telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5 daagse najaarsreis All-inclusive Drielandenreis Valkenburg

vanaf € 369,-

Valkenburg is een levendig stadje aan de voet van de bekende Cauberg, gelegen in het zuidelijkste deel van Nederland. Het is een perfecte uitvalbasis om leuke excursies te maken in de omgeving. Tijdens deze najaarsreis naar Valkenburg brengen we een bezoek aan de Duitse Eifel, de Belgische Ardennen en uiteraard aan Zuid-Limburg. Kortom: een echte drielandenreis. Ook een bezoek aan de hoofdstad van Limburg, Maastricht, zal in het programma niet ontbreken. Het excursieprogramma is zodanig samengesteld, dat u optimaal kunt genieten van het all-inclusive arrangement in ons hotel. Boek deze goed verzorgde najaarsreis in eigen land vertrouwd bij Bolderman Excursiereizen!

  • Verblijf op basis van all-inclusive
  • Hotel dichtbij centrum
  • Rondrit Belgische Ardennen
  • Bezoek Maastricht
  • Bezoek Duitse Eifel
Let op: Wij adviseren u dringend alleen gevaccineerd met ons op reis te gaan i.v.m. de verscherpte maatregelen. Een volledige vaccinatie betekent in de meeste gevallen dat de laatste prik minimaal twee weken geleden gezet moet zijn. Ook een bewijs van herstel na een corona-infectie volstaat op de meeste bestemmingen. Kijk hier voor de actuele richtlijnen.
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19.
  • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan all-inclusive Drielandenreis Valkenburg

Maandag: Centrale overstappunt - Valkenburg

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee rijden we via een mooie route naar Valkenburg. Aan het begin van de middag komen we aan in ons hotel, waar wij ontvangen worden met een lunch. ‘s Middags kunt u onder leiding van een gids een leuke tocht met een treintje door Valkenburg maken. Aansluitend is er in het hotel koffie met echte Limburgse vlaai.

Dinsdag: Eifel in Duitsland

Na het ontbijt rijden we via een prachtige route door het Eifelgebergte naar het pittoreske stadje Monschau. Hier heeft u tijd om dit mooie plaatsje te bekijken en eventueel een rondrit met een toeristentreintje te maken. We zijn aan het einde van de middag terug in Valkenburg. Na het diner staat er een leuke avondwandeling op het programma.

Woensdag: Rondrit Zuid-Limburg

De ochtend kunt u zelf indelen. In het hotel wacht ons een lunch, waarna we een mooie tocht gaan maken door het Zuid-Limburgse landschap. Via het voormalige ministaatje Moresnet bereiken we Vaals, gelegen op de grens met België en Duitsland. Dit is het Drielandenpunt en tevens het hoogste punt van Nederland (322,5 meter). We vervolgen onze route via de Belgische plaats Gemmenich en het mooie Geuldal, gevormd door het riviertje de Geul, en rijden zo terug naar Valkenburg.

Donderdag: Belgische Ardennen

Vandaag staan de Belgische Ardennen op het programma. Via een schitterende route komen we bij het bekende plaatsje Spa. We vervolgen onze weg naar Durbuy. Dit kleinste stadje van België, waar ca. 400 inwoners in de stadskern wonen, ligt in het hart van de Ardennen. Jaarlijks komen er duizenden toeristen naar Durbuy om de middeleeuwse sfeer op te snuiven. Bezienswaardigheden zijn de Falize rots, de Tortuga bar en er is zelfs een kleine bierbrouwerij. Aansluitend gaan we naar het bedevaartsplaatsje Banneux en via de Belgische Hoge Venen, een prachtig natuurgebied, rijden we weer terug naar Valkenburg.

Vrijdag: Valkenburg - Maastricht - centrale overstappunt

In de loop van de morgen nemen we afscheid van Valkenburg en rijden we naar Maastricht. Vergeet niet uw lunchpakket mee te nemen! U heeft tijd om het prachtige centrum van deze ‘mooiste stad van Nederland’ op eigen gelegenheid te bekijken. Na het bezoek aan Maastricht rijden we terug naar ons centrale overstappunt, hier kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Aansluitend keert u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

Landkaart: All-inclusive Drielandenreis Valkenburg

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Riche, Valkenburg

Hotel Riche ligt aan de rand van Valkenburg aan de Geul, op 200 meter van het stadscentrum. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant en lift. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen televisie en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft hier op basis van all-inclusive (bij de 4- en 5-daagse autovakantie Drielanden Valkenburg verblijft u op basis van halfpension).

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater In Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

Reisverhaal Mevr. Knoop

We hebben een mooie 5 daagse reis gehad naar Valkenburg
Veel gezien en een prima Hotel Walram keurig verzorgt en lekker eten..
Deze foto heb ik gemaakt in Vaals Drielandenpunt het hoogste punt van Nederland (322,5 meter)
Nederland België en Duitsland.

Reisverhaal Kees

Hier bij wat foto’s van de vakantie, 5 dagen 3 landenreis Valkenburg.
De foto’s zijn door mijn zelf gemaakt.
1 foto Valkenburg bij de Geul.
2 foto’s Duitsland Monschau.
2 foto’s Maastricht  
1 foto uit Thorn

Reisverhaal Mevr. C.C. Nobels

Een mooie 5daagse reis veel gezien.
De foto is gemaakt in Monschau.
Een gezellig stadje .
Op een bankje gezeten ,en waar we op uitkeken .
Dat is te zien op bij gaande foto.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
13:41:54 | 0,08 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch