6 dagen Herfstshoppen Eifel, Aken en Keulen all-inclusive

vanaf € 479,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Met deze all-inclusive shopping reis naar de Eifel brengen we onder andere een bezoek aan Aken en Keulen. Voor winkelliefhebbers is hier voldoende te beleven! Het centrum van Aken en Keulen is een voetgangersgebied en uitstekend geschikt om heerlijk te slenteren en te winkelen. Ook maken we een rondrit door de Eifel, waar we door een prachtig gebied met bosrijke bergen rijden, afgewisseld met meren en pittoreske dorpjes en steden zoals Blankenheim en Gerolstein. Vanuit ons hotel in Stadtkyll geniet u van een heerlijk all-inclusive arrangement voor een onbezorgde vakantie!

  • Shoppen in Aken
  • Shoppen in Keulen
  • Rondrit Eifel
  • Bezoek Blankenheim
  • Verblijf op basis van all-inclusive
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Herfstshoppen Eifel, Aken en Keulen all-inclusive

Zaterdag: Nederland - Daun - Stadtkyll

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Na de overstap kan de reis beginnen en rijden we naar ons hotel in Stadtkyll. Bij aankomst staat de lunch voor u klaar. 's Middags rijden we naar Daun, centraal gelegen in de Vulkaneifel. Dit prachtige gebied kenmerkt zich door zijn vele kratermeren, de zogenaamde maaren. In totaal werden meer dan 70 maarvulkanen geteld, waarvan er slechts nog tien gevuld zijn met water.

Zondag: Rondrit Eifel en Openluchtmuseum

Vanochtend maken we kennis met de prachtige omgeving van de Schneifel, even ten zuiden van Stadtkyll. Deze heuvelrug, op de grens van België en Duitsland is met toppen van bijna 700 meter hoog de hoogste van de Eifel. Na de lunch in het hotel rijden we naar Mechernich, waar u een bezoek kunt brengen aan het Openluchtmuseum (niet inbegrepen). In een prachtig park waant u zich in de Eifel in vroegere eeuwen. Niet alleen vindt u hier meer dan 60 authentieke huizen, boerderijen, winkeltjes en andere gebouwen, maar ook diverse ambachten, zoals de bakker en de smid, de 'muizenvallenverkoopster' en de boerin. Zij geven u een beeld van het alledaagse leven van de Eifel in vroegere tijden.

Maandag: Aken

Aken is de meest westelijke grote stad van Duitsland en ligt direct in het grensgebied met Nederland en België. De populairste winkelstraat van Aken is de Adalbertstraße met kledingwinkels van grote merken. Rondom de Dom en de Markt vindt u winkelstraten met voornamelijk kleinere winkeltjes. En mocht het weer niet meezitten, dan kunt u naar Aquis Plaza. Op slechts enkele minuten van het raadhuis en de Dom treft u dit overdekte winkelcentrum aan, waar u verdeeld over meerdere verdiepingen verschillende winkels van de bekende merken vindt.

Dinsdag: Keulen

We brengen vandaag een bezoek aan Keulen, de stad met als middelpunt de beroemde gotische Dom. Voor de winkelliefhebbers is hier voldoende te beleven! De Hohe Straße vormt samen met de Schildergasse het centrum van winkels in Keulen. Beide straten bevinden zich in het voetgangersgebied en zijn zeer geschikt om heerlijk rond te slenteren en te winkelen. In de Hohe Straße zijn vooral de internationale modemerken gevestigd en de straat loopt vanaf de Dom van Keulen tot iets voorbij de Schildergasse. Voor de kleinere boetiekjes kunt u één van de zijstraatjes induiken, waar u verschillende winkeltjes en cafeetjes vindt. Tevens bevindt het lekkerste museum van Duitsland zich in Keulen: het Imhoff Chocolademuseum. Jaarlijks trekt dit museum meer dan 650.000 bezoekers en is daarmee één van de meest bezochte musea in Duitsland.

Woensdag: Blankenheim en Gerolstein

's Ochtends gaan we naar het stadje Blankenheim, waar u kunt rondwandelen en de mooie vakwerkhuizen bekijken. Ook kunt u een bezoek brengen aan het Eifelmuseum. Hier ziet u de geschiedenis van de natuur, mensen en het landschap van de Eifel. Dit museum bestaat uit twee gebouwen: in het Gildehuis worden oude ambachten getoond, zoals de linnenproduktie. Na de lunch in het hotel rijden we naar het stadje Gerolstein, centraal gelegen in de Vulkaneifel en bekend om haar mineraalwaterbronnen. Op enkele plaatsen in de stad komt het Gerolsteiner water opgeborreld uit bronnen in de vulkanische ondergrond. Het is juist die ondergrond, die zorgt voor de grote rijkdom aan mineralen in het water.

Donderdag: Stadtkyll - Oleftalsperre - Monschau - Nederland

Vandaag is de laatste dag van deze reis alweer aangebroken en rijden we via een mooie route richting Nederland. Onderweg maken we een stop bij de indrukwekkende Oleftalsperre, prachtig gelegen in het bosrijke heuvellandschap. Het achterliggende stuwmeer is de voornaamste drinkwatervoorziening van de regio. Bijzonder is ook het kunstwerk op de dam: hierop staat een groot hert afgebeeld, dat is gemaakt met hogedrukreinigers. Na deze stop rijden we naar Monschau, waar u de tijd naar eigen inzicht kunt indelen. Het stadje, met haar vele vakwerkhuizen, is schitterend gelegen in het dal van de Rur. 's Middags steken we de grens over en rijden we naar ons centrale overstappunt, waar u kunt genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inclusief, te reserveren bij uw chauffeur). Vervolgens keert u weer huiswaarts met één van onze servicelijnen.

Landkaart: Herfstshoppen Eifel, Aken en Keulen all-inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel am Park Stadtkyll, Stadtkyll

Dit hotel ligt in het stadje Stadtkyll en beschikt over een receptie, restaurant, bar en lift. Alle kamers zijn voorzien van een zithoek en televisie en een badkamer met douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft in dit hotel op basis van all-inclusive, waarbij er 's avonds regelmatig entertainment wordt aangeboden.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
16:26:59 | 0,51 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch