8-daagse najaarsreis Venetië en omgeving

vanaf € 569,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Altijd al eens naar het romantische Venetië gewild? Tijdens deze najaarsreis ziet u zowel Venetië als de prachtige omgeving. We verblijven in het levendige Lido di Jesolo, van waaruit we verschillende mooie excursies maken. Zo bezoeken we de stad Padua, met indrukwekkende gebouwen, en het water- en kleurrijke Treviso. Hoogtepunt van deze reis is natuurlijk het wereldberoemde Venetië, waaraan we een uitgebreid bezoek zullen brengen. Een boottocht door de Venetiaanse lagunes met de kleurrijke eilanden Murano en Burano mag natuurlijk niet ontbreken op deze reis. Boek deze najaarsreis Venetië en omgeving voordelig en vertrouwd bij Bolderman Excursiereizen!

  • Hotel 100 meter van eigen strand
  • Uitgebreid bezoek Venetië o.l.v. een gids
  • Optionele boottocht Murano en Burano
  • Optionele excursie Padua
  • Optionele excursie Treviso
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan najaarsreis Venetië

Zaterdag: Nederland - Zuid-Duitsland

Met één van onze servicelijnen komt u bij ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee aangeboden krijgt. Aansluitend rijden we via de Duitse autobanen naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Zondag: Zuid-Duitsland - Lido di Jesolo

Na het ontbijt zetten we koers naar Oostenrijk. Via Innsbruck bereiken we de Brennerautobahn en vervolgens passeren we de grens met Italië. We vervolgen onze weg en via Verona komen we aan het eind van de middag aan bij ons hotel in Lido di Jesolo, waar we vijf nachten zullen verblijven.

Maandag: Venetië

Vandaag bezoeken we meteen één van de hoogtepunten van deze reis, namelijk Venetië. Vanuit Punta Sabbioni varen we met de boot naar Venetië. Hier krijgen we eerst een rondleiding o.l.v. een lokale gids. We zien o.a. het Dogenpaleis, de Brug der Zuchten en natuurlijk het prachtige San Marcoplein. Na de rondleiding heeft u nog ruimschoots de tijd om de stad zelf te verkennen. Misschien wilt u met een echte Venetiaanse gondel een tochtje maken? Aan het eind van de middag steken we weer met de boot over en rijden we terug naar ons hotel. (entreekosten Venetië tussen € 3,- en € 10,- p.p.p.d. niet inbegrepen)

Dinsdag: Vrije dag of Padua (zie Bolderman Pluspakket)

Een vrije dag om zelf in te delen. Met de gasten die het Pluspakket geboekt hebben, gaan we naar de oude universiteitsstad Padua. Padova is tevens één van de meest bezochte pelgrimsoorden van het land. Hier ligt 'il Santo', de Heilige Antonius, begraven in de indrukwekkende gelijknamige basiliek. We stappen bij het grootste middeleeuwse plein van Italië met zijn prachtige standbeelden uit, waarna we een bezoek aan de kerk brengen. Aansluitend heeft u nog wat vrije tijd, waarna we 's middags langs het Brenta kanaal met de schitterende villa's van de Venetiaanse patriciërs rijden, die getuigen van het rijke verleden van de lagunestad. Aan het eind van de middag zijn we terug in Lido di Jesolo.

Woensdag: Eilanden Murano en Burano

Liefhebbers kunnen vandaag - bij voldoende deelname - mee op een prachtige boottocht door de Venetiaanse lagunes (ca. € 20,- p.p.). We rijden weer naar Punta Sabbioni, waar we aan boord gaan. We brengen eerst een bezoek aan het eiland Murano, waarnaar in het verleden, na de vele branden in de stad, de glasindustrie van Venetië is verplaatst. Hier kunt u het vervaardigen van het originele Venetiaanse glas zien (niet inclusief). Vervolgens gaan we naar het eiland Burano, het eiland waar nog op traditionele manier kant geweven wordt. Beide eilanden hebben vele waterwegen en kleurrijke gevels, die u zeker zullen bekoren (exclusief entreekosten Venetië).

Donderdag: Vrije dag of Treviso en Castello di Roncade (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag kunt u de dag zelf indelen in Lido di Jesolo. Heeft u het Pluspakket geboekt? Dan gaat u mee naar de kleurrijke stad Treviso. Treviso is absoluut de moeite waard vanwege zijn Renaissance-pleinen, paleizen, rijk beschilderde kerken en oude waterwegen. Het Piazza dei Signori is het sociale hart van de stad. Hier staan het 13e eeuwse stadhuis Palazzo dei Trecento en het Palazzo della Prefettura. Achter de Prefettura staat een mooie klokkentoren. U krijgt ruim de tijd om Treviso te verkennen en in het gezellige centrum te lunchen en te winkelen. Aansluitend vervolgen we onze route naar het Castello di Roncade, waar we zullen deelnemen aan een wijnproeverij.

Vrijdag: Lido di Jesolo - Zuid-Duitsland

Helaas moeten we weer afscheid nemen van Lido di Jesolo. Via de Brennerautobahn verlaten we Italië en rijden we door Oostenrijk naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor de laatste overnachting.

Zaterdag: Zuid Duitsland - Nederland

Na het ontbijt begint de laatste etappe van deze prachtige najaarsreis. Over de Duitse autowegen rijden we met verschillende stops naar ons centrale overstappunt in Nederland. Hier kunt u, voordat u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert, genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur).

Landkaart: Najaarsreis Venetië en omgeving

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Bolivar, Lido di Jesolo

Het hotel is gelegen in het centrum van Lido di Jesolo, op slechts 100 meter van het eigen strand. Het beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant, lift en zwembad. De kamers hebben allen een televisie, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Veel kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel (in de openbare ruimtes).

Overnachtingshotel Zuid-Duitsland

U verblijft op weg naar uw bestemming in een middenklasse hotel. Het hotel beschikt minimaal over een receptie en (ontbijt)restaurant. Het diner gebruikt u in het hotel of in een nabijgelegen restaurant. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet. De naam en adresgegevens ontvangt u bij uw reispapieren.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
16:05:33 | 0,17 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch