-Europa. Het Bayerischer Wald beschikt over prachtige wandelroutes en een groot aantal goed geprepareerde langlaufloipes. We verblijven in het rustig gelegen Waldhotel Seebachschleife. Dit hotel beschikt o.a. over een restaurant, bar, lift en overdekt zwembad met sauna. Geniet van de faciliteiten in het hotel na een heerlijke dag in de buitenlucht.

 • Langlaufen en wandelen in mooie gebieden
 • Bezoek Grosser Arber
 • Dagtocht Passau
 • Fakkelwandeling met Glühwein
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan wandel- of langlaufreis Bayerisch Eisenstein

Zaterdag: Nederland - Bayerisch Eisenstein

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee vertrekken we naar onze bestemming Bayerisch Eisenstein in Duitsland, waar we in de avond aan zullen komen. Nadat de kamers zijn ingedeeld gaan we dineren.

Zondag: Bayerisch Eisenstein

's Morgens krijgen de gasten die het langlaufpakket hebben geboekt, langlaufinstructie van een ervaren instructeur. 's Middags gaan we naar het prachtige loipengebied Zwieselerwaldhaus, waar we heerlijk kunnen langlaufen. De wandelaars onder ons kunnen vanaf hier via een mooie route naar het hotel terug wandelen.

Maandag: Zwiesel

In Zwiesel treffen we de loipe vlakbij het dorp aan en kunnen we snel aan de slag. Voor de wandelaars zijn er ca. 60 km aan geruimde wandelpaden te vinden. Afhankelijk van het weer kunnen we eventueel uitwijken naar Sankt Englmar. Ook in Sankt Englmar is een grote diversiteit aan loipes en wandelwegen te vinden.

Dinsdag: Neuschönau en Bayerischer Wald

Een dag vol uitgebreide mogelijkheden om te langlaufen en te wandelen in het Bayerischer Wald. Vanuit Neuschönau is er een ruime keus aan uitstekend geprepareerde loipes en wandelroutes.

Woensdag: Dagtocht Passau (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag kunt u de dag naar eigen inzicht indelen. U kunt een heerlijke langlauftocht maken in de directe omgeving of kiest u toch voor een mooie wandeling? Indien u het Pluspakket heeft geboekt, gaat u met ons mee met de dagtocht naar Passau. We rijden door het Bayerischer Wald en zien het fantastische landschap van dit bosrijke gebied. Passau wordt gekenmerkt door de drie rivieren die hier samenkomen: de Donau, de Inn en de Ilz. Passau wordt dan ook wel Dreiflüssenstadt genoemd. Daarnaast treft u hier veel historische bouwwerken aan zoals bijvoorbeeld de Domkathedraal St.Stephan, met het grootste kerkorgel ter wereld, het Raadhuis en de Donaupromenade. U kunt natuurlijk ook gaan winkelen of in een Konditorei genieten van een Kaffee mit Kuchen. In de loop van de middag keren we terug naar ons hotel.

Donderdag: Vrije dag

Vandaag bent u vrij om lekker bij te komen of zelf iets te ondernemen. U kunt bijvoorbeeld heerlijk wandelen of langlaufen in de omgeving van het hotel.

Vrijdag: Grosser Arber

De omgeving van de Grosser Arber biedt prachtige en gevarieerde loipes. Tevens heeft u de mogelijkheid om de top van de Grosser Arber per gondel (ca. € 13,00 p.p.) te bezoeken, vanwaar u een indrukwekkend uitzicht heeft op de winterse omgeving.

Zaterdag: Bayerisch Eisenstein - Nederland

Onze wandel-/langlaufreis zit er helaas weer op. Na een vroeg ontbijt rijden we terug naar ons centrale overstappunt in Nederland, waar u van een goed verzorgd afscheidsbuffet kunt genieten (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Daarna brengt één van onze servicelijnen u weer huiswaarts.

N.B. Het programma kan i.v.m. de sneeuwomstandigheden ter plaatse aangepast worden. Uw chauffeur zal proberen gebieden te zoeken met de beste sneeuwcondities.
Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met onze partner Effeweg.

3* Waldhotel Seebachschleife, Bayerisch Eisenstein

Dit familiehotel is rustig gelegen aan de rand van het bos en beschikt over een restaurant, bar, overdekt zwembad (gratis) en lift. De kamers zijn allen voorzien van een satelliet-televisie en een badkamer met douche en toilet. De meeste kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel.

8-daagse wandel- of langlaufreis Bayerisch Eisenstein

13 reizigers bevelen deze reis aan
8,4 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
16 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,5
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,4
 • Vervoer met touringcar 8,4
 • Chauffeur 8,6
 • Reisprogramma 8,4
 • Accommodatie 8,2
 • Contact met Bolderman 8,3
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
03:44:51 | 0,72 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch