telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse najaarsreis Venetië

Venetië, de romantische stad bij uitstek met een bijzondere uitstraling. Bekend om haar vele kanalen en bruggetjes, grotendeels autovrij en met gezellige steegjes en vele winkeltjes, restaurants, barretjes en terrasjes. We verblijven tijdens deze reis in een hotel in het levendige Lido di Jesolo. Hotel Bolivar beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant, lift en zwembad. De kamers hebben allen een televisie, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Veel kamers hebben een balkon. Vanuit Lido di Jesolo maken we de mooiste excursies. Zo bezoeken we de prachtige stad Padua, kunt u een boottocht door de Venetiaanse lagunes maken en gaan we naar Treviso. Hoogtepunt van deze reis is natuurlijk Venetië zelf, waar we onder leiding van een Nederlandssprekende gids een uitgebreid bezoek aan zullen brengen. Boek deze prachtige najaarsreis Venetië bij Bolderman Excursiereizen!

  • Bezoek Venetië o.l.v. Nederlandssprekende gids
  • Bezoek Padua
  • Excursie naar eilanden Murano en Burano
  • Bezoek Treviso en wijnproeverij
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 25,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking t/m 9 personen, € 5,- consumentenbijdrage SGR per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.

* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan najaarsreis Venetië

Dag 1: Nederland - Zuid-Duitsland

Via één van onze servicelijnen bereikt u ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Aansluitend rijden we via de Duitse autobanen naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Dag 2: Zuid-Duitsland - Lido di Jesolo

Na het ontbijt zetten we koers naar Oostenrijk. Via Innsbruck bereiken we de Brennerautobahn en vervolgens passeren we de grens met Italië. We vervolgen onze weg en via Verona komen we aan het eind van de middag bij ons hotel in Lido di Jesolo aan.

Dag 3: Venetië

Vandaag wordt één van de hoogtepunten van deze reis, het bezoek aan Venetië. Vanuit Punta Sabbioni varen we met de boot naar Venetië (inbegrepen). Hier krijgen we eerst een interessante rondleiding o.l.v. een Nederlandssprekende gids. We zien o.a. het wereldberoemde Dogenpaleis, de Brug der Zuchten en natuurlijk het prachtige San Marcoplein. Na de rondleiding heeft u nog ruimschoots de tijd om de stad zelf verder te verkennen. Aan het eind van de middag varen we weer met de boot terug naar het vasteland.

Dag 4: Padua

Na het ontbijt gaan we op weg naar de stad Padua, waarvan de basiliek van de Heilige Antonius het middelpunt is. Na een korte rondrit door de stad stappen we in de buurt van de basiliek uit en kunt u deze basiliek ook van binnen bekijken. Aansluitend rijden we door het Brentadal. Links en rechts van de weg zien we de prachtige villa’s van de Venetiaanse patriciërs. Veel van deze woningen stammen nog uit het rijke verleden van Venetië. Aan het eind van de middag zijn we weer in Lido di Jesolo terug.

Dag 5: Optionele boottocht eilanden Murano en Burano

Liefhebbers kunnen vandaag mee met een prachtige boottocht door de Venetiaanse lagunes (ca. € 20,00 p.p.). We rijden weer naar Punta Sabbione waar we aan boord gaan. We brengen eerst een bezoek aan het eiland Murano, waar in het verleden na vele branden in de stad, de glasindustrie van Venetië heen is verplaatst. Hier kunt u het vervaardigen van het originele Venetiaanse glas zien (niet inbegrepen). Vervolgens gaan we naar het kleurrijke eiland Burano, het eiland waar nog op traditionele wijze kant wordt geweven. 

Dag 6: Vrije dag of Treviso en Castello di Roncade (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag kunt u de dag zelf indelen in Lido di Jesolo. Heeft u het Pluspakket geboekt? Dan gaat u mee naar Treviso. Treviso is absoluut de moeite waard vanwege zijn Renaissance-pleinen, paleizen, rijk beschilderde kerken en oude waterwegen. Het Piazza dei Signori is het sociale hart van de stad. Hier staan het 13e-eeuwse stadhuis Palazzo dei Trecento en het Palazzo della Prefettura. Achter de Prefettura staat een klokkentoren. U krijgt ruim de tijd Treviso te verkennen en om in het gezellige centrum te lunchen of te winkelen. Na het bezoek aan Treviso gaan we naar het Castello di Roncade, waar we een wijnproeverij zullen bezoeken.

Dag 7: Lido di Jesolo - Zuid-Duitsland

Helaas moeten we alweer afscheid nemen van Lido di Jesolo. Via de Brennerautobahn verlaten we Italië en rijden we door Oostenrijk naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor de laatste overnachting.

Dag 8: Zuid Duitsland - Nederland

Na het ontbijt beginnen we aan onze laatste etappe van deze boeiende reis. Over de Duitse autowegen rijden we met verschillende stops naar ons centrale overstappunt. Hier kunt u, voordat u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert, nog genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur).

Landkaart: Najaarsreis Venetië

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Bolivar, Lido di Jesolo

Het hotel is gelegen in het centrum van Lido di Jesolo, op slechts 100 meter van het eigen strand. Het beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant, lift en zwembad. De kamers hebben allen een televisie, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Veel kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel (in de openbare ruimtes).

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
14:06:59 | 0,22 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch