telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse najaarsreis Tossa de Mar, all-inclusive

Wilt u een heerlijke ontspannen en onbezorgde vakantie in Spanje? Boekt u dan deze najaarsreis naar Tossa de Mar met verblijf in Hotel Don Juan Tossa. U kunt genieten van het all-inclusive aanbod in het hotel en daarnaast kunt u, als u dat wilt, interessante excursies maken. Vrijheid staat tijdens deze reis hoog in het vaandel. Tossa de Mar ligt aan het mooiste gedeelte van de Costa Brava, de woeste kust. Het oude centrum van dit gezellige stadje, Vila Vella, is omgeven door vestingmuren en torens, waarin elementen uit de Middeleeuwen terug te vinden zijn. Vila Vella steekt imposant boven de baai uit en heeft authentieke straatjes. We zien de Costa Brava en bezoeken o.a. Montserrat, Blanes, Figueras, Cadaqués en niet te vergeten de prachtige stad Barcelona! Het programma is zodanig samengesteld, dat u optimaal kunt genieten van zowel de excursies als het all-inclusive arrangement in het hotel. Hotel Don Juan Tossa beschikt over een receptie, lounge, restaurant, bar, lift, biljart- en tafeltennistafels en een zwembad met terras op het dak. Alle kamers zijn voorzien van een satelliet-televisie, kluisje (tegen betaling), airconditioning, balkon en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. 

  • All-inclusive hotel in centrum van Tossa de Mar
  • Bezoek Figueras
  • Bezoek Montserrat
  • Excursie Barcelona o.l.v. Nederlandssprekende gids
  • Excursie Blanes
Let op: Wij adviseren u dringend alleen gevaccineerd met ons op reis te gaan i.v.m. de verscherpte maatregelen. Een volledige vaccinatie betekent in de meeste gevallen dat de laatste prik minimaal twee weken geleden gezet moet zijn. Ook een bewijs van herstel na een corona-infectie volstaat op de meeste bestemmingen. Kijk hier voor de actuele richtlijnen.
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19.
  • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan najaarsreis Tossa de Mar

Dag 1: Nederland - Midden-Frankrijk

Via één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Daarna rijden we via de Belgische en Franse autowegen naar Midden-Frankrijk, waar we dineren en overnachten.

Dag 2: Midden-Frankrijk - Tossa de Mar

We vertrekken bijtijds en volgen de Route du Soleil naar de Spaanse grens en onze standplaats Tossa de Mar. Na de incheck kunt u gaan genieten van het all-inclusive aanbod.

Dag 3: Blanes

Uw chauffeur brengt u 's morgens naar het gezellige havenplaatsje Blanes. U kunt hier bijvoorbeeld de prachtige botanische tuin Mar i Murtra of de gezellige grote markt bezoeken. Aan het eind van de ochtend rijden we terug naar ons hotel. 's Middags kunt u de tijd zelf invullen in het hotel of in Tossa de Mar.

Dag 4: Figueras en Cadaqués

’s Morgens bent u vrij en kunt u bijvoorbeeld het stadje Tossa de Mar uitgebreid verkennen. Na de middag staat de Spaanse kunstenaar Salvador Dalí centraal. Eerst rijden we naar Figueras, de geboorteplaats van Dalí. Het Teatre-Museu Dalí is gevestigd in de oude schouwburg van de stad. Hier ligt Dalí ook begraven. Via het natuurgebied Cap de Creus vervolgen we onze route naar Cadaqués, het meest oostelijk gelegen plaatsje van het Iberisch schiereiland. Een pittoresk dorp, waar Dalí vele zomers woonde en werkte. Aansluitend rijden we weer terug naar ons hotel.

Dag 5: Vrije dag of excursie Barcelona (zie Bolderman Pluspakket)

Wie Barcelona wil bezoeken kan vandaag mee naar deze prachtige stad (zie Pluspakket), bekend om zijn vele historische monumenten. Onder leiding van een Nederlandssprekende gids gaan wij de stad uitgebreid verkennen. U ziet een aantal wereldberoemde werken van de architect Gaudi, waarvan de Sagrada Familia het bekendst is. Ook ziet u het Spaanse dorp, de Montjuïc-heuvel en het Miradorplein. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Natuurlijk kunt u ook een wandeling maken over de altijd sfeervolle Ramblas. Aan het eind van de middag gaan we terug naar ons hotel.

Dag 6: Montserrat

Vandaag bezoeken we de 1236 meter hoge Montserrat. Op deze berg ligt het heilige oord van Catalonië, het klooster van Montserrat, dat omgeven is door kapellen en grotten van kluizenaars. In de 11e eeuw werd dit kolossale klooster gesticht, maar in 1811 werd het tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog verwoest. Na de herbouw in 1844 werd het een baken van de Catalaanse cultuur. Na dit bezoek keren we terug naar ons hotel.

Dag 7: Tossa de Mar - Midden-Frankrijk

Vandaag nemen we afscheid van ons hotel en vertrekken we uit het mooie Tossa de Mar. Via de Spaanse en Franse autowegen rijden we naar Midden-Frankrijk voor de laatste overnachting van deze reis.

Dag 8: Midden-Frankrijk - Nederland

Alweer de laatste dag van deze prachtige vakantie. Via Frankrijk en België rijden we terug naar ons centrale overstappunt. Hier kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Daarna brengen wij u via de servicelijnen terug naar uw instapplaats.

Landkaart: Najaarsreis Tossa de Mar, all-inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Hotel Don Juan Tossa, Tossa de Mar

Dit hotel ligt op 200 meter van het strand Platja Gran in Tossa de Mar. Het beschikt over een receptie, lounge, restaurant, bar, lift, biljart- en tafeltennistafels en een zwembad met terras op het dak. Alle kamers zijn voorzien van een satelliet-televisie, kluisje (tegen betaling), airconditioning, balkon en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in dit hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
14:27:23 | 0,31 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch