6-daagse Oud & Nieuwjaarsreis Londen, Cambridge en Oxford

vanaf € 645,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Met deze Oud & Nieuwjaarsreis laten we u kennis maken met Londen en omgeving in een bijzondere tijd van het jaar. We gaan Londen verkennen, maar ook de universiteitsstad Oxford en het bekende Windsor staan op het programma. U verblijft tijdens deze reis in het 4* hotel Holiday Inn Stevenage in de gelijknamige plaats, iets ten noorden van Londen.

  • Verblijf in een 4* hotel
  • Bezoek Londen, inclusief stadstour
  • Bezoek Cambridge o.l.v. gids
  • Bezoek Windsor
  • Bezoek Oxford o.l.v. gids
Let op: Voor deze bestemming heeft u een geldig paspoort nodig. (Identiteitskaart is niet geldig)
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Oud & Nieuwjaarsreis Londen, Cambridge en Oxford

28 december: Nederland - Londen

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Aansluitend rijden we naar Calais (of Duinkerke) voor de overtocht naar Engeland en naar ons hotel. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner. 

29 december: Cambridge

Vandaag brengen we een bezoek aan Cambridge. In de 11e eeuw vestigden zich religieuze ordes in Cambridge. Doordat in 1209 theologen in conflict kwamen met de Universiteit van Oxford, ontstond de Universiteit van Cambridge. De universiteit telt maar liefs 31 colleges, waarvan het King’s College het belangrijkst is. De enorme kapel van het college is 88 meter lang, 12 meter breed en 29 meter hoog en is het bekijken waard. We maken onder leiding van een lokale gids een stadstour door deze prachtige stad, waarna er nog tijd is om op eigen gelegenheid de stad verder te verkennen.

30 december: Londen

Vandaag bezoeken we Londen.  Hier staat een uitgebreide stadstour in Londen op het programma, die u langs de bekende bezienswaardigheden brengt, zoals de Big Ben, de Houses of Parliament en Buckingham Palace. Na de stadstour bent u vrij om te gaan winkelen in Oxford Street, Regent Street, New Bond Street of in het wereldberoemde warenhuis Harrods. Aan het eind van de dag rijden we terug naar ons hotel voor het diner gevolgd door een quiz avond.

31 december Oudjaar: Koninklijk Windsor

Geniet van een heerlijk laat ontbijtbuffet voordat we vertrekken naar Koninklijk Windsor om het weekendverblijf van de koninklijke familie te verkennen. Indien de tijd het toelaat, kunt u een bezoek brengen aan Windsor Castle. Het oudste en nog bewoonde kasteel van de Britse koninklijke familie. Het kasteel wordt omringd door een prachtig landschap. Na het bezoek aan Windsor rijden we terug naar ons hotel voor een gala diner gevolgd door live entertainment om gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden.

1 januari Nieuwjaar: Oxford

Na het ontbijt vertrekken we naar Oxford. Oxford wordt ook wel de 'city of dreaming spires' genoemd, vanwege de harmonieuze architectuur van de universiteitsgebouwen met kleine spitsen die de torens en daken sieren. U kunt hier onder meer de beroemde universiteitsgebouwen bezichtigen. Als de tijd het toelaat kunt u Oxford Castle en Prison bezoeken.  Aan het eind van de middag rijden we terug naar ons hotel voor ons diner.

2 januari: Londen - Nederland

Na het ontbijt vertrekken we uit ons hotel en rijden we naar Dover voor de overtocht naar Calais (of Duinkerke). Via Frankrijk en België rijden we terug naar ons centrale overstappunt, waar u een goed verzorgd afscheidsbuffet krijgt aangeboden en waar u kunt nagenieten van de indrukken van deze mooie reis. Tot slot wordt u met één van onze servicelijnen naar uw opstapplaats teruggebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Holiday Inn Hotel, Stevenage

Dit hotel is gelegen in het plaatsje Stevenage, iets ten noorden van Londen. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant, lift en kleine fitnessruimte. De kamers zijn allen voorzien van een telefoon, flatscreen televisie, radio, kluisje, koffie- en theezetfaciliteiten en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

Engeland

Reisdocumenten:
Voor deze bestemming heeft u vanaf 1 oktober 2021 een geldig paspoort nodig, uw paspoort dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Engeland wordt betaald met de Britse Pond.

Elektriciteit:
In Engeland worden de stopcontacten van type G gebruikt. De netspanning is 230 V en de frequentie is 50 Hz. U heeft een verloopstekker nodig wanneer u Nederlandse stekkers wenst te gebruiken in Engeland.

Kraanwater:
Het is veilig om in Engeland water uit de kraan te drinken.

Tijdzone:
UTC 0, één uur vroeger dan in Nederland.

Taal:
In Engeland is de officiële taal Engels.

Prijsniveau:
De prijzen liggen hoger dan in Nederland.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
09:55:41 | 0,16 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch