naar Homepagina
  1. Last-minute busreizen bij Bolderman!

Last-minute busreizen bij Bolderman!

Heeft u zin om op korte termijn op vakantie te gaan? Dan zit u bij Bolderman goed! Wij bieden u de mooiste en voordeligste last-minute busreizen aan door heel Europa! Van Oostenrijk tot aan de Spaanse kust, wij brengen u overal met veel plezier. Geniet van uw prachtige bestemming en laat u meeslepen door de indrukwekkende verhalen van uw chauffeur die tevens ook uw reisleider is! Bekijk onderstaand onze ruime aanbod last-minute busreizen, wij zwaaien u binnenkort graag uit!

Waarom kiezen voor een last-minute busreis van Bolderman?

Flexibiliteit: Met een last-minute busreis heeft u de vrijheid om impulsieve beslissingen te nemen zonder maanden van tevoren te plannen. Wanneer u reiskriebels krijgt, staan wij klaar om u mee te nemen op een goed verzorgde busreis.

Betaalbaar: Bij Bolderman geloven we dat reizen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Onze last-minute deals bieden scherpe prijzen, zodat u kunt genieten van een geweldige bsureis zonder u zorgen te maken over uw portemonnee.

Gevarieerde bestemmingen: Of u nu droomt van de prachtige landschappen van de Alpen, de culturele pracht van een Europese hoofdstad wilt ervaren, of ontspannen aan het strand wilt liggen, onze last-minute busreizen bieden een scala aan bestemmingen om uit te kiezen.

Comfortabele busreis: Onze moderne touringcars zijn uitgerust met alle voorzieningen die u nodig hebt voor een comfortabele reis, inclusief ruime stoelen, airconditioning en vriendelijk personeel dat altijd voor u klaarstaat.

Hoe werkt het?
Bekijk onze deals:
Bezoek onze website regelmatig om de nieuwste last-minute aanbiedingen te bekijken. Of meld u aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze speciale deals.

Boek eenvoudig: Zodra u een last-minute busreis heeft gevonden die u aanspreekt, boekt u eenvoudig online of neemt u contact op met ons callcenter.

Pak u koffers: Nadat u heeft geboekt, hoeft u alleen nog maar uw koffers te pakken en u klaar te maken voor een avontuur vol nieuwe ervaringen en onvergetelijke herinneringen.

Waar wacht u nog op? Waarom wachten op het perfecte moment?
Met de last-minute busreizen van Bolderman ligt de wereld binnen handbereik. Of u nu op zoek bent naar een weekendje weg of een spontane vakantie, laat ons u helpen bij het plannen van uw volgende avontuur. Boek vandaag nog en bereid je voor op een reis vol opwinding, ontdekking en plezier!

Bekijk nu al onze last-minute aanbiedingen >>
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
00:07:41 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch