5 dagen Rijn, Loreley en Boppard all-inclusive

vanaf € 399,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Niet ver van de Nederlandse grens, tussen Koblenz en Rüdesheim, ligt het mooiste stukje van het Rijndal. Naast de rivier bepalen steile, beboste hellingen, kastelen en sfeervolle dorpjes hier het beeld. Aan een scherpe bocht in de Rijn ligt het populaire stadje Boppard, onze uitvalsbasis voor een heerlijke All-inclusive vakantie! We nemen u mee naar de leukste en gezelligste wijnstadjes aan de Rijn, maken een uitstapje naar de, voor ons koningshuis belangrijke, Oranjeroute en kunt u een schitterende boottocht maken door het beroemde Loreley-dal.

  • Hotel aan de oever van de Rijn
  • Koblenz
  • Limburg an der Lahn en Rüdesheim
  • Optionele boottocht door het dal van de Loreley Oranjeroute
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Rijn, Loreley en Boppard all-inclusive

Maandag: Nederland - Koblenz - Boppard

Via één van onze servicelijnen wordt u naar ons centrale overstappunt gebracht, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Na de overstap rijden we naar de stad Koblenz, de toegangspoort tot het Loreleydal, maar vooral bekend om het Deutsches Eck. De Moezel mondt hier uit in de Rijn en er staat en enorm monument ter ere van keizer Wilhelm I.  Per kabelbaan kunt u naar Schloss Ehrenbreitstein, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft. Het oude centrum van Koblenz bevindt zich direct bij het Deusches Eck. U kunt op eigen gelegenheid lunchen. Na deze stop vervolgen we onze route langs de oever van de Rijn tot aan ons hotel in Boppard, waar we worden verwelkomd met koffie of thee en een lekkernij. 

Dinsdag: Marksburg en Boppard

Van de vele burchten en kastelen in het gebied is de Marksburg in Braubach de enige die nog volledig intact is. Deze imposante burcht is van verre te zien en torent hoog boven het stadje uit. Tijdens de rondleiding kunt u alles te weten komen over de geschiedenis van de Marksburg, de burchten in de omgeving en geniet u van de schitterende uitzichten over de omgeving. Na de lunch in het hotel kunt u op eigen gelegenheid Boppard verkennen. U vindt er diverse vakwerkhuizen, een romeins kasteel, schitterende uitzichten vanaf de Rijnpromenade of vanaf de heuvels buiten de stad, die u met een kabelbaan kunt bereiken. Maar u kunt ook heerlijk flaneren door dit gezellige stadje, of genieten van een drankje op één van de vele terrasjes. Een bezoek aan één van de vele wijnkelders behoort ook tot de mogelijkheden.

Woensdag: Rüdesheim en boottocht Loreleydal

Na het ontbijt steken we de Rijn over en rijden we door het schitterende Loreleydal, waarvan de 132 meter hoge rots de naamgever is. Volgens de legende zou de zingende nimf op deze rots hebben gezeten en met haar schoonheid en gezang menig kapitein op de Rijn hebben afgeleid. In werkelijkheid zorgt de rots voor een bijzonder smal gedeelte van het Rijndal. We brengen u naar een uitzichtplatform, vanwaar u fabelachtig uitzicht over het gehele Loreleydal. Na deze stop rijden we verder zuidwaarts naar Rüdesheim, dat bekend staat als één van de gezelligste wijnstadjes aan de Rijn. U vindt er diverse vakwerkhuizen, wijnkelders en talloze terrasjes. Vooral op en rond de beroemde Drosselgasse, een steeg vol met wijnhuizen en terrassen is het heerlijk toeven! Met de kabelbaan kunt u naar het Hermannsdenkmal, op de top van de heuvel. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht over Rüdesheim, de Rijn en de met wijnranken begroeide hellingen. In de loop van de middag keren we weer terug naar Boppard. Dit traject kunt u ook per rondvaartboot afleggen. Vanaf het dek heeft u een schitterend uitzicht op de oevers van het Loreleydal.

Donderdag: Oranjeroute en Limburg an der Lahn

Vandaag maken we een schitterende tocht naar het dal van de rivier de Lahn. Dit gebied is nauw verbonden met ons koningshuis. Vanuit Lahnstein rijden we langs de oevers van de Ems naar Bad Ems en Diez, het centrum van de Nassau-dynastie. U kunt een bezoek brengen aan het museum van Schloss Oranienstein, waar de geschiedenis van ons koningshuis is tentoongesteld. Vervolgens rijden we naar Limburg an der Lahn. Meest in het oog springend is de prachtige Dom van Limburg. Daarnaast vindt u hier vele prachtige barokke vakwerkhuizen. In de middag keren we weer terug naar het hotel.

Vrijdag: Boppard - Andernach - Nederland

Helaas de laatste dag van deze prachtige reis. Maar we hebben nog voldoende tijd om deze vakantie verrassend af te sluiten. We rijden eerst naar Andernach. U kunt het sfeervolle, historische stadje op eigen gelegenheid bekijken of meegaan naar een bijzonder natuurfenomeen: de hoogste koudwatergeiser ter wereld! Bij aankomst wordt er een film vertoond met uitleg over het ontstaan en werking van de geiser. Aansluitend maakt u een korte boottocht naar het natuurgebied, waar u de geiser onder hoge druk het water 40 tot 60 meter omhoog ziet spuiten. Aan het begin van de middag beginnen we aan onze terugreis naar Nederland. Op ons centrale overstappunt krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden. Daarna keert u weer huiswaarts met één van onze servicelijnen.

Landkaart: Rijn, Loreley en Boppard all-inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

All-in Hotel Boppard Best Time

Dit hotel is van oorsprong een authentiek en romantisch vakwerkhuis, dat ligt aan de rand van Boppard, direct aan de Rijn. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, zonneterras aan de Rijn en lift. Alle kamers zijn voorzien van een televisie en een badkamer met douche, toilet en haardroger. De meeste kamers kijken uit op de Rijn en sommige kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in dit hotel (alcoholische dranken tegen betaling).

Duitsland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Duitsland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Duitsland.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits

Prijsniveau:
Winkelen in Duitsland is meestal voordeliger dan in Nederland. Dat komt door het 2% lagere Btw-tarief en de grotere Duitse afzetmarkt, waardoor goedkoper geproduceerd kan worden.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:11:04 | 0,16 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch